Cenik

Cenik

»Vsakodnevna sprostitev in čas zase sta nekaj najlepšega, kar si lahko podarimo.« Judith H. Lasater

MASAŽE

REFLEKSNA TERAPIJA

je oblika zdravilske metode, pri kateri s fizičnim pritiskom na refleksne točke izzovemo refleks, ki preko živčnih in drugih impulzov vzpodbudi proces samozdravljenja organizma.

Cenik velja od 23.9.2023 do preklica, vse cene so v EUR in vsebujejo DDV. Zaradi spoštovanja zasebnosti gostov se je potrebno predhodno naročiti na vse storitve. Če želiš naročeno storitev odpovedati, prosimo, da to storiš vsaj 12 ur pred rezerviranim časom, v nasprotnem primeru bomo zaračunali 50% cene od rezervirane storitve.

TAJSKE MASAŽE

Tradicionalna tajska masaža

Združuje znanja indijske joge, kitajske akupresure, kiropraktike in japonskega šiatsuja. Je edinstvena pri lajšanju bolečin, pri utrujenih in napetih mišicah, pri boleznih revmatizma, išiasu,... Masažo izvajamo na oblečeno telo, brez olja.

Tajska masaža z aromatičnimi olji

Z masažo sprostimo mišice, izboljšamo prekrvavitev telesa, zmanjšamo stres, lajšamo bolečine v hrbtenici in ohranjamo vitalnost.

Cenik velja od 23.9.2023 do preklica, vse cene so v EUR in vsebujejo DDV. Zaradi spoštovanja zasebnosti gostov se je potrebno predhodno naročiti na vse storitve. Če želiš naročeno storitev odpovedati, prosimo, da to storiš vsaj 12 ur pred rezerviranim časom, v nasprotnem primeru bomo zaračunali 50% cene od rezervirane storitve.

KEMIČNI PILINGI DERMACEUTIC

Cenik velja od 23.09.2023 do preklica, vse cene so v EUR in vsebujejo DDV. Zaradi spoštovanja zasebnosti gostov se je potrebno predhodno naročiti na vse storitve. Če želiš naročeno storitev odpovedati, prosimo, da to storiš vsaj 12 ur pred rezerviranim časom, v nasprotnem primeru bomo zaračunali 50% cene od rezervirane storitve.

PEARLSMILE BELJENJE ZOB

Cenik velja od 1.10.2022 do preklica, vse cene so v EUR in vsebujejo DDV. Zaradi spoštovanja zasebnosti gostov se je potrebno predhodno naročiti na vse storitve. Če želiš naročeno storitev odpovedati, prosimo, da to storiš vsaj 12 ur pred rezerviranim časom, v nasprotnem primeru bomo zaračunali 50% cene od rezervirane storitve.

ROMANTIČNE KOPELI V DVOJE

Romantična kopel zajema razvajanje v zasebnem prostoru, kjer se nahaja jacuzzi (voda se natoči sveža in se zamenja pred vsakim posameznim obiskom), parna savna, ležišče ter tuš kabina. V ceno je všteta uporaba kopalnih plaščev, brisač in šampona.

Cenik velja od 23.09.2023 do preklica, vse cene so v EUR in vsebujejo DDV. Zaradi spoštovanja zasebnosti gostov se je potrebno predhodno naročiti na vse storitve. Če želiš naročeno storitev odpovedati, prosimo, da to storiš vsaj 24 ur pred rezerviranim časom, v nasprotnem primeru bomo zaračunali 50% cene od rezervirane storitve.

Eva F. Slovenija

Sprosceno vzdusje med tretmajem, nebolec postopek in popolne obrvi Priporocam za japonsko vrisovanje obrvi, moj obraz ima koncno svoj okvir, vse pohvale Valentini. Njena storitev je res 10/10!

Nika K. Slovenija

Hvala Ivani na prelepih volumenskih trepalnicah. Punce so zelo zelo prijazne in profesionalne. Priporocam zelo! Hvala se enkrat in tako naprej

Tatjana K. Slovenija

Great Spa&Wellness with amazing massage for couples. Staff is very polite. I definitely recommend this place./ Odličen Spa & Wellness z odlično masažo za pare. Osebje je zelo vljudno. Definitivno priporočam ta kraj.

Tatjana T. Slovenija

Hvala za čudovito razvajanje. Tajki pa obvezno dajte nagrado pri plači. Boljše tajske masaže še nisem imela. Res odlična masaža - 6 zvezdic!!!

Sharon G. United Kingdom

Valentine's office was very clean, organized and well lit. She greeted me upon arrival and was very kind, patient and gracious. She worked with me very patiently until noon we had a beautiful final product. She also provided thorough post procedure directions for the best outcome. Thank you Valentina!

Nastja S. Slovenija

Leta sem odlašala zaradi strahu pred vrisovanjem! Valentine ne morem prehvalit res čudovite obrvi mi je naredila in povsem brez bolečin!! 10000×priporočam vsaki! Hvala res definitivno se bom vračala!

Blažka R. Slovenija

Super punce in super vzdusje!!! 🙂

Bodi na tekočem s trenutno ponudbo, novostmi in popusti, ki ti jih pripravljamo v našem Wellness Paradisu...

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.