IZJEMNA PRILOŽNOST v Wellness Paradiso Dobova za dame z gorečo željo po oblikovani postavi…

Reci stop bizarnim dietam "tik pred zdajci", ter v 1 POTEZI pokrbi za zavidanja vredno postavo!

DO 40 % ROJSTNODNEVNEGA POPUSTA na najučinkovitejšo preoblikovalno tehnologijo v Sloveniji...

Draga dama,

Si predstavljaš, kako super bi bilo, če bi se lahko zjutraj zbudila, se pogledala v ogledalo in uaaau…

Tvoje maščobne blazinice in centimetri okrog pasu, stegen in nadlahti bi se kar čez noč stopili, kot pomladni sneg?

Vem, ta scenarij se dogaja le v pravljicah… 

A kaj, če bi midve danes malce preokvirile celotno zadevo in te “pobožne želje” čim bolj približale realnosti?

Si za? Super!

Potem zdrži z mano še nekaj vrstic in razkrila ti bom, kako je naša Slavica to pomlad začela živeti ravno zgornji scenarij (in kako lahko to že v kratkem – z do 40% popusta – uspe tudi tebi).

In to brez pretiranega odpovedovanja, stradanja in vsakodnevnih naporov v telovadnici…

Pač pa z nekaj obiski našega Wellnessa Paradiso in po zaslugi najnaprednejše tehnologije za varno in dolgoročno preoblikovanja telesa, kar jih lepotni saloni v Sloveniji premorejo!

Najprej pa spoznajva Slavico - ki je navdih za tole SUPER AKCIJO!

Slavica je požrtvovalna mama treh otrok, izjemna žena in pridna sodelavka, ki se že leta bori s trmastimi odvečnimi kilogrami in je vedno hrepenela po tem, da bi se končno počutila dobro v svoji koži. 

Slavica je vedno drugim dala prioriteto, zato smo se v Wellnessu Paradiso (in pod budnim očesom še ene strokovnjakinje, o kateri ti malo več razkrijem nekoliko kasneje ;)) odločile, da me na prvo mesto damo njo – in ji pomagamo pri izgubi odvečnih kilogramov in centrimetrov. 😉

Tako smo se letos spomladi skupaj podale na našo RAJSKO PREOBRAZBO VOLUME 2!

Navdih za Rajsko preobrazbo volume 2 izvira iz naših bestseller paketov Rajska preobrazba. Če nas spremljaš že dlje časa oziroma vsaj zadnji dve leti, se verjetno spomniš Špeline in moje zgodbe. 

Špela je pred dvemi leti že v prvih 2 tednih izgubila 5 kilogramov in nekaj več kot 10 trdovratnih centimetrov okrog pasu, ob koncu preobrazbe pa je zmanjšala telesno težo za kar 9 kilogramov, obseg pa za 46 cm.

Jaz pa sem od 1. januarja do sredine marca lani izgubila vseh 11 kg in kar 34 cm obsega po celem telesu (trebuh, boki, stegna)!

Valentina_mere-1

Najina preobrazba je bila sestavljena iz kombinacije tretmajev z naprednimi aparaturami. 

Letos pa sem se odločila, da grem še korak naprej in se ti res celostno posvetim. Ravno zato je tukaj RAJSKA PREOBRAZBA VOLUME 2.

Po čem se RAJSKA PREOBRAZBA VOL 2 razlikuje od Rajske preobrazbe?

Kot najbrž sama veš je najtežje od vsega sprejeti odločitev in se podati na pot, ki bo od tebe zahtevala odločnost, vztrajnost in pripravljenost žrtvovati nekaj svojega časa (in konec koncev tudi denarja).

In tudi Špela je oklevala dolga nesrečna leta, preden se je odločila preizkusiti kakšen tretma za oblikovanje telesa, saj preprosto ni verjela, da lahko ena “mašina” naredi tisto kar dolga leta diet in telovadbe niso mogla…

Na žalost pa ji ob obiskih raznih “sumljivih salonov” niti razni tretmaji niso pomagali priti na cilj, saj zraven ni dobila konkretnih usmeritev, jedilnikov, individualnega svetovanja in personaliziranih meritev… 

Ko jo je – že precej obupano – pot končno zanesla k nam, pa smo napake drugih strokovnjakov odločili popraviti in Špeli dokazali, da je naša najmodernejša tehnologija za nego in preoblikovanje telesa, kos tudi njenim odvečnim centimetrom.

Priznam… 

Špelina zgodba se nas je res dotaknila, njen uspeh pa je tudi nam dal novega vetra v krila in potrditev, da nekaj delamo prav!

IMG_5578

Zato sem se lani po porodu tudi jaz podala na pot preobrazbe. 

Tako kot mnogo žensk (morda se vanje uvrščaš tudi ti), sem najprej poskusila z dieto z raznimi napitki, kar mi nikakor ni ustrezalo, saj sem bila ves čas lačna in zdelo se mi je celo, da sem začela še bolj pridobivati na teži.

Tudi to, da sem bila vsakodnevno precej aktivna in sem dnevno delala res veliko kilometrov z mojo Kim, mi ni prineslo nekega vidnega izboljšanja. Intenzivna vadba pa enostavno ni bila opcija – prvič zato, ker se tako hitro po porodu odsvetuje, drugič pa zato, ker moje koleno še vedno ni bilo v optimalnem stanju.

To je bil zame signal, da se moram tega lotiti na drugačen, RAJSKI način. Špelinem paketu sem dodala nove aparature (med drugim takrat najnovejšo tehnologijo Laser slim), ki so še bolj ciljno “napadle” maščobe tam, kjer so me najbolj motile. 

noge

Na dosežen rezultat sem še danes izjemno ponosna.

Sem pa že med svojo preobrazbo čutila, da mi nekaj manjka… Čeprav sem v skrbno pripravljenem preoblikovalnem paketu dobila smernice za prehranjevanje, sem ugotovila, da bi si s personaliziranimi prehranskimi nasveti prihranila mnoge ure brskanja po spletu, branja deklaracij in iskanja optimalnih prehrambenih planov.

Zato sem v letošnjo rajsko preobrazbo dodala točno to. 

Pridružila se nam je prehranska svetovalka Nika Jevnik iz Early Morning Bird. 

In vse je bilo nared za Slavičino preobrazbo. 

Untitled design (28)

Kako je Slavica pomahala odvečnim kilogramom in centimetrom v slovo

S Slavico smo se prvič srečale v začetku marca. Takrat smo naredile prve meritve telesne teže in obsega. Namerile smo dobrih 91 kilogramov, njen indeks telesne mase (BMI) pa je znašal 35

Takrat smo sestavile njen shujševalni načrt, ki je bil sestavljen iz naprednih tretmajev za oblikovanje telesa in individualnih prehranskih nasvetov.

Ne vem sicer, kakšne tretmaje za oblikovanje telesa si tudi sama že preizkusila (če sploh) in kako si bila z njimi zadovoljna, a zagotavljam ti, da so vsi tretmaji, ki jih ti jih bom spodaj predstavila – in ki smo jih izvajali na Slavici – popolnoma varni za tvoje zdravje in noro učinkoviti tudi na dolgi rok. Nekateri izmed njih garantirajo celo trajne rezultate.

Sedaj si pa predstavljaj, kaj lahko naredijo v kombinaciji z ustreznim jedilnikom, prehranskimi nasveti in individualno podporo, ko ti je najtežje. In pri preobrazbah pridejo trenutki, ko imaš dvome in ko moraš enostavno VZTRAJATI, da prideš do rezultatov. In takrat topla beseda, podprta s strokovnim znanjem še kako pomaga. 

Naša zmagovalna peterica, zaradi katere Slavica z nasmeškom pogleda na svojo preobrazbo, je…

#1: Laser slim

Gre za tehnologijo, ki sem jo poiskala posebej za kritične predele telesa, kjer se kljub uravnoteženi prehrani in vadbi težko rešimo trdovratne maščobe. 

Posebnost tega tretmaja je, da s pomočjo diodnega laserja pod kožo segrevamo maščobne celice, jih učinkovito raztapljamo in izločamo iz telesa skozi limfni sistem.

Zaradi oblike aparata brez težav odpravljamo tudi maščobo na rokah – t. i. zavesice, kjer so določene druge aparature nemočne, saj so prevelike. 

Na ta način se lahko še hitreje in na bolj udoben način trajno znebimo neželenih maščobnih oblog na telesu, ki se – ob zdravem življenjskem slogu z uravnoteženim prehranjevanjem – ne obnavljajo in tako ne potrebujemo vzdrževalnih tretmajev.

#2: Frost sculpt

S Frost sculptom smo raztreščile Slavičine najbolj trdovratne maščobe, ki jih ni odpravila nobena dieta ali fitnes do zdaj… Telo pa je te maščobe nato preprosto odplaknilo iz telesa.

Ta neinvazivna terapija je odlična za lokalno odstranjevanje maščob na predelu trebuha, bokov, stegen in zadnjice.

Zamrzne maščobo, kar pomeni da se lahko  dokončno poslovimo od neželenih ”šlaufkov”…

#3: Prestige muscle former

Prestige muscle former učvrsti telo z visoko intenzivnim treningom za mišice (brez truda in napora), saj aparat opravlja krčenje namesto nas. 

Ta “zvezdniški tretma” je okrepil Slavičine mišice na trebuhu, stegnih, nadlahteh in zadnjici!

30 min terapije deluje podobno, kot če bi naredila 20.000 ponovitev določene vaje v fitnesu.

Si predstavljaš, da ti v 30 min narediš 20.000 trebušnjakov? Nemogoče, kajne? 

#4: Queen shape

S Queen shapom se znebimo maščobnih obročkov, oblikujemo najbolj kritične predele. Z njim je Slavica dokončno pomahala celulitu v slovo!

Gre za tako imenovani “kraljevski tretma” – revolucionarno tehnologijo 5 v 1, ki je (s svojimi hitrimi in dolgoročnimi rezultati) osupnila svet žensk in lepotnih strokovnjakov.

Ta novejša, neinvazivna nega za oblikovanje telesa aktivira tudi kolagenska in elastinska vlakna, ki dajejo koži čvrstost in prožnost… ter spodbudi obnavljanje globljih plasti kože, kar vodi k njenemu bolj mladostnemu videzu. 

#5: Prehransko svetovanje

Tako kot ljubezen, gre tudi preoblikovanje telesa “skozi želodec”. 😉 

Nika je Slavico naučila, kako mora biti obrok sestavljen in kakšne količine posameznih skupin živil v katerem obroku so zanjo primerne. 

Veliko časa sta posvetili organizaciji in sicer sestavi tedenskega jedilnika – koliko kalorij zaužiti, kdaj jih zaužiti več in kako sestaviti okusne krožnike z vsemi potrebnimi hranili.

Slavica se je odločila, da bo z Niko obiskala tudi trgovino in se naučila brati deklaracije, odkrivati skrite sladkorje in načine za izbiro ustreznih živil s čim nižjimi stroški. 

Najnovejši del Rajske preobrazbe volume 2, ki je namenjen ravno individualnem prehranskem svetovanju, e-tečaju s priporočili za prehranjevanje, podpori v zasebni FB skupini za preobrazbo in  pripravljenih jedilnikih, ti da znanje za celo življenje, ki ga lahko apliciraš na navade tvoje družine, otrok, partnerja in tudi njim pomagaš, da zaživijo zdravo. 

Odkar smo na naših in Nikinih družbenih omrežjih začele objavljati potek Slavičine preobrazbe, se je na podobno pot v našem wellnessu podalo že zajetno število posameznic… 

Mnoge med njimi pa so na tretmaje pripeljale tudi svoje prijateljice, može, mame ali sosede.

In ja… tudi od njih dobivamo zadovoljna sporočila in navdušene zahvale…

Izjemno ponosne smo, da lahko spreminjamo življenja na boljše ter uresničujemo sanje…

Iskreno ne vem…

Morda so krivi sončni dnevi, ki na plano vabijo kopalke in kratke hlače. 

Mogoče je krivo veselje ob Slavičinih rezultatih…

Čeprav je tudi Nika videla že veliko preobrazb, je tudi njo Slavičina res ganila.

Slišali sva njeno zgodbo in kako si nikoli ni vzela časa zase. Iz njenih pripovedi sva začutili, kako so ji dodatni kilogrami fizično in psihično oteževali življenje.

Zdaj se jih je končno znebila. In to v samo nekaj tednih. 

Pomislili sva, koliko nesrečnih žensk je še tam zunaj in zato sva si zaželeli, da postane nova Rajska preobrazba volume 2 čim bolj dostopna. Da čim več ženskam pomagava uresničiti misijo, za katero so do sedaj verjele, da je nemogoča.

Vglavnem - z Niko sva sprejeli ODLOČITEV, ki lahko tudi tebi pomaga "izklesati" postavo…

Naše najučinkovitejše tretmaje za preoblikovanje telesa in prehranske nasvete – ravno tiste, ki so na Slavičinem telesu naredili največjo razliko – sva zbrali v “rajske” preoblikovalne pakete in jim smešno OKLESTILI CENO!

Potem pa sem se spomnila, da letos moj Wellness praznuje že 14. rojstni dan.

Zato sem paketom pripela še dodatni popust.  

Res je… takšne akcije nisem naredila še nikoli! Zato me kar razganja od navdušenja, da ti končno lahko razkrijem pakete, ki bodo navdušili tudi tebe.

Še preden ti zaupam tole noro ponudbo, zaradi katere sem prepričana, da nam bo pregorel telefon, pa naj ti na hitro predstavim še nekaj fotografij, ki te bodo S-E-Z-U-L-E. 

Si predstavljaš kaj lahko zate naredijo novi, celostni preoblikovalni paketi?

Če si v tem trenutku še ne moreš, si najprej poglej, kako se je zadeva obnesla pri nekaterih naših zadovoljnih strankah…

Lahko si predstavljaš, s kakšnimi nasmeški so te stranke zapustile salon in kakšna lepa sporočila  ter prijazne zahvale smo nato dobile v naš inbox…

In ravno to je tisto, kar nama z Niko daje motivacijo in željo pomagati še več damam – tudi, če to pomeni, da morava v tem trenutku stopiti na žulj svojim računovodkinjam in zadevo tudi CENOVNO ZNIŽATI.

Torej, naj ti predstaviva…

Tvojo priložnost za takojšnjo RAJSKO PREOBRAZBO, po občutno nižji, rojstnodnevni ceni!

Zate sva pripravili prav posebne PAKETE RAJSKE PREOBRAZBE volume 2, ki bodo prav gotovo uresničili tvoje sanje o hitrem preoblikovanju postave, nad katero mogoče obupuješ že leta…

Namenjeni so vsem damam, ki se borijo z odvečnimi centimetri in kilogrami, z nadležno pomarančno kožo ter s trdovratnimi maščobobnimi oblogami, pa bi si želele enkrat za vselej slabo voljo pred ogledalom poslati v pozabo… In so za uresničitev svojih sanj o lepo oblikovani postavi, pripravljene tudi nekaj narediti.

ULTRA RAJSKA PREOBRAZBA VOL 2

Slavičin paket
€3.085
1.851
00
  •  
  • List Item #2
  • List Item #3
-40 %

Redna cena: 3.085 €

Akcijska cena (-40 %): 1.851 €

MAXI RAJSKA PREOBRAZBA VOL 2

€1.815
1.270
00
  •  
  • List Item #2
  • List Item #3
-30 %

Redna cena: 1.815 €

Akcijska cena (-30 %): 1.270 €

MINI RAJSKA PREOBRAZBA VOL 2

€1100
825
00
  •  
  • List Item #2
  • List Item #3
-25 %

Redna cena: 1.100 €

Akcijska cena (-25 %): 825 €

OPOMBA: V kolikor pridete v salon, kjer si za vas najprej vzamemo približno 30 minut časa, da z vami opravimo natančne meritve in poglobljeno analizo sestave telesa, pa se potem – iz kakšnih nenavadnih razlogov – ne odločite za nakup paketa, vam to uvodno svetovanje zaračunamo 30 eur.

Vem…

Za takšno smešno ceno najbrž še nikoli in nikdar nisi imela priložnosti preizkusiti tako vrhunsko učinkovitih tretmajev… 

Sploh pa ne z najnovejšo tehnologijo na slovenskih tleh, skrbnim vodenjem pri prehranjevanju in celostno obravnavo tvojega telesa in počutja, ki ti bodo še dodatno pomagali ohranjati željeno postavo in te rešili “tuhtanja”, kako pripraviti zdrav in lahek poletni obrok, ki bo podprl tvojo preobrazbo.

In nikar ne misli, da sva trdno spali preden sva se odločili naše najodličnejše storitve podariti tako poceni (četudi Paradiso praznuje rojstni dan)… Zato sva ta radodaren popust omejili na zgolj nekaj dni.

In sicer se ponudba izteče konec meseca natanko ob polnoči!

No… če tole bereš je očitno še aktivna, zato pohiti s prijavo preden zapolnimo vse termine…

Svoj termin si zagotoviš s tem preprostim korakom…

Klikni na roza gumb spodaj, ki te bo popeljal na enostaven obrazec… Tam vpiši svoje osnovne podatke ter oddaj neobvezno prijavo, preden zapolnimo vse proste termine.

Mi pa te v kratkem pokličemo in ti z veseljem svetujemo, kaj bi bilo najprimernejše zate ter skupaj poiščemo najustreznejši termin!

Torej…

Če že nekaj časa hrepeniš po tem, da bi oblikovala svojo postavo na enostaven način, pri tem pa ne bi ravno obubožala ali vsak dan švicala v fitnesu, ti predlagam, da ne odlašaš predolgo in si rezervirš svoj termin preden ti ta NORA ROJSTNODNEVNA AKCIJA pobegne…

Verjamem, da bo tale časovno omejena priložnost spremenila tvoje življenje na boljše, zato komaj čakam, da mi poročaš o svojih rezultatih!

Valentina Cvetkovič, vodja Wellnessa Paradiso

P.S. Aja…

V kolikor je tvoje hrepenenje po lepo oblikovani postavi še pred letnim dopustom tako močno, da si resnično ne želiš zamuditi te priložnosti in bi rada čim prej začela svojo misijo “Rajska preobrazba volume 2”, nas lahko tudi pokličeš na telefonsko številko 031 310 515, da celoten proces steče še hitreje.

© 2024 Wellness Paradiso | Vse pravice pridržane | Spošni pogoji