Poseben dogodek za 7 srečnih izbrank v Wellnessu Paradiso…

“Izkoristi posebno priložnost in odkrij očem skrito resnico o dejanskem stanju svoje kože ter prepreči prezgodnje staranje…”

(S pomočjo zanesljivih aparatur, ki jih dermatologi ter vodilni proizvajalci kozmetike, uporabljajo v že več kot 70 državah po svetu…)

Časa za prijavo imaš še…

dni
ur
minut
sekund

Koža - največji in najskrivnostnejši organ, o katerem vemo premalo…

S prostim očesom, dotikom in laičnim opazovanjem kože, se je praktično nemogoče dokopati do resnice o tem, kaj se s tvojo kožo resnično dogaja…

So se začele pojavljati nepojasnjene rdečice?

Si naenkrat opazila celo morje novih gubic?

Si tvoja koža nikoli ni docela opomogla od aken ali pa se že vedno boriš z njimi?

Se kljub zaščitni kremi, serumih in skrbni negi, tvoja koža še vedno “kislo drži”, izgublja mladostni sijaj in te pozdravlja z izsušenostjo?

To je le peščica znakov, da se s tvojo kožo dogaja nekaj, kar boš težko odkrila ter “popravila” s prostim očesom in rešila z menjavo kozmetike.

Zakaj?

Najprimernejših kozmetičnih izdelkov preprosto ne moreš izbrati zgolj glede na tip kože, saj je vse preveč faktorjev, ki odločilno vplivajo na stanje tvoje kože in njeno “celjenje”, očem nevidnih.

Zato je pomembno, da pri odločanju za kozmetične produkte poznaš tudi faktor vlage in stanje kolagena v globljih plasteh kože in upoštevaš tudi vsa pridružena stanja in spremembe kot je rdečica, hiperpigmentacija, izsušenost in tako dalje.

Si želiš izvedeti, kaj se v resnici dogaja s tvojo kožo in preprečiti neljuba presenečenja ?

Potem so odgovor na tvoje sanje o lepi, mladostni in zdravi koži, STROKOVNE MERITVE IN ANALIZA KOŽE.

Le tako namreč lahko odkriješ edini učinkovit način za nego svoje kože, ki se lahko zelo razlikuje od tvoje trenutne rutine in celo od tega kar ti strokovnjaki svetujejo “na prvi pogled”.

Dobra novica?

V Wellnessu Paradiso bomo za 7 srečnih izbrank, ki si resnično želijo ugotoviti, kaj se dogaja z njihovo kožo in zanjo dobro poskrbeti, organizirali poseben…

DAN STROKOVNIH MERITEV, analize in individualnega svetovanja!

Meritve bodo za to usposobljeni in izkušeni strokovnjaki izvajali z naprednimi napravami Courage+Khazaka electronic GmbH, ki je vodilni svetovni proizvajalec tovrstnih aparatov iz Nemčije.

Njihovim merilnim instrumentom namreč zaupajo in jih redno uporabljajo dermatologi ter vodilni proizvajalci kozmetike v več kot 70-ih državah po vsem svetu.

Za 7 prijavljenih izbrank bomo izvedli meritve:

vlažnosti v globljih plasteh kože,

elastičnosti

rdečine in iritema,

melanina

sebuma

fotopoškodb

transepidermalne izgube vlage,

vsebnost kolagena in elastina,

pH in pa

pregled z mikrokamero.

Po opravljenih meritvah pa naredimo še posebno individualno analiza rezultatov in svetovanje glede tretmajev ter domače nege.

V čem je trik?

Nobenega trika ni…

Na kar se prijaviš, to dobiš, a le v primeru, da boš ena izmed 7-ih izbranih srečnic, ki jih bomo na dan 31. marca povabili na ta edinstven dogodek v Wellness Paradiso : )

Naša misija je preprosta – čim več ženskam, ki se borijo s posledicami prezgodnjega staranja ali niso prepričane, kako negovati svoj obraz – želimo pomagati bolje spoznati resnične potrebe svoje kože.

Najlepše, kar si ženska lahko nadene, je samozavest!

Zato je pomembno, da svojo kožo spoznaš do obisti in s pravimi kozmetičnimi preparati poskrbiš za lepo, sijočo, zdravo in mladostno kožo na obrazu, dekolteju in rokah…

Če torej že dalj časa opažaš, da se s tvojo kožo nekaj dogaja ali pa si preprosto želiš izvedeti, če je tvoja sedanja nega pravilna in kako jo izboljšati (glede na njeno dejansko stanje), ne smeš izpustiti te edinstvene priložnosti.

Strokovna in zanesljiva analiza kože

Individualen pristop

analiza kože

Personalizirano svetovanje

Celostni pristop k problematiki

Kako se prijavim na analizo in kaj lahko pričakujem?

Na termin se prijaviš tako, da izpolniš spodnji obrazec, nam zaupaš zakaj želiš, da za analizo kože izberemo ravno tebe, ter nam s klikom na gumb pošlješ svojo prijavo…

Me pa ti bomo po zaključenem zbiranju prijav (enkrat med 24. in 28.3.) sporočile, če si ravno ti srečna izbranka za strokovno analizo kože v Wellnessu Paradiso.

Stvar je namreč v tem, da bomo meritve izvajali le en dan – v četrtek, 31. marca – in zato lahko na tretma povabimo le 7 srečnih izbrank.

Našo druščino bomo izbrali glede na problematiko kože, da zajamemo čim širši spekter le te in pa glede na razloge, ki nam jih boste zaupale v oddanem obrazcu.

Zato…

Čimprej izpolni in oddaj spodnji obrazec, mi pa ti (v kolikor boš izbrana) zagotavljamo kvalitetno storitev, ki je ne boš obžalovala niti 15 minut, niti 15 let kasneje, ko bo tvoja koža še vedno odražala hvaležnost za primerno skrb in nego…

Zakaj bi morala priti na meritve in bolje spoznati svojo kožo?

Ker je koža tvoj “najdragocenejši” plašč, ki ga ne moreš zgolj zamenjati z drugim in je zato potrebno zanj skrbeti iz dneva v dan, po svojih najboljših močeh…

S poznavanjem svoje kože, se naučiš izbirati primerne produkte in tretmaje zanjo.

Z izbiro primernih kozmetičnih preparatov lahko upočasniš proces staranja kože in preprečiš prezgodnje staranje.

Ugotoviš lahko ali je tvoja koža pravilno hidrirana in kaj lahko narediš za izboljšanje elastičnosti kože.

Izveš ali imaš kakšne stare fotopoškodbe in kakšno je stanje kolagena v globljih plasteh.

Naša koža nam nepravilne nege namreč ne bo zamerila na kratek rok, a po 30 letu starosti se začne zelo nazorno kazati, če smo za svojo kožo skrbele zadostno in pravilno, ali pa smo verjele, da lahko z enim naravnim oljem rešimo “vse muhe na en mah”…

Časa za prijavo imaš še…

dni
ur
minut
sekund

Kako se pripravim na analizo kože?

Pomembno je, da najmanj 3 ure pred terminom odstraniš s svojega obraz vse kozmetične produkte – tako ličila, kakor tudi kreme, ker bomo le tako dobili točne meritve.

Vsa ostala navodila, točen termin in pogoje sodelovanja pa izveš, ko te pokličemo iz našega Wellnessa in se dogovorimo za termin!

Tvoja naloga je le, da v tem trenutku izpolniš spodnji obrazec in svojemu obrazu omogočiš življenjsko priložnost, da ponovno zasije v vsej svoji lepoti…

© 2024 Wellness Paradiso | Vse pravice pridržane | Spošni pogoji