Razvajanje

Pri sproščanju se pretok krvi po tvojem telesu poveča in ti da več energije. Priskoči ti na pomoč pri umirjenem in jasnem umu, kar pomaga pri pozitivnem razmišljanju, kocentraciji spominu in odločanju. Sprostitev upočasni srčni utrip, zniža krvni tlak in razbremeni napetost. V Wellness Paradisu lahko stres preganjaš na različne načine – solo, ali v dvoje. Odločitev pa je tvoja.

Spodaj sem zbrala naše najbolj priljubljene anti-stres aktivnosti, ostale pa lahko najdeš tudi v ceniku.


Masaže

Za sprostitev tvojega telesa...

Masaža telesa blagodejno vpliva na počutje telesa, odpravlja stres, lajša bolečine in napetost ter poživlja telo. Izbiraš lahko med klasičnimi, tajskimi in specialnimi masažami za sproščanje telesa in krepitev zdravja. Z veseljem ti bomo svetovali o izbiri primerne masaže ter jo prilagodili tvojim željam. 

KOPEL ZA PARE

Kopeli za pare

Razvajanje v dvoje...

Si želiš, da bi lahko s svojo boljšo polovico pobegnila od vsakdana ter si privoščila nekaj romantičnih uric samo za vaju? Privoščita si  čudovito razvajanje v dvoje. Nate čaka zaseben prostor z jacuzzem, parno savno ter ležiščem, izbiraš pa lahko med različnimi paketi s sladko ponudbo in penino, ki bodo popestrili vajino doživetje.

 

Kopel lahko po želji dopolnita še z masažo, ki bo zaokrožila razvajanje ter poskrbela za popoln odklop. Romantična kopel je nepogrešljiva izbira za skupen pobeg ter intimno doživetje v zavetju našega ambienta.

Bodi na tekočem s trenutno ponudbo, novostmi in popusti, ki ti jih pripravljamo v našem Wellness Paradisu...

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.