Nega obraza, primerna za občutljivo kožo? Seveda obstaja!

5 preprostih zvijač, zaradi katerih nekatere ženske izgledajo tudi do nekaj let mlajše, kot so v resnici…

Pozdravljena,skrb za kožo je proces, ki je neizogiben del naših življenj.Vsi pa žal nismo rojeni s popolno kožo, brez gubic, občutljivosti ali rdečice.Nekateri se ponašajo s popolnoma nezahtevno kožo, kjer je dovolj le jutranja osvežitev z vodo, iz kopalnice pa se odpravijo v 3eh minutkah…

Nekateri pa niso takšne sreče, in ne glede na to, kaj nanesejo na kožo, je  le-ta še vedno pordela, razdražena in občutljiva…

Vsaka koža je drugačna, zato potrebuje individualno nego in skrb

Zato ti želim najprej položiti nekaj na srce

In tudi občutljiva koža je rešljiva, če ji le namenimo ustrezno nego in specialne izdelke…

Preden pa nadaljujeva, naj se ti še na hitro predstavim…

Moje ime je Valentina Cvetkovič in sem ponosna lastnica salona Wellness Paradiso. Skupaj z ekipo že več kot 10 let skrbimo za odlično počutje in večjo samozavest predstavnic nežnejšega spola.

Ustrezna skrb za kožo je že od nekdaj zelo visoko na moji prednostni lestvici in skozi leta izkušenj in dela s strankami sem ugotovila, da se čedalje več strank sooča z občutljivo kožo, marsikatera pa tudi potoži, da še ni našla nege, ki bi ustrezala njenemu tipu kože oziroma da si zaradi svoje kože ne upa preizkusti nobene negice, saj so rezultati vedno znova nezadovoljivi, koža pa še bolj razdražena kot poprej…

To mi ni dalo miru, zato sem se odločila, da poiščem nekaj, kar bo ustrezalo še tako zahtevni in občutljivi koži, saj sem mnenja, da mora biti prav vsaki žensi omogočeno, da si privošči malce razvajanja, ne glede na to, ali njena koža sodeluje pri tem, ali ne…

Kmalu sem ugotovila, da je rešitev pravzaprav veliko bližje, kot sem pričakovala…

24k Gold nega

V našem salonu med drugim izvajamo tudi kar nekaj neg, pri katerih uporabljamo izdelke priznanih in učinkovitih kozmetičnih podjetij. 

Zagotovo si že kdaj slišala za kozmetiko Dr. E. Voss, ki s svojimi izdelki brez emulgatorjev, konzervansov, silikonov, parabenov, nanodelcev in etoksilatov, ki jih ureja Uredba o kozmetičnih izdelkih, izpolnjujejo vse zahteve harmoničnega negovanja kože.

Prav zato tudi ne čudi, da smo v ponudbo dodali njihovo nego, ki je s skrbno izbranimi izdelki primerna prav za popravilo bariere, intenzivno vlaženje kože ter močan anti-age efekt.

Pri negi uporabljamo nežne izdelke, ki kože ne izsušijo,  temveč jo negujejo, vsebujejo pa cel kup močnih in učinkovitih sestavin, primernih posebej za občutljivo kožo.

Dodatek LMS (Lipid Matrix System) preprečuje izgubo vode iz kože in popravlja bariero. 

Lipidi LMS temeljijo na zgradbi, ki je podobna sestavi celičnih membrani, zato krepi naravno lipidno bariero kože. Poleg krepitve naravne bariere povrhnjico tudi ščiti, neguje in intenzivno vlaži.

Ostale skrbno izbrane sestavine, kot so aloe vera, pantenol in izvleček hamamelisa pomirjajo kožo.

Uporaba 24 karatnega zlata v kozmetiki…

Zlato že od nekdaj predstavlja luksuzno dobrino, čedalje bolj uporabljeno tudi v kozmetiki zaradi svojih čudovitih lastnosti (antiseptične in zaščitne lastnosti).

24k zlato ščiti kožo pred IR svetlobo, saj je zlato najbolj znani odbijalec infrardečih žarkov in nudi dodatno zaščito pred radikali, ki nastanejo zaradi IR sevanja.

Signalni peptidi

spodbujajo nastanek kolagena in elastina ter skrbijo za zmanjšan videz gubic.

Hialuronski gel za predel okoli oči skrbi za zmanjšanje zabuhlosti in kolobarjev ter poskrbi za spočit, osvežen videz. 

Zaščitna krema

z UV filtri kožo zaščiti pred zunanjimi vplivi.

Ničesar ne spustimo…

Kaj lahko storiš, da to napako odpraviš?

Z nego poskrbimo za kožo celotnega obraza, vratu in dekolteja, posebno pozornost pa namenimo občutljivemu področju okoli oči in ustnic.

Rezultat je pomirjena, navlažena koža…

Večina zgornjih zvijač zahteva veliko potrpežljivosti, doslednosti in pozornosti

…katere ugodje boš čutila še nekaj ur po tretmaju. 

Ja Valentina, ali obstaja hitrejša in bolj enostavna pot do mladostnega videza?

P.S. Če bi si tudi ti želela preizkusiti to nego, ne odlašaj in nas pokliči na 031/310-515 ali pa nam piši na spa@paradiso.si, kjer ti bomo z veseljem rezervirali termin za to čudovito nego.

© 2024 Wellness Paradiso – Vse pravice pridržane