Šmeeent, ta AKCIJA se je žal iztekla... Našo aktualno ponudbo si lahko ogledaš s klikom na spodnji gumb...

AKCIJSKA PONUDBA samo do 22.5. do polnoči...

Dokončno odslovi trmaste maščobne obloge in poskrbi za samozavesten skok v kopalke, še pred poletjem…

(... ter si z norim spomladanskim popustom pričaraj zavidljivo postavo)

Pozdravljena,

se tudi tebe “špeh” drži kot, da je tvoj najboljši prijatelj, ti pa mu nikakor ne moreš dopovedati, da je pravzaprav “tretje kolo”?

Hja…

Potem  – pri takem “enostranskem” razmerju – sploh ni presenetljivo, da se ga ženske želimo čim prej znebiti : )

In če si tudi ti v dobri veri preizkusila že celo vrsto “preverjenih” tehnik, rezultata pa ni in ni bilo – to pravzaprav ni tvoja krivda!

V morju različnih nasvetov, izkušenj ter informacij, s katerimi naju zasipajo na spletu ali televiziji navsezadnje težko ugotoviš, kaj resnično deluje, in kaj je – po domače povedano – en navaden “nateg”.

Zato dovoli, da ti zaupam, kako se lahko v velikem loku ogneš rizičnim invazivnim posegom in kljub tem enkrat za vselej učinkovito odsloviš naželjene maščobne obrčke…

 

Sem Valentina Cvetkovič in v lepotni industriji aktivno delujem že več kot 15 let. Večino tega časa posvetim iskanju terapij, s pomočjo katerih bi lahko učinkovito, varno in predvsem brez bolečin pomagala ženskam, da bi se v svojem telesu počutile odlično.

Ampak tega ti ne govorim zato, da bi svojemu Wellnesu podarila 5 minut slave…

Želim ti le zagotoviti, da je vse kar ti bom danes zaupala plod mojih bogatih 15- letnih izkušnjah delovanja v prvih vrstah lepotne industrije.

Bi si želela s prstom pokazati na del telesa, ki ga je treba oblikovati?

In potem zadovoljno opazovala, kako se maščobe kar topijo, med tem, ko ti (udobno nameščena) bereš najnovejše trače?

Super, potem si na pravem mestu!

Naj te spoznam z mojim najnovejšim odkritjem, ki ti lahko zagotovi točno tiste rezultate, ki se jih morda trudiš doseči že dolge mesece (ali celo leta)…

Odkritje, zaradi katerega lahko preprosto pokažeš s prstom na kritičen del telesa in se točno tam za vselej znebiš maščobnih oblog.

360° kriolipoliza tvojih maščobnih celic namreč ne le prečisti, temveč jih dobesedno zmrzne in jih raztrešči na prafaktorje – tudi tiste najbolj trmaste in vztrajne!

Praktično je eden izmed redkih postopkov na svetu, s katerim dokazano učinkovito (brez laserja, igel ali noža) dokončno uničimo maščobo na tistih mestih, kjer je to najtežje.

Ampak brez skrbi…

To, da kriolipoliza praviloma tvoje maščobne celice zamrzne in uniči, ne pomeni, da bodo na tvoji koži ostale sledi ozeblin ali kakšne druge vidne posledice…

Razen tega, da bo obseg tretiranega dela manjši kot prej, tvoje počutje pa vrhunsko, drugih stranskih učinkov ne boš občutila : )

Dobro, zavedam se, da se ti vse skupaj na tej točki sliši malce nemogoče…

Zato predlagam, da preletiš spodnje slike in dobiš malce boljši občutek o tem, kaj ta edinstveni tretma zate dejansko naredi…

Vidna sprememba že po dveh tretmajih…

… na rokah…

Razlika je očitna že po zgolj enem tretmaju…

Tretma odlično razbije odvečno maščobo na telesu…

… in na trebuhu…

 

Izgleda kar malce težko verjetno, kajneda?

Se popolnoma strinjam.

Zato se mi zdi prav, da ti, draga prijateljica, odgovorim na vprašanje, ki ti zna marsikaj razjasniti…

Zakaj kriolipoliza tako učinkovito uničuje maščobo?

Že samo ime nama pove, da imava pri tretmaju opravka z mrazom (krio = led). Je pa že od nekdaj dobro znano, da so maščobe občutljive na mraz…

In kriolipoliza naredi točno to – pametno izkoristi to občutljivost maščobnih celic, se fokusira na izbran del telesa in ga intenzivno ter globoko hladi.

V tem času se zmanjša prostornina maščobnih celic, le-te pa se kristalizirajo in razpadejo ter se izločijo iz tvojega organizma – ZA VEDNO!

Ja – prav bereš.

Uničene maščobne celice se resnično ne bodo prikradle nazaj.

Razen v primeru, da imaš namen večino svojih prihodnjih kosil pojesti v McDonaldsu : )

Tako ti, razen za ohranjanje zdravega načina življenja, ne bo potrebno skrbeti za ponovne terapije.

Okej…

Glede na to, da kriolipoliza sama po sebi ni več takšna neznanka, verjamem, da si za to “ledeno” terapijo na neki točki morda že slišala…

Ali pa te je na hitro prešinilo…

»Oh, še en "najnovejši" in "najboljši" lepotni tretma, ki je prenapihnjen...«

…in še sreča, če tako razmišljaš.

Tudi mene so že velikokrat prelisičili različni trendi v lepotni industriji, zaradi česar sem še toliko bolj osredotočena na to, da iz našega wellnessa nihče ne odide praznik rok, ali nejevoljnih obrazov.

Skrivnost tiči v štirih, zame odločilnih dejavnikih, zaradi katerih sem se tudi odločila iti čez ves proces pridobivanja tega edinstvenega aparata na domača tla:

Hlajenje se razporedi po celotni površini aplikatorja oziroma ročk, za razliko od ostalih naprav, ki hladijo zgolj na sredini.

Tretma poskrbi za močnejše in bolj efektivno razbijanje maščobe, saj je sama temperature hlajenja nižja (do -10). Ravno zato so rezultati po 360° kriolipolizi mnogo boljši - v večini primerov sta potrebna zgolj dva ali trije tretmaji* (pri predhodnih napravah je za želen učinek ponavadi potrebnih 8-10 ponovitev).

*Preden začneva s terapijo najprej izmerimo tvojo kožno gubo in na ta način preveriva, ali za POPOLNO odstranitev maščob potrebuješ enega, dva ali tri tretmaje.

Medtem, ko imajo običajni aparati za kriolipolizo možnost dela samo z eno ročko, nam ta najnovejši aparat omogoča sočasno uporabo kar 4 ročk naenkrat. Tako lahko hkrati poskrbiš za štiri različne dele telesa, ki jih ročka lahko zajame IN hkrati z dodatno, prilagojeno ročko za brado, po potrebi odpraviš odvečno maščobo še tam.

Po domače… če se želiš v enem “šusu” znebiti jahalnih hlač, lahko to urediva. V kolikor imaš težave z maščobo na trebuhu, lahko naenkrat poskrbimo kar za 3 predele trebuha. Težave z maščobo na bokih? Urejeno.

Poleg tega je na površino kože nameščena še posebna membrana za enkratno uporabo, ki kožo zaščiti pred nizkimi temperaturami.

Že z enim samim tretmajem lahko odstraniva nekje od 25% do 30% maščobnih oblog na področju, ki ga aplikator zajame.

No…

Če sem iskrena imam na zalogi še vsaj 5 pomembnih razlogov, zakaj sem se dostave tega aparata razveselila kot majhna punčka, ki na božično jutro nadobudno odpira darila… : )

A se mi ta trenutek zdi bolj pomembno, da ti opišem…

Kako v praksi izgleda ta čudežni postopek...

Kriolipoliza je eden izmed tistih lepotnih tretmajev, ki poteka res sproščeno, preprosto in kar je najbolj pomembno – hitro in brez komplikacij.

Vse skupaj pa v praksi izgleda nekako takole…

#1: Udobno se namestiš v stol ali na ležalnik (odvisno od tega, kateri del telesa želiš oblikovati), nato pa se lotiva razbijanjem maščob na izbranem “kritičnem” delu telesa.

#2: Tisti del kože, ki ga želiš tretirati (npr. spodnji del trebuha, jahalne hlače, podbradek) najprej ustrezno zaščitiva. Nato s pomočjo vakuma ustvariva kožno gubo, ki se hladi približno 40 minut na -10 stopinjah Celzija.

#3: Po koncu tretmaja, ki bo zate verjetno zelo sproščujoč, se ohlajeno območje močno zmasira. Na ta način le še pospešiva prekrvavitev in izločanje maščobnih celic ter poskrbiva za najboljši rezultat.

Ne skrbi…

Ostalo tkivo okrog tretiranega mesta ne bo poškodovano, saj je področje hlajeno tako, da vpliva le na maščobo. Bolečine in mraza pa praktično ne občutiš, saj vakumski aplikator poskrbi za povečano prekrvavitev med samim tretmajem.

Stranke celo trdijo, da je edini neprijeten del celotnega postopka tisti trenutek, ko po terapiji vakum odlepimo iz tebe : )

Na ta način lahko odpraviva tudi slabo tretjino maščobnih celic, ki se, potem ko razpadejo, po limfnem sistemu izločijo v 3 do 8 tednih.

Postopek lahko na določenem delu telesa ponoviš vsake tri tedne, tedensko pa ga lahko opraviš na drugih delih telesa.

Se mi pa na tej točki zdi smiselno, da ti zaupam…

Kje lahko izkoristiš to KRATKOTRAJNO AKCIJO in se posloviš od zloglasnega “špeha”?

Ker se zavedam, da to bere kar nekaj čudovitih žensk iz vsega konca Slovenije, se mi zdi smiselno, da te obvestim o tem…

Z našo ekipo se, kot že veš, nahajamo v zelo priznanem in priljubljenem Wellnessu Paradiso, ki se nahaja v Dobovi.

Vem…

Obstaja velika verjetnost, da ne prihajaš iz naših koncev. A žal je naš Wellness trenutno eno izmed redkih lokacij v Sloveniji, kjer lahko prejmeš profesionalen tretma nove kriolipolize, s polno mero strokovnosti in skrbjo za tvoje dobro počutje.

In če sem čisto iskrena, sem se sama za svoj prvi lepotni tretma peljala v Nemčijo in vse skupaj je bilo izvedeno tako vrhunsko, da tega niti malo ne obžalujem.

Prav zato verjamem, da tudi tebi ne bo škoda prevoziti kakšnega kilometra ali dveh več, sploh zdaj, ko sem ti priskrbela nore popuste s katerimi lahko prihraniš za bencin in še za par dobrih obrokov : )

Še preden nadaljujeva, pa naj ti odgovorim na tisto glavno vprašanje…

Koliko bom TEKOM AKCIJE morala odšteti za to učinkovito rešitev?

Me veseli, da vprašaš, saj te zna odgovor izredno presenetiti in razveseliti : )

Poglej…

Glede na to, da lahko ta tretma edinstvene in nadgrajene kriolipolize zate naredi več kot izredno boleča in draga liposukcija ali nekaj mesečno švicanje v fitnesu ter odpovedovanje svojim najljubšim jedem, bi ceno brez slabe vesti lahko postavila tudi na 1.000 ali 1.200 EUR.

Ampak ne skrbi…

Moj namen ni, da bi ti omogočila priti do čudovite postave, potem pa bi ti zmanjkalo denarja za nakup novie kopalk : )

Zato ti za en tretma niti približno ne bo treba plačati teh 1.200 ali 1.000 EUR.

Ker si želim, da bi bila kriolipoliza dostopna čim več ženskam, ki želijo doseči svojo sanjsko postavo in dvigniti samozavest, boš za en aplikator (ali “ročko” po domače) odštela pičlih 180 EUR.

Vem, besedi “pičlih” in “180 EUR” na prvi pogled nista ravno kompatibilni… dokler ne preračunaš, da bi bila pri klasični kriolipolizi za iste rezultate primorana odšteti vsaj enkrat, če ne skoraj dvakrat več.

Da ne govorim o tem kako dolgotrajen je lahko proces izgube maščobe, če aparat ne zagotavlja dela z več ročkami hkrati.

Če temu prišteješ še stroške in preglavice potovanja v sosednje države, kjer sploh imajo tak aparat (ko bo to sploh mogoče brez omejitev), se verjetno lahko strinjava, da cena ni tako napihnjena, kot se morda zazdi na prvi pogled.

Sedaj lahko rezultate dosežeš že za ceno mesečnega osebnega trenerstva – brez, da bi se za to morala 3x na teden odpraviti v fitnes in spustiti dušo na nerodnih napravah.

AMPAK!

Glede na to, da si z mano ostala do konca, ti v zameno…

Samo nekaj dni v maju
podarim še prijaznejšo ceno...

Dobro se namreč zavedam, koliko denarja ženske, sploh pred poletjem, porabimo za svoje zdravje, dobro počutje in zadovoljen odsev v ogledalu…

In glede na to, da lahko zahvaljujoč praktični zasnovi aparata maščobo razbijaš na več predelih hkrati, lahko s tem čudovitim tretmajem enostavno in hitro odpraviš težavo.

Zato sem se odločila, da ti v primeru uporabe vsaj dveh ročk pri vsaki podarim 45 EUR popusta.

Ja – prav si prebrala : )

Ne glede na to, ali boš ti dve (ali več) ročki koristila v enem tretmaju, ali pa jih boš koristila v ločenih zaporednih tretmajih, ti v tem primeru pripada 45 EUR popusta na posamično ročko.

To pomeni, da boš – do zapolnitve našega urnika – za kritični predel pri uporabi dveh ali več ročk* v tem trenutku za eno odštela le 135 EUR.

*Da si boš lažje predstavljala – na trebuhu običajno uporabljamo dve ročki, ravno tako na stegnih (1 za vsako stran), itd…

360° kriolipoliza je namreč v tem trenutku edina tovrstna naprava v Sloveniji, ki ti s štirimi ročkami omogoča ISTOČASNO topljenje maščob na kar štirih predelih telesa.

To pomeni, da lahko s 40 – minutnim obiskom našega salona hkrati poskrbiš za štiri kritična maščobna območja : )

Je pa res…

Ne morem ti obljubiti, da bo zgoraj omenjen bonus na voljo v nedogled, saj je to trenutno eden izmed najbolj iskanih tretmajev pri nas. Zato bom primorana ponudbo umakniti takoj, ko se termini zapolnijo…

Tako da… Če si res močno želiš odpikati tisto trmasto maščobo še pred poletjem in to po redko videni ceni, potem se verjetno na tem mestu že nestrpno sprašuješ…

Kako se lahko še pravočasno dokopljem do svojega termina?

Čisto preprosto : )

Povsem neobvezujoče nam piši na [email protected] ali pa nas pokliči na 031-310-515.

V obeh primerih ti bo odgovorila moja dolgoletna asistentka Natalija, s katero se bosta dogovorili, kdaj lahko pričnemo z razbijanjem maščob in ti prijazno odgovorila na vsa tvoja vprašanja : )

Če pa tole bereš tekom vikenda, sredi noči, ali pa si želiš, da moja asistentka Natalija pokliče tebe…

Potem preprosto izpolni spodnji obrazec in oddaj svojo prijavo…

Komaj čakam, da se spoznava!

Valentina Cvetkovič, ponosna vodja priznanega Wellness Paradiso

P.S. Aja, še nekaj…

Poleg tega, da se uničene maščobne celice ne bodo kar tako vrnile, pa to ni edina prednost tega čudovitega postopka:

Je neboleč in neinvaziven tretma. To pomeni, da nihče ne bo “rezal” ali “špikal” v tvojo kožo, za sam tretma pa prav tako NE potrebuješ anestezije, saj ne povzroča bolečin.

Po kriolipolizi se ti ne bo treba srečati z neželenimi stranskimi učinki. Tako se boš lahko na veliko izognila morebitnemu obžalovanju in namesto tega ob pogledu v ogledalo premlevala, zakaj se v to nisi podala že prej : )

Rezultate boš lahko opazila že po enem mesecu! Po eni seji pa je tretirano področje manjše od 25 do nekje 30 %.

Takoj boš lahko nemoteno nadaljevala s svojimi opravili. Ker je tretma popolnoma neinvaziven in neboleč, ti zaradi okrevanja ne bo treba zamujati pomembnih dogodkov ali jemati dopusta v službi.

Krasno, kajneda?

Skratka…

P.P.S. Si še vedno tukaj? Potem imaš verjetno še kakšna vprašanja.

V ta namen sem ti spodaj pripela seznam najpogostejših vprašanj glede tretmaja. Morda najdeš točno tisto, kar potrebuješ pri svoji odločitvi : )

Najpogostejša vprašanja in odgovori...

Ta poseben tretma je namenjem vsem, ki se kljub aktivnemu življenju težko znebijo maščobe na kritičnih mestih.

Idealna stranka je torej oseba, ki ni debela (ITM <30), vendar želi zmanjšati lokalizirano in koncentrirano odvečno maščobo, na primer na trebuhu, bradi, bokih, notranjih in zunanjih stegnih, "jahalkah", hrbtu ali rokah.

Tretmaja ne moremo opraviti na delih telesa, kjer je koža ranjena, poškodovana ali vneta.

Prav tako ga NE opravljamo pri nosečnicah in doječih materah, ter pacienti z boleznimi živčevja.


V kolikor terapijo izvajaš v izkušenih rokah, lahko že po enem ali dveh posegih pričakuješ tanjšo podkožno maščobo na predelu, ki si ga želiš izboljšati.

Prve, večje rezultate lahko opaziš nekje cca. po treh tednih, za končne rezultate pa nekateri čakajo do 3 mesecev.

Dodatne ponovitve sicer prinašajo izboljšanje, vmes pa morajo miniti vsaj 4 tedni.

In ne skrbi...

Pri novi kriolipolizi se maščoba ne le odpravi iz telesa, temveč se maščobne celice enostavno uničijo, zato se ne bo pričela še enkrat nabirati.

Ta novica te zna res razveseliti...

Stranskih učinkov po kriolipolizi NI : )

Takoj po tretmaju se sicer lahko pojavijo prehodni stranski pojavi, kot so: oteklina, rdečica, modrica in otrdelost.

Načeloma pa kriolipoliza velja za varen in preverjen poseg.

Odgovor je izredno preprost: ne : )

In ne skrbi... To ni zgolj moje subjektivno mnenje, temveč je sama terapija zelo neinvazivna in posledično tudi prijetna.

NE, vse bo izgledalo popolnoma normalno. : )

Kriolipolizo lahko izvajamo na:

  • zgornji in spodnji del trebuha
  • brada
  • ledveni predel
  • nadlakti
  • kolena
  • zunanji in notranji del stegen
  • boki
  • zadnjica in predel pod zadnjico
  • prsni koš tik pod pazduhami

© 2022 Wellness Paradiso | Vse pravice pridržane | Spošni pogoji