Za vse ženske, ki imajo težave z aknami...

Za vse ženske, ki imajo 
težave z aknami...

Starodavna rešitev, ki ženskam v vseh
življenjskih obdobjih pomaga dokončno
poraziti aknasto kožo...

Starodavna rešitev, ki ženskam
v vseh življenjskih
obdobjih pomaga dokončno 
poraziti aknasto kožo...

(NAMIG: Gre za "zvezdo" kozmetične industrije, ki se pri zdravljenju aken
in mozoljev uporablja že 2.000 let...)

(NAMIG: Gre za "zvezdo" kozmetične industrije,
ki se pri zdravljenju aken in mozoljev
uporablja že 2.000 let...)

Pozdravljena,

Verjetno bi se lahko strinjali, da je videz ena izmed prvih stvari, ki jih na ljudeh opaziš.

Ljudje se sicer (več ali manj) zavedamo, da v življenju obstajajo pomembnejše stvari od tega, kako izgledaš - dokler se človek sam ne prične spopadati z nečim, kar prične načenjati samozavest.

In glede na to, da se srečava tukaj, predvidevam, da si se tudi ti (vsaj do zdaj) neuspešno spopadala z aknami ali mozoljčki.

Morda si stestirala že en kup različnih domačih “zvarkov”, dosledno upoštevala nasvete svojega dermatologa ali, v upanju na najboljše, preizkusila tudi stroge prehranske režime.

Morda si se v preteklosti zanimala tudi za zdravljenje s tabletami za akne, a si zaradi številnih stranskih učinkov raje sprejela svojo nehvaležno “usodo”, kot pa obračala svoj imunski sistem na glavo in si povzročala še več preglavic.

Ne glede na vse pa verjamem, da si...

Želiš v svoji koži znova počutiti udobno...

 ... in v boju z aknami pridobiti prednost : )

Če je temu res tako, potem sem resnično vesela, da se srečava tukaj. V nadaljevanju tega pisma ti bom namreč povedala, kako se lahko teh neprijetnih nadlog učinkovito lotiš, jih dejansko odpraviš in si na svoj obraz povrneš širok nasmešek.

Še prej pa se mi zdi na mestu, da se ti na hitro predstavim...

Moje ime je Valentina Cvetkovič in sem ponosna lastnica salona Wellness Paradiso okroglih 10 let. Skupaj z ekipo tako že dolga leta skrbimo za odlično počutje in večjo samozavest predstavnic nežnejšega spola.

Mnogo več ljudi pa me pozna zaradi dejstva, da sem v zadnjih nekaj letih ves svoj fokus usmerila v iskanje najboljših rešitev, s pomočjo katerih bi lahko ženskam pomagala do boljšega počutja in samozavesti v svojem telesu ter nenazadnje tudi zdravja.

Valentina v družbi dr. Eckarta Vossa

Opažam namreč, da smo ženske vse pogosteje podvržene zahtevnim lepotnim standardom, ki jih skušamo neumorno “loviti”...

Težava nastane takrat, ko začne lepotna industrija trenutke slabosti izkoriščati in v namene zaslužka ženskam ponujati neučinkovite, neustrezne ali škodljive rešitve, ki nas po navadi pahnejo v še večji obup.

Zato želim, da se na tej točki zavedaš, da ti nikoli ne bi predlagala tretmajev ali rešitev, za katere bi menila, da ti bodo povzročili več škode, kot koristi.

Sploh - ko govoriva o tretmajih našega obraza, ki je navsezadnje eden izmed prvih stikov z ljudmi.

Zdaj pa predlagam, da se vrneva k glavni problematiki današnje agende - kako se učinkovito spopasti z aknami in se na veliko izogniti malokrat omenjenemu domino učinku aken - nizki samozavesti, občutkom nelagodja in pogosto tudi sramu.

Akne in mozoljčki namreč nimajo le fizičnih posledic, ampak...

Močno vplivajo tudi na tvoje
psihološko zdravje...

Obraz je navsezadnje najbolj “na udaru” ob interakciji z ljudmi in nenazadnje tisto, kar na človeku (vsaj praviloma) najprej opaziš.

Pri ženskah namreč vidim, da se zaradi svojega "nepopolnega" videza velikokrat počutijo neprijetno in nelagodno - včasih celo osramočeno in nesamozavestno. 

Nepravilnosti na obrazu pa še toliko bolj vplivajo na najstnike, ki se zaradi te nadloge celo izogibajo dodatnim socialnim stikom ali pa se - v današnjih časih - skrivajo za masko.

Zakaj akne nastanejo? 

Eden izmed glavnih vzrokov za nastajanje aken je hormonsko neravnovesje, ki je še posebej prisotno v naših najstniških letih. Zato imajo praviloma najstniki več težav z aknasto kožo in mozolji, kot odrasli.

To pa ne pomeni, da si po 20. letu avtomatsko "varna" pred njimi. Pogosto jih povezujejo tudi s predmenstrualnim sindromom ali nosečnostjo. V določenih primerih pa se akne lahko pojavijo kot posledica stresa - t.i. stresne akne, izbruhe pa lahko ravno tako povzročita sonce (UV sevanje) in onesnažen zrak.

Sama z mozolji sicer večjih težav, kot nekaj mozoljčkov pred začetkom menstruacije, nisem nikoli imela... A marsikatera moja prijateljica ni bila rojena pod isto srečno zvezdo.

In dokler se mi ni uspelo dokopati do vseh skrivnosti lepotne industrije, sem jih lahko le nemočno opazovala in jih bodrila, da bo vsega hudega enkrat konec.

Še huje pa je to, da so...

Včasih za edino rešitev veljale tablete 
proti aknam, ki jih ne bi priporočala niti 
svoji najhujši sovražnici...

Ne razumi me narobe…

S tem dramatičnim uvodom ne ciljam na to, da omenjena zdravila ne delujejo - ravno nasprotno. Tablete proti aknam pri približno 90 % uporabnikih učinkujejo v popolnosti in večina izmed njih tudi doživi popolno ozdravitev aknaste kože, ne glede na to, ali gre za vnetne ali ne-vnetne akne.

AMPAK...

Kot nemalo ostalih močnih zdravil, pa zdravila za akne s sabo prinašajo stranske učinke, ki so na veliko žalost uporabnikov večkrat pravilo, kot izjema.

Spodaj lahko preletiš le nekatere izmed njih...

 • Izredno suha koža - še posebej na obrazu. Rado se pojavi tudi rahlo srbenje in celo luščenje.
 • Ustnice postanejo suhe, razpokane, rdeče in vnete.
 • V nekaterih primerih se znaš soočiti s krvavitvami iz nosu zaradi izsušene sluznice in nastankom krast v nosu.
 • Vnetje kože (rdečica, oteklost, temnejše lise) in pojav kožnih izpuščajev je pri zdravilih za akne pogost stranski učinek.
 • Veliko uporabnikov ravno tako poroča o vnetju oči ali vnetju predela vek.
 • Izpadanje las v času zdravljenja je ravno tako precej grozljiv stranski učinek. Stanje se sicer po končani terapiji načeloma popravi.
 • Pogosto občutiš bolečine v kosteh, mišicah in sklepih. Zaradi tega je lahko med zdravljenjem onemogočena tudi tvoja telesna aktivnost.
 • Splošno pomanjkanje energije in pogosti glavoboli sta ravno tako pogosta posledica.
 • Počutila se boš, kot da imaš nenehno suha usta. 
 • Povečala se bo občutljivost na sončno svetlobo, zato se znaš včasih počutiti, kot Grof Drakula : )
 • Slabost in neprijeten občutek v želodcu sta ravno tako pogosti posledici.

Vem… ob prebiranju zgornjih posledic je tudi mene spreletel srh.

Že samo dejstvo, da moraš ob uporabi zdravil za akne redno obiskovati zdravnika in opravljati različne krvne preiskave, je velik rdeč alarm...

In s tem se nikakor nisem
mogla sprijazniti…

Zato sem si zadala izziv in večino svojega fokusa namenila iskanju rešitve za akne, ki bi delovala tako kot zdravila - a brez strašljivih stranskih učinkov, zaradi katerih na koncu dneva življenje z aknami izgleda boljša alternativa, kot samo zdravljenje.

In resnično sem vesela, da sem se po vsem vloženem trudu “spotaknila” ob starodaven način, ki ga praktično uporabljajo že 2.000 let za zdravljenje različnih kožnih obolenj...

Ne skrbi - ne gre za nobeno bizarno rešitev iz srednjega veka : )

Gre za poseben kislinski piling s salicilno kislino, ki je izveden pod budnim očesom izkušene kozmetičarke in pri katerem uporabljamo svetovno znano kozmetiko, ki že več kot desetletje postavlja standarde v kozmetični industriji. 

Ker je tvoja koža v tem primeru deležna pravega luksuznega razvajanja, smo se z ekipo odločile, da ta čudovit tretma poimenujemo kar Luxury Face Peel

Če te zanima, kako tretma poteka v praksi, si lahko pogledaš spodnji video...

Vem... vse skupaj izgleda (in tudi je) izredno sproščujoče : )

In ja... s pomočjo tega priznanega tretmaja odluščimo odmrle kožne celice, odmašimo pore, zmanjšamo videz nepravilnosti in pomagamo zmehčati tvojo kožo.

S svojimi protivnetnimi in regenerativnimi lastnostmi Luxury Face Peel posledično zmanjša tudi vso pripadajočo rdečico in vnetja, ki jih s sabo prinese aknasta koža.

Tako lahko nehvaležne akne ali mozoljčki postanejo zgolj neprijeten spomin, ti pa ponovno prevzameš nadzor nad svojim telesom in počutjem - brez, da bi za to še bolj pretresla svoj imunski sistem.

In če te je ob besedah “kislinski” in “piling” malce zmrazilo, naj te na hitro potolažim…

To magično kislino najdeš tako v naravi,
kot v borovnicah, datljih ali kiviju...

Ja - prav si prebrala.

Pri salicilni kislini (vsaj primarno) ne gre za nič umetnega in izdelanega v laboratoriju, ampak za snov, ki so jo ženske za različna zdravstvena stanja uporabljale že doooolgo nazaj.

V 21. stoletju pa je ravno salicilna kislina ena izmed kislin, na katero strokovnjaki prisegajo pri odpravi akenskih stanj, saj:

 • Razbije vezi med odmrlimi kožnimi celicami. Na ta način se tvoje pore lažje sprostijo, odmašijo in prečistijo.
 • Razgrajuje sebum - olje v telesu, ki je glavni krivec za nastanek aken. Največ le-tega ponavadi vsebujejo mlečni izdelki, kot so mleko, sir ali smetana.
 • Najbolj učinkovita je za bele in črne pike. Le-te vsebujejo ravne tiste bakterije, ki povzročajo nastanek aken.
 • Pospešeno obnavlja kožo. Njena povrhnjica postane tanjša, bolj fleksibilna in odporna, kar preprečuje nadaljnje nastajanje aknastih stanj.
 • Njeno delovanje je nežno in usmerjeno ter ne poškoduje tvoje kožne strukture. Celic vrhnjice ne razžira, temveč jih postopoma odlušči, sloj za slojem, brez vsakršnih poškodb. Tako se koža le minimalno razdraži, ostane pa gladka.

Kar te zna pri tem kislinskem pilingu navdušiti, je tudi to, da sam tretma ne zahteva nekega dolgotrajnega okrevanja, saj lahko že takoj po njem naprej normalno opravljaš vsakodnevne obveznosti.

Da se ne bova preveč “izgubili” v sami teoriji, pa predlagam, da si raje ogledava…

Praktične primere naših strank, ki so bile
naveličane neuspelih poskusov
odstranjevanja aken…

… dokler niso pričele z izvajanjem kislinskih pilingov, ki so jim (po njihovih besedah) obrnili življenje na glavo.

In če so se prej nerade nastavljale fotografskim objektivom, so svoje rezultate po tretmaju posredovale z največjim veseljem...

Vem - očitna sprememba, ki včasih še mene pusti odprtih ust : )

Se mi pa zdi smiselno, da ti na tem mestu odgovorim na vprašanje…

Koliko tretmajev potrebuješ za opazno
izboljšavo kože?

Pa poglejva...

Verjetno si že slišala kdaj za tisti znan pregovor "sto ljudi, sto čudi". In nič drugače ni pri naši telesni zgradbi in kožni strukturi...

Koliko tretmajev kislinskega pilinga boš potrebovala za želene učinke je namreč odvisno od tega, v kakšnem stanju je tvoja koža, kako dolgo se že spopadaš z aknami ali od tega, kako hitro tvoja koža na sam tretma odreagira. 

Zato ti takole na daleč, iskreno, ne želim prodajati praznih obljub in zagotovil, da boš v vsem svojem sijaju lahko zaživela že po enem tretmaju, čeprav za večino ravno to velja.

Lahko ti pa obljubim naslednje...

Ne glede na tvoje stanje kože, boš naš Wellness najverjetneje obiskala samo enkrat. 

Ja - prav bereš : )

Tretma je namreč zasnovan tako, da lahko...

 Svojo kožo brezskrbno tretiraš kar
v udobju svojega doma... 

Po tretmaju te namreč opremimo s posebno zalogo kakovostnih kozmetičnih izdelkov, ki jih nato sama uporabljaš naslednjih 50 dni.

Vse skupaj pa izgleda nekako takole...

Prvi tretma Luxury Face Peel poteka v našem salonu, kjer v prijetnem vzdušju ugotovimo kakšno je tvoje stanje kože, ti odgovorimo na morebitna vprašanja, nato pa ti strokovno usposobljena oseba iz naše ekipe izvede prvi tretma s kislinskim pilingom, pri katerem običajno uporabimo piling z 10 % salicilno kislino.

Po prvem tretmaju pa te opremimo s posebno "vrečko presenečenja", v kateri najdeš 5 izdelkov kozmetične znamke E. Voss, ki je ena najbolj priznanih na svetu: tonik, pena, krema, gel in kislinski piling.*

*Procentažo kislinskega pilinga, ki ga dobiš za domov, določimo skladno s tvojim trenutnim stanjem.

Tako lahko povsem enostavno in brez logističnih "zapletov" za svojo kožo skrbiš v udobju svojega doma - vsaj naslednjih 50 dni.

Večina oseb pride do želenih rezultatih že po prvem obisku in rednim izvajanjem priporočene nege doma, redki pa se po 2 mesecih vrnejo še na eno nego, s katero odpravimo še preostanek nepravilnosti.

Kje se začne tvoja pot do učinkovitega 
boja proti aknam?

Ker se zavedam, da to bere kar nekaj čudovitih žensk iz vsega konca Slovenije, se mi zdi smiselno, da te obvestim o tem...

Z ekipo se nahajamo v zelo priznanem in priljubljenem Wellnessu Paradiso, ki se nahaja v Dobovi.

Četudi morda ne prihajaš iz naših koncev, naj te še enkrat spomnim, da boš za ta tretma morala k nam najverjetneje priti samo enkrat, tako da mislim, da razdalja ne bo problem. Navsezadnje le imava to prednost, da živiva v majhni državi, ki jo lahko prevoziš v zgolj nekaj urah : )

Si še tukaj z mano? : )

Potem se ti po glavi verjetno podi vprašanje...

Koliko bom morala odšteti za prekinitev
razmerja z nehvaležnimi aknami?

Pa poglejva...

Glede na to, da lahko ta tretma občutno izboljša tako tvoje psihično, kot fizično zdravje, se verjetno lahko strinjava, da je zadeva NEPRECENLJIVA.

Ampak ne skrbi - moj namen ni ta, da bi svojo kožo končno očistila neprijetnih aken ali mozoljčkov, potem pa bi ti zmanjkalo denarja za vsakdanje življenje.

Zato ti za en tretma še zdaleč ne bo treba odšteti svoje mesečne plače, niti polovice le-te.

Ker si želim, da bi s tem tretmajem lahko olajšala življenje čim več ženskam, ki ste brez svojega privoljenja "obsojene" na življenje z aknami, boš za to čudovito rešitev odštela zgolj 179 EUR.

Ja - prav bereš.

Za pičlih 179 EUR boš deležna profesionalnega in poglobljenega tretmaja Luxury Face Peel  izpod rok strokovno usposobljene osebe, za piko na i pa boš domov lahko odnesla 2 - mesečno zalogo visoko kakovostnih kozmetičnih izdelkov, za katere bi v prosti prodaji odštela precej več.

Po domače povedano - po našem prvem srečanju ti naslednja dva meseca ne bo treba kupiti popolnoma ničesar, saj te bomo z vsemi kozmetičnimi izdelki, ki jih boš pri boju z aknami potrebovala, oskrbeli mi : )

Kako lahko še pravočasno izkoristiš
to priložnost in si zagotoviš svoj termin?

Vse skupaj je res preprosto : )

Povsem neobvezujoče nam piši na [email protected] ali pa nas pokliči na 031-310-515.

V obeh primerih ti bo odgovorila moja dolgoletna asistentka Natalija, s katero se bosta dogovorili, kdaj lahko pričnemo tvojo pot do mladostnega videza in ti prijazno odgovorila na vsa tvoja morebitna vprašanja : )

Prijazno obvestilo... 

V Wellness Paradisu se trudimo, da s smiselnimi preventivnimi ukrepi poskrbimo za tvojo varnost.

V primeru morebitnih dilem glede zahtev za obisk pri nas, pa lahko brez slabe vesti zavrtiš našo telefonsko številko in z veseljem ti bomo odgovorili na tvoja vprašanja : )

POZOR - Če nam boš pisala na e-mail oziroma kar sama poklicala v naš wellness, ne pozabi omeniti, da prihajaš iz tega pisma. Samo na ta način lahko namreč unovčiš bonus, ki ti pripada.

Če pa tole bereš tekom vikenda, sredi noči, ali pa bi se ti bolj dopadlo, da moja asistentka Natalija pokliče tebe...

Potem preprosto klikni na tisti velik vijoličen gumb nekaj vrstic nižje, ki te bo popeljal na varen obrazec, kamor vneseš svoje kontaktne podatke in oddaš svojo prijavo.

Ja - to je vsa umetnost : )

Tako da…

Komaj čakam, da ti povrneva nazaj nasmeh na obraz : )

Valentina Cvetkovič, ponosna lastnica Wellness Paradisa

P.S. Ja, draga prijateljica, prav bereš...

Za samozavest in dobro počutje v svojem telesu ti čisto zares NI treba trpeti, ali žrtvovati svojega zdravja.

Vsaka ženska si v svoji koži zasluži počutiti odlično in res sem ponosna, da lahko, v kolikor se tako odločiš, polepšam tudi tvoje življenje.

Ženske smo tako ali tako nenehno "na udaru": paziti moramo na našo dieto in se prilagajati nenehno-spreminjajočim modnim muham, ker si pač želimo biti lepe in urejene...

Na koncu dneva pa nam načrte pokvarijo ravno akne.

In glede na to, da znotraj te ponudbe dobiš:

 • Posvet s strokovnjakom,
 • Naše strokovno mnenje in oceno tvoje kože,
 • Posebno terapijo s kislinskim pilingom,
 • Kozmetiko vrhunske kakovosti,
 • Naša natančna in malo poznana navodila, kako okrevati po posegu.

... menim, da svoje odločitve še zdaleč ne boš obžalovala.

Skratka…

P.P.S. Si še vedno tukaj? Potem imaš verjetno še kakšna vprašanja.

V ta namen sem ti spodaj pripela seznam najpogostejših vprašanj glede tretmaja. Morda najdeš točno tisto, kar potrebuješ pri svoji odločitvi : )

Najpogostejša vprašanja... (in odgovori)

Najpogostejša vprašanja...

(in odgovori)

1... Komu je tretma namenjen?

Kislinski piling Luxury Face Peel je namenjen vsem, ki se redno spopadajo z aknasto kožo in mozoljčki. 

Pomaga pri pomlajevanju kože, pigmentnih madežih ter mastni in k vnetjem nagnjeni koži. 

 

2… Komu tretma NI namenjen?

Tretma ni primeren za tiste z občutjivostjo na ostale salicile. Ravno tako ni primeren za ljudi z aktivnim dermatitisom ali razdraženim obrazom ter za nosečnice. 

 

3... Ali je tretma boleč?

Odgovor je kratek in jedrnat - ne : )

4... Ali bodo akne oziroma mozoljčki popolnoma izginili?

Končni rezultat je v veliki meri odvisen od tvojega trenutnega stanja aken, morebitnih brazgotin od mozoljčkov ter načina življenja. Pri večini primerov akne izginejo že po eni kuri, zna pa se zgoditi, da jih boš v tvojem primeru potrebovala več. 

 

5... Kaj lahko pričakujem po Luxury Face Peelu?

Po tretmaju se lahko normalno vrneš v svoje vsakodnevno življenje. Takoj po postopku se lahko pojavi samo rdečica v kombinaciji z blagim luščenjem in suhostjo, ki običajno izzveni v dveh do treh dneh. 

 

6... Ali obstajajo morebitni stranski učinki?

Možni stranski učinki po Luxury Face Peelu so majhni in v večini primerov zajemajo blago draženje kože ter morebitne alergijske reakcije.

V skrajnih primerih se lahko pojavi hiperpigmentacija in pordelost.  

 

7... Kako najustrezneje skrbim za svojo kožo po tretmaju?

Čisto enostavno : )

Vlažilna krema brez vonja ali lokalni steroid sta v tem primeru lahko tvoji zaveznici pri hitrejšem okrevanju. Seveda upoštevaj tudi ustrezno zaščito pred soncem, z ličenjem pa lahko nadaljuješ takoj, ko koža ni več razdražena.  © 2023 Wellness Paradiso I Vse pravice pridržane I Spošni pogoji