Kako lahko hitro in ZA VEDNO odstraniš neželene dlačice in prihraniš svoj trud, čas in denar… 

Kako lahko hitro, učinkovito in ZA VEDNO odstraniš neželene dlačice ter prihraniš svoj trud, čas in denar… 

(…ter že naslednje poletje nadležnemu britju, bolečemu voskanju ali neprijetnemu epilatorju rečeš “Arrivederci”…)

(…ter že naslednje poletje nadležnemu britju, bolečemu voskanju ali neprijetnemu epilatorju rečeš “Arrivederci”…)

Živjo, draga dama.

Verjetno tudi ti velikokrat razmišljaš, kako lepo bi se bilo enkrat za vselej znebiti svojih dlak po telesu – vsaj na določenem predelu.

Verjamem, da si pri svojih prizadevanjih za odstranjevanje dlačic poskusila že vse živo… od britja z britvico, voskanja, epiliranja in kakšnega drugega “domačega zvarka”.

In zna se zgoditi, da imaš najbrž tudi ti že poln ‘kufr’ vraščenih dlak, vnete kože in neprivlačnih mozoljčkov.

Morda si si celo privoščila katero izmed naprav za “trajno” odstranjevanje dlak, ki ti jih ponuja skoraj vsak trgovec z elektronskimi napravami, pa na koncu ugotovila, da tudi tisti ne prinašajo obljubljenih rezultatov.

Hja… takole na daleč sicer težko uganem, kakšna je tvoja natančna situacija, a dozdeva se mi, da si se odločila poraščenosti reči DOVOLJ.

Zakaj sploh pride do vraščenih dlačic ali srbečih izpuščajev?

Zakaj sploh pride do vraščenih dlačic ali srbečih izpuščajev?

Britje in voskanje sicer veljata za najbolj priljubljena in pogosto uporabljena načina odstranjevanja dlačic, a ju zvesto spremljata dve nadležni težavi…

#1: Vraščene dlačice…

Do najbolj pogoste težave pri britju in voskanju pride takrat, ko se lasni mešiček zapre, preden ima dlaka priložnost prodreti nazaj skozi kožo…

V najslabšem primeru se lahko ujame v folikel ter se tam vname, kar ti na koncu dneva povzroči še več preglavic s srbečico in bolečinami – da ne omenjava, kako neestetsko na koncu vse skupaj izgleda.

#2: Srbeči izpuščaji…

Mozoljčkom podobne pikice se rade pojavijo na najbolj delikatnih mestih – na bikini liniji, pod pazduho ali med nogami, krivec pa so prav dlačice, ki se jih tako zelo trudiš odstraniti…

Ker ne prodrejo na površino, jih telo zazna kot “vsiljivce”, imunski sistem pa v dobri veri sproži vnetje.

Kot da to še ni dovolj, pa imajo ravno dlačice na najbolj kritičnih mestih “navado”, da pokukajo nazaj na plano prej, kot vse ostale.

#2: Srbeči izpuščaji…

Mozoljčkom podobne pikice se rade pojavijo na najbolj delikatnih mestih – na bikini liniji, pod pazduho ali med nogami, krivec pa so prav dlačice, ki se jih tako zelo trudiš odstraniti…

Ker ne prodrejo na površino, jih telo zazna kot “vsiljivce”, imunski sistem pa v dobri veri sproži vnetje.

Kot da to še ni dovolj, pa imajo ravno dlačice na najbolj kritičnih mestih “navado”, da pokukajo nazaj na plano prej, kot vse ostale.

Varen, neboleč in neškodljiv tretma, ki jeprimeren za VSAKO žensko, ne glede na barvo ali debelino njenih dlačic…

Varen, neboleč in neškodljiv tretma, ki jeprimeren za VSAKO žensko, ne glede na barvo ali debelino njenih dlačic…

Točno tako, draga dama…

Naš asortima visoko kakovostnih in ženskam prijaznih tretmajev smo letos nadgradili z diodnim laserjem za odstranjevanje dlačic, ki je eden izmed najbolj učinkovitih in varnih laserjev v Sloveniji.

Z uporabo močnega in skoncentriranega žarka uniči dlačico in prepreči njeno nadaljno rast, saj se med postopkom odstranjevanja dlačic svetloba preko melanina prenese v dlačico do lasnega mešička.

Energija se pretvori v toploto, ki poškoduje lasne mešičke, odgovorne za rast dlačic, ta “poškodba” pa povzroči, da dlačice prenehajo rasti.

Zato lahko v tem trenutku tudi brez slabe vesti rečem, da diodni laser – po mojem mnenju – odpihne vse ostale postopke v boju pred poraščenostjo:

  • Z upoštevanjem doslednosti odstrani do 99% tvojih dlačic po celem telesu (to pomeni, da se lahko končno posloviš od nadležnih mozoljčkov na bikiniju in vraščenih dlačic),
  • Omogoča trajno odstranjevanje dlak, ne glede na barvo kože ter gostoto in barvo dlačic (zaradi napredne tehnologije energija prodre globje pod povrhnjico kože, kar pomeni da se lahko z njim skoraj vsaka ženska znebi večine dlačic),
  • V primerjavi z IPL-jem ni invaziven ali neprijeten poseg ter ne poškoduje tvojih celic ali povrhnjice kože (edina “posledica” je lahko blažja rdečica, ki izgine v nekaj urah),
  • Je čudovita rešitev za prekomerno poraščenost na obrazu ali ostalih delikatnih mestih (tako lahko na zanesljiv način odpraviš nelagodje in ponovno zaživiš v svoji koži – polna samozavesti),
  • Je varen in ne predstavlja praktično nikakršnega tveganja (zaradi kakovosti aparata in vseh izkušenj oseb, ki bomo z njim upravljali, se ti ni potrebno bati, da bi utrpela kakršnekoli hujše stranske učinke med ali po tretmaju),
  • Poskrbi za izredno hiter in neboleč postopek, med katerim lahko celo malo zadremaš (ja – marsikatera ženska si te tretmaje jemlje kot sprostitev in odklop od vseh obveznosti),
  • Poleg odstranjevanja dlačic omogoča tudi regeneracijo poškodovane kože (z njim lahko na primer tudi “popraviš” škodo, ki so jo terjala dolga leta britja in odstraniš vraščene dlake, brazgotine ter poskrbiš za odluščeno kožo),
  • Je edina dolgoročna rešitev za gladko kožo brez dlačic, kljub temu, da bo potrebno na začetku odšteti nekaj več evrov, kot na primer za britvice (ker se boš po zgolj nekaj tretmajih dejansko poslovila od vseh svojih dlačic, lahko odšteješ stroške, ki jih mesečno daješ za razne pripravke ali pripomočke za britje).

Nekaj rezultatov odstranjevanja dlačicz najnovejšim diodnim laserjem(v tem trenutku) pri nas…

Nekaj rezultatov odstranjevanja dlačicz najnovejšim diodnim laserjem (v tem trenutku) pri nas…

Glavna razlika med IPL in diodnim laserjem,ki ti zna dati misliti…

Glavna razlika med IPL in diodnim laserjem,ki ti zna dati misliti…

Poglej…

Ko govoriva o diodnem laserju in IPL-ju, je v prvi vrsti dobro vedeti, da gre tukaj za dve popolnoma različni tehnologiji.

Lasersko odstranjevanje je že v principu močnejše, hitrejše in globje, kot odstranjevanje dlačic z IPL-jem.

Pri IPL tehnologiji je valovna dolžina šibkejša in bolj razpršena, medtem, ko so pri diodnem laserju žarki usmerjeni v en sveženj ter imajo isto smer gibanja in valovno dolžino.

Zaradi tega je diodni laser neprimerljivo močnejši ter dosega hitrejše in kar je najbolj pomembno – boljše rezultate v primerjavi z ostalimi IPL napravami.

Za lažjo predstavo si lahko ogledaš primerjavo na spodnji fotografiji…

Diodni laser, s pomočjo katerega lahko zdaj nadležne dlačice odpraviš tudi ti, penetrira v kožo na vseh treh globinah 755 nm – 808 nm – 1064 nm in s tem POPOLNOMA odstrani vse dlačice.

Je resnično hiter, kar pomeni, da lahko za svoje noge poskrbiš v pičlih 15-ih minutah, medtem, ko lahko en tretma pri ostalih napravah traja tudi 60 minut in več.

Če pomisliš, je to skoraj toliko, kot pod tušem v povprečju porabiš za britje – če ne še manj…

Koliko ti resnično pomeni, da v nekajmesecih ZA VEDNO odpraviš čisto vsako neželeno dlačico?

Koliko ti resnično pomeni, da v nekajmesecih ZA VEDNO odpraviš čisto vsako neželeno dlačico?

Hja, takole na daleč težko uganem, kakšen je tvoj odgovor, vem pa, da je ženska samozavest za večine mojih strank povsem neprecenljiva…

In četudi bi rekla, da je večno gladka koža vredna 2.000 € ali več, bi mi verjetno rekle, da je to le kapljica v morje v primerjavi s tem, kakšne vse tegobe jim tretma prihrani.

A ne skrbi…

To ne pomeni, da boš za poslovilno zabavo od dlačic morala tudi ti oklestiti svoj TRR za 2.000 €.

Cena je precej nižja, se pa razlikuje glede na sam predel, ki ga bova tretirali…

Za lažjo predstavo ti zato spodaj prilagam cene posamičnih delov telesa (za 1 tretma):

CENIK 

CENIK 

Zgornja ustnica – 40,00 €

Brada – 40,00 €

Obraz (zalizci & lica) – 40,00 €

Prsni koš – 80,00 €

Trebuh – 80,00 €

Okoli bradavičk – 40,00 €

Celoten sprednji del  telesa – 140,00 €

Bikini linija – 60,00 €

Brazilka – 80,00 €

Zgornji predel hrbta / ledveni predel hrbta – 80,00 €

Cel hrbet – 140,00 €

Črtica pod popkom – 40,00 €

Noge polovica – 120,00 €

Noge cele – 200,00 €

Zadnjica – 60,00 €

Roke – nadlakti / podlakti – 60,00 €

Roke cele – 120,00 €

Pazduhe – 60,00 €

To številko pa moraš potem pomnožiti s številom tretmajev, ki bodo potrebni za dokončno odstranitev tvojih dlačic.

Po mojih izkušnjah je za POPOLNO zaustavitev rasti dlak potrebno opraviti 6 do 12* ponovitev, da lahko “ujamemo” vse dlačice ob pravem trenutku, saj dlačice rastejo neenakomerno.

*Število ponovitev je odvisno od veliko dejavnikov zato točne številke ne moremo napovedati. Dlačice, ki so hormonsko pogojene so na primer precej bolj trdovratne, kot tiste, ki so tam z razlogom.

Ker pa si še vedno z menoj…

Te želim v simbol zahvale še dodatno razveseliti…

Te želim v simbol zahvale še dodatno razveseliti…

Zato ti pri zakupu vsaj šestih tretmajev (toliko jih namreč po naših izkušnjah večina žensk potrebuje za vrhunske rezultate) podarim kar 25% POPUST.

Ja – prav bereš : )

To v praksi pomeni, da boš pri svojem slovesu od dlačic na bikini predelu ali recimo pod pazduho, odštela 270 EUR, namesto 360 EUR…

Pri odstranjevanju dlačic nad zgornjo ustnico, pa boš namesto 240 EUR, za večno slovo od “brčic”, odštela pičlih 180 EUR.

Dobro…

Beseda pičlih se ti na prvi pogled zdi morda malce “za lase privlečena”, ampak če sešteješ vse kupljene britvice, pene za britje, trakove za voskanje, naprave za segrevanje voska ali mesečne obiske v lepotnem salonu, potem se verjetno lahko strinjava, da na letni ravni vse to še bolj oklesti tvojo denarnico

Poleg tega pa so te rešitve zgolj začasne in jih moraš iz leta v leto ponavljati, zato je realna številka na koncu dneva še precej višja.

Kaj je tvoj naslednji korak?

Kaj je tvoj naslednji korak?

Vse skupaj je res preprosto : )

Povsem neobvezujoče nam piši na spa@paradiso.si ali pa nas pokliči na 031-310-515.

Prijazno obvestilo… 

Prijazno obvestilo… 

V Wellness Paradisu se trudimo, da s smiselnimi preventivnimi ukrepi poskrbimo za tvojo varnost.

V primeru morebitnih dilem glede zahtev za obisk pri nas, pa lahko brez slabe vesti zavrtiš našo telefonsko številko in z veseljem ti bomo odgovorili na tvoja vprašanja : )

Skratka…

V primeru povpraševanja po telefonu ali emailu ti bo odgovorila moja dolgoletna asistentka Natalija, s katero se bosta dogovorili, kdaj lahko pričnemo tvojo pot do večno gladke kože brez dlačic in ti prijazno odgovorila na vsa tvoja morebitna vprašanja : )

POZOR – Če nam boš pisala na e-mail oziroma kar sama poklicala v naš wellness, ne pozabi omeniti, da prihajaš iz tega pisma. Samo na ta način lahko namreč unovčiš tistih dodatnih 25% popusta, ki ti pripada.

Če pa tole bereš tekom vikenda, sredi noči, ali pa bi se ti bolj dopadlo, da moja asistentka Natalija pokliče tebe…

Potem preprosto klikni na tisti velik vijoličen gumb nekaj vrstic nižje, ki te bo popeljal na varen obrazec, kamor vneseš svoje kontaktne podatke in oddaš svojo prijavo.

Ja – to je vsa umetnost : )

Tako da…

*Če zgornji gumb še deluje, potem še imamo nekaj prostih mest.

Kje narediš velik korak k boljšemu počutju in zdravju?

Kje narediš velik korak k boljšemu počutju in zdravju?

Tretma izvajamo v našem priznanem Wellness Paradisu na Dobovi.

Prelistaj med izkušnjami zadovoljnih strank…

Prelistaj med izkušnjami zadovoljnih strank…

*Če zgornji gumb še deluje, potem še imamo nekaj prostih mest.

P.S. Če se ti še porajajo vprašanja, sem spodaj zate zbrala odgovore na najpogostejša…

*Če zgornji gumb še deluje, potem še imamo nekaj prostih mest.

© 2024 Wellness Paradiso I Vse pravice pridržane I Spošni pogoji