Izdelki za obraz

Izbiraj med izdelki...

That'so On-the-go

Samoporjavitveni sprej

Cena izdelka: 25,00€

Sprej za sončenje obraza in telesa za brezhibno takojšnjo barvo (zahvaljujoč naravnemu zlatem bronastemu pigmentu), obstojen 4 dni (zahvaljujoč DHA).

Vonj mandljev, češenj in vanilije.

Sprej za porjavitev obraza in telesa je obogaten z oligopeptidom proti staranju MatrixylTM, ki pomaga izboljšati tonus in elastičnost kože.

Zahvaljujoč neprekinjenemu dovajanju pršila zagotavlja enakomerno porjavelost (brez madežev), takojšnjo, intenzivno barvo in ne pušča slabega vonja. Tehnologija BOV (vrečka na ventilu), ekološka, ​​brez plina. DHA 6%

Uporaba: z neprekinjenim in enakomernim gibanjem pršite neposredno na kožo, tako da pršilo stoji približno 30 cm od kože. Pustite, da se posuši (brez drgnjenja) ali za hitrejše rezultate uporabite sušilec za lase. Izdelek lahko tudi poškropite na rokavico za dvojno uporabo in nato nanesete na kožo.

Sestavine: AQUA (WATER), DIHYDROXYACETONE, POLYSORBATE 20, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, LECITHIN, PARFUM (FRAGRANCE), PHOSPHATIDYLCHOLINE, SODIUM METABISULFITE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CI 15985 (YELLOW 6), CI 16035 (RED 40), ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZYL BENZOATE, CITRIC ACID, CI 42090 (BLUE 1), BUTYLENE GLYCOL, LIMONENE, CARBOMER, PALMITOYL PENTAPEPTIDE-4.

©2022 Wellness Paradiso. Vse pravice pridržane.