Kako se lahko preprosto in učinkovito posloviš od tistih maščobnih oblog, ki trmasto vztrajajo, kljub temu da pridno telovadiš in paziš na to, kaj ješ…

Odkrij revolucionarno metodo za odstranjevanje maščob brez mučnih diet in invazivnih posegov

Izkoristi julijsko mesečno akcijo in ujemi -50 % na tretma Laser slim v Wellness Paradiso Dobova

Draga dama,

se tudi ti ne moreš znebiti maščobnih oblog, ne glede na to kako zdrave jedilnike si sestaviš in koliko vode na dan spiješ? 

Hjooj, popolnoma te razumem! Za svojo pridnost bi res morala biti nagrajena vsaj s kakšnim kilogramom manj. Ali pa z izgubo odvečnih centimetrov tam, kjer so zate najbolj moteči. 

Čisto neolepšana resnica pa je pač takšna, da te telo ne bo vprašalo, kam želiš shujšati, niti ne bo vedno igralo po pravilih. 

Razen če shujševalni proces malo prelisičiš in ga presenetiš z najsodobnejšo neinvazivno tehnologijo, ki bo učinkovito “obdelala” tvoje maščobne celice …

Te zanima več? Krasno! 

V naslednjih vrsticah ti bom predstavila vse o našem paradnem konju med preoblikovalnimi tretmaji, ki me je dobesedno pustil brez besed. 

To je moja zgodba o izgubi kilogramov in centimetrov

Sem Valentina Cvetkovič, lastnica salona Wellness Paradiso, ki se nahaja v Dobovi.

Morda si slišala za nas, ko smo leto za letom nizali nagrade za naj wellness v Sloveniji. Morda pa se srečujeva prvič.

Kakorkoli. S preoblikovalnimi tretmaji smo v Paradisu že več kot 680 ženskam pomagale do zavidanja vrednih postav.

Moje vodilo je, da nenehno testiram nove prijeme in tehnologije, ki jih s puncami spoznavamo na rednih šolanjih. 

Sama sem od blizu opazovala vse naše transformacije. Ko sem predlani rodila svojo Kim, pa sem se tudi jaz podala v boj z odvečnimi kilogrami in centimetri.

Tako sem iz prve roke spremljala, kako se spreminja moje telo, kako se zmanjšuje obseg na mojih kritičnih predelih. In kot bi mignil, sem izgubila 11 kilogramov in 34 centimetrov. Brez rigidne diete in z le nekajkratnimi obiski mojega Paradisa. 

Si sploh lahko predstavljaš, srečna sem bila? 💛

Že preden sem se podala v boj z odvečnimi kilogrami, sem naletela na inovacijo, ki je bila v Sloveniji še neznanka: lasersko tehnologijo za neivnazivno oblikovanje telesa. In ravno ta tretma je bil ključen za pospešitev moje shujševalne kure in rezultate, ki so vidni še danes.

Ko sem prebrala, da lahko z enim posegom z laserjem trajno odstranimo kar do 24 % vseh obdelanih maščobnih celic, se je zgodila prelomna točka: odločila sem se, da ta aparat enostavno MORAM pripeljati v Paradiso. 

In tako se je naši družini preoblikovalnih naprav pridružil še Laser slim.

Kaj je Laser slim in kako ti lahko pomaga ciljno shujšati

Laser slim je prava nočna mora za trmaste maščobne obloge, ki se običajno naberejo tam, kjer se jih najtežje znebimo.

Ti kritični predeli so na trebuhu, zadnjici ali rokah. Saj veš o čem govorim: “šlaufki”, “jahalne hlače”, “zavesice” … Prav s temi težavami se srečujejo ženske, ki prvič obiščejo Paradiso. 

Za nameček jih je večina že preizkusila razne diete, mnoge so obiskale tudi kak “sumljiv” salon, ki obljublja krasne rezultate, na koncu pa ne prinese želenih sprememb. Zato me ne preseneča, da ob prvih predstavitvah Laser slima nisem bila deležna aplavza, temveč sumnjičavih pregledov

A vsa skrb je bila odveč, saj so bili rezultati odprave maščob z Laser slimom nadvse čudoviti! Kmalu ga več sploh nisem rabila “promovirat”, saj so izgubljeni kilogrami in centrimetri povedali več kot 1000 besed. 

OK, kako pa ta zmogljivi aparat sploh deluje?

Ne, ne gre za nobeno skrivnost ali zavito recepturo.

Z veseljem ti kot prava poznavalka področja razložim malo več o sami tehnologiji, ki poganja Laser slim in ki je zaslužna za njegovo učinkovitost. 

#1: Obdelovanje maščobnih celic

Postopek Laser slima traja dobrih 30 minut. Čez cel tretma te ta diodni laser hladi, v nekajsekundnih intervalih pa istočasno segreva maščobne celice pod kožo, s čimer poškoduje njihovo strukturo.

Se sprašuješ, če laser na tak način naredi kaj slabega tudi tvoji koži? Naj te takoj pomirim: njegovo delovanje je ciljno usmerjeno samo v plast, kjer se nahajajo maščobne celice. Koža po tretmaju ni poškodovana niti ne zahteva posebne nege. 

#2: Izločanje maščobnih celic

Posebno okrevanje po Laser slimu (torej dolgočasno ležanje ali večtedenska prepoved telovadbe) ni potrebno. Po tretmaju se lahko vrneš k svojim vsakodnevnim aktivnostim. 

Že čez nekaj tednov pa boš opazila prve rezultate. Maščobne celice se bodo namreč “odplaknile” čez tvoj limfni sistem. 

Na posameznem področju priporočamo, da opraviš 3 ponovitveIn to je to. Nobenih bolečin, švicanja, odrekanja ali rigoroznih diet. Vse, kar moraš storiti je, da ohranjaš zdrav življenjski slog z uravnoteženo prehrano, saj se na tak način odstranjenih maščobnih oblog TRAJNO znebiš.

To pomeni, da ne boš potrebovala niti nobenih vzdrževalnih tretmajev

Izjemno ponosna sem, da lahko spreminjamo življenja na boljše ter uresničujemo sanje…

OK, koliko pa me bo ta čudežna rešitev stala?

Laser slim obljublja nebeške rezultate, vendar njegova cena ne gre v nebo!  

V naši redni ponudbi ga dobiš za 390,00 EUR.

AMPAK …

Povem ti … Ko odkrijem nekaj tako dobrega, kot je Laser slim, rešitve enostavno ne morem zadržati samo zase. Zato tudi ta preoblikovalni favorit želim deliti z vsemi, ki si želijo spremembe.

Res, ni lepšega, kot ko prejmem pozitivne komentarje svojih strank in ko se na lastne oči prepričam, kako malo je treba, da se v svoji koži spet počutijo zadovoljne. 💛

Zato sem se odločila, da bom Laser slim znižala za kar 50 % in ti ga v sklopu naše julijske akcije ponujam samo za 195 EUR.

Ja, prav si prebrala. V glavni preoblikovalni sezoni sem se odločila za tak rigorozni popust. Ker si res želim, da narediva konec tvoji slabi volji pred ogledalom in da skupaj odvrževa vse, česar na svojem krasnem telesu ne potrebuješ. 

Je čas, da se klubu zadovoljnih strank pridružiš tudi ti?

Tukaj lahko rezerviraš svoj termin ⬇️

Klikni na roza gumb spodaj, ki te bo popeljal na enostaven obrazec… Tam vpiši svoje osnovne podatke ter oddaj neobvezno prijavo, še preden zapolnimo vse proste termine ali pa se iztečejo julijski dnevi.

Mi pa te v kratkem pokličemo in skupaj poiščemo najustreznejši termin!

Torej…

Če že nekaj časa hrepeniš po tem, da bi oblikovala svojo postavo na enostaven način, pri tem pa ne bi ravno obubožala ali vsak dan obiskovala fitnesa, ti predlagam, da ne odlašaš predolgo in si rezerviraš svoj termin preden ti ta AKCIJA pobegne…

Verjamem, da bo tale časovno omejena priložnost spremenila tvoje življenje na boljše, zato komaj čakam, da mi poročaš o svojih rezultatih!

Valentina Cvetkovič, vodja Wellnessa Paradiso

P.S. Aja…

V kolikor je tvoje hrepenenje po lepo oblikovani postavi tako močno, da si resnično ne želiš zamuditi te priložnosti, ali pa če imaš še kakšno vprašanje, nas lahko tudi pokličeš na telefonsko številko 031 310 515, da celoten proces steče še hitreje.

Te zanima še kaj? Morda odgovor najdeš tukaj.

#1 Kaj je Laser slim?

Laser slim je neinvazivni postopek za odstranjevanje maščobnih celic. Deluje tako, da segreva maščobne celice, ki se nahajajo v podkožju, in tako poškoduje njihovo strukturo. Ob tem ne povzroča nikakršne poškodbe na koži.

#2 Je postopek z Laser slimom boleč?

Ena izmed prednosti Laser slima je, da je v primerjavi z napravami, ki za odstranjevanje maščobnih celic uporabljajo vakuum, neboleč.

#3 Kdaj moram opraviti vzdrževalni tretma?

Laser slim obljublja trajne rezultate in odpravo do kar 24 % obdelanih maščobnih celic. To pomeni, da vzdrževalni tretmaji niso potrebni! A pozor, slednje velja le, če boš ohranjala zdrav življenjski slog. Če se boš zatekala k nezdravim navadam, boš preostalim maščobnim celicam dala možnost širjenja; z neustrezno prehrano se njhov volumen poveča in zato ni vidnega efekta.

#4 Koliko ponovitev svetujete na enem predelu?

Na istem predelu priporočamo izvedbo treh tretmajev.

#5 Kako vem, da bom z Laser slimom zadovoljna?

Laser slim se odlično izkaže na ciljno usmerjenem odpravljanju maščobnih celic, torej tistih, ki se nahajajo na rokah, trebuhu, nogah ali zadnjici. Če maščobne celice tam ostajajo kljub dietam in telovadbi, je tvoja rešitev Laser slim.

#6 Je za tretma kakšna čakalna doba?

Povpraševanje po Laser slimu je res ogromno. A ne skrbi, to ne pomeni, da boš na prost termin čakala tedne in tedne. Z nekaj spretne organizacije in prilagodljivosti boš lahko pri nas že čez nekaj dni. 😉

#7 A cena je zadnja? 😉

Tako je. Laser slim ti je trenutno na voljo po akcijski ceni znotraj naše julijske mesečne akcije. Dobiš ga kar 50 % ceneje, kar predstavlja kar zajeten prihranek, se strinjaš?

#8 Kje lahko rezerviram termin?

Tudi ta del smo ti kolikor se je dalo olajšale. Naročiš se lahko s klikom na eno izmed roza povezav na tej spletni strani. Prav tako nas lahko pokličeš na 031 310 515 ali pa nam pošlješ mail na spa@paradiso.si. Za katero koli pot se boš odločila, ti obljubim, da boš hitro prejela odgovor.

© 2024 Wellness Paradiso | Vse pravice pridržane | Spošni pogoji