Za vse ženske, ki si želijo mladostnega videza...

“Kako do napete in sijoče kože na obrazu, ki te bo navdušila z vsakim pogledom v ogledalo…”

(In ne - za ta dosežek ne potrebuješ invazivnega laserja ali neprijetnih igel)

Živjo,

če si se znašla na tej strani, verjetno zate drži naslednje…

Želiš si lepo in sijočo kožo na obrazu, ki poskrbi za mladosten videz.

Na poti do tja se ne želiš prepustiti invazivnim posegom, kot je laser ali se zbadati z iglami.

Zanima te, ali lahko s pomočjo IRI®PEN tretmaja zagotovo zgladiš svoje gube, brez bolečin in neprijetnih stranskih učinkov.

V primeru, da zate držita vsaj dve izmed zgornjih trditev, ti bo ob branju tega pisma zagotovo zaigralo srce.

Razkrila ti bom namreč natanko, kaj IRI®PEN je, kaj lahko od njega pričakuješ in kako ti lahko pomaga do bolj mladostnega videza.

Ker vem, kaj se dogaja v lepotni stroki, bi rada na tem mestu poudarila še eno zadevo…

IRI®PEN-a nisem spoznala prejšnji vikend in potem naredila nek kvazi certifikat, da ti lahko sedaj celotno zadevo čim prej prodam.

Ravno nasprotno…

Najprej sem IRI®PEN spoznala v strokovni literaturi, nato me je tako fasciniral, da sem naredila poglobljeno usposabljanje in certifikat ter tako postala trenerka za IRI®PEN tretma, za katerega v Wellness Paradisu še danes ostajamo edini zastopniki in edukatorji v Sloveniji.

Najbolj zgovoren podatek pa je, da sem ta tretma uporabila tudi sama.

In ja – verjemi, da v svoje telo ne bi dajala ničesar, kar bi mu lahko škodilo.

Tako razmišljajo tudi punce in ženske, ki pridejo k nam z željo po mladostnem videzu...

Glede na to, da po raziskavah kar 7 od 10 žensk skrbi staranje kože in pojav gubic, ni čudno, da si danes tukaj z mano tudi TI.

Sicer zate ne morem direktno vedeti, ampak ponavadi se za glajenje gubic ženske odločimo zaradi zelo podobnih (in preprostih) razlogov…

Želimo se počutiti udobno v svoji koži ter po svetu hoditi bolj samozavestno (le katera si tega ne želi?).

Ker na svojem obrazu začnemo opažati posledice staranja in obrazne mimike, kar pa nam ni všeč - čeprav je zadeva popolnoma naravna.

Ne glede na to, če si danes tukaj zaradi enega izmed zgornjih razlogov, ali pa zaradi kakšnega tretjega, verjamem, da se želiš izogniti vsem neprijetnim pastem, ki na tebe prežijo na lovu za mladostniškem videzom…

Ja, obstaja namreč kar nekaj stvari, ki se jim splača izogniti!

Naj ti razložim…

Kaj vse mi lepotna industrija skriva?

Poglej…

Po več kot 15 letnem delovanju v lepotni industriji sem spoznala eno pomembno stvar…

Če si želiš izgledati še lepše in bolj mladostno, te na poti do tega čaka marsikatera past.

Past, ki pa jo bodo številni ponudniki poimenovali “tvoja najboljša pot do mladostniškega izgleda”.

Te pasti, ki jih ponavadi predstavijo kot popolnoma neškodljive, pa so…

Kirurški posegi, kjer režejo in zatezajo kožo, ki lahko povzročajo številne zaplete… rezultat pa je lahko precej ponesrečen…

Invaziven poseg, pri katerem ti bo zdravnik ali kirurg z iglo prešpikal predele obraza in jih s tem napolnil s polnilom, kar pomeni, da je lahko postopek velik šok zate in za tvoje telo, prav tako pa je okrevanje daljše…

Kirurški poseg z laserjem, pri čemer sicer ne boš rabila nobenega polnila, a to izgleda, kot da bi dejansko šla “pod nož” (s tem pa boš precej invazivno posegala v telo).

In ja – še dobro, da si danes tukaj z mano, saj imam zate super novico…

Zakaj bi morala katerakoli ženska čez takšne boleče preizkušnje, če pa obstaja dosti bolj enostavna rešitev...

Seveda – draga prijateljica – govorim o najinem IRI®PEN tretmaju.

Tretmaju, ki…

Poskrbi za naravno mladosten videz tvojega obraza, saj zaradi načina delovanja tvoj obraz nikoli ne bo iznakažen, pač pa bo točno takšen, kot na primer 10 let nazaj (to pomeni, da verjetno nihče ne bo opazil, da si šla na poseg, čeprav bodo vsi začudeni hvalili tvoj novi videz),

Ne uporablja dolgih bolečih igel ali skalpela za invazivni poseg v tvoj tako občutljiv del telesa, kot je obraz (namesto tega pri nas raje uporabimo inovativno tehnologijo IRI®PEN sistema, ki precizno nanaša hialuronsko kislino v zgornje plasti kože, kar pomeni, da dosežemo mladosten videz kože skorajda brez bolečine),

Je varen in naraven, saj uporablja polnilo, ki ga tvoje telo že pozna - se pravi, da je popolnoma zdravju prijazno (gre za hialuronsko kislino; vrsta le-te, ki jo uporabljamo v našem wellnessu, pa je certificirano najčistejša in najvišje kakovosti, kar pomeni, da ima dolgotrajnejši učinek in bo zato učinek glajenja gub še bolj uspešen),

Je precizen, saj s posebno tehniko doziranja poskrbi, da se polnilo enakomerno razporedi na obe polovici tvojega obraza (to pa nam omogoča, da s popolno preciznostjo določimo, v kateri del in koliko polnila bomo dali v predel obraza in tako dosežemo odlično simetrijo ter se izognema popačenemu videzu obraza).

Vem…

Zadeva se sliši super in tudi je super.

In ne – to niso le moje besede…

Preberi si mnenja in rezultate zadovoljnih Slovenk*, ki jim je ta inovativni tretma omogočil kožo brez gubic...

*Eno izmed njih zagotovo poznaš 🙂

Ampak Valentina - ali bo moj obraz po posegu RES izgledal naravno?

Vem, draga moja, to je bilo tudi moje prvo vprašanje, ko sem prvič slišala za IRI®PEN tretma.

Na srečo te lahko pomirim, tako kot sem bila pomirjena jaz…

Tvoj mladostni videz obraza bo prav zares izgledal naravno. To pomeni, da nihče ne bo posumil, da si karkoli sploh naredila, bo pa marsikdo navdušeno pohvalil tvoj nov in sijoči videz : )

Ne skrbi – ne bova ostali pri besedah…

Največ namreč pri tem vprašanju pomenijo dejanske slike pred in po posegu s tem inovativnim tretmajem.

Aja, še nekaj sem ti pozabila povedati...

Kot boš lahko razbrala iz spodnjih slik, se IRI®PEN tehnologijo uporablja le na predelu okrog ustnic, brade in ličnic (skratka, spodnja polovica obraza).

Za predel okoli oči in čela pa v našem centru uporabljamo tehniko Microneedlinga (zelo priporočljiva je kombinacija obojega).

Več o njem lahko izveš tako, da nas pokličeš na telefonsko številko 031-310-515, ali nam pišeš na spa@paradiso.si.

Spodaj ti prilagam par primerov rezultatov glajenja gubic iz našega Wellnessa Paradiso...

Pred tretmajem in čez 1 mesec.
Aplicirali smo 0,5 ml v gubo in 1 ml v ustnice.

Pred posegom in 1 mesec po posegu.
Aplicirali smo 1 ml v gubo (cel obraz 4 ml).

Te slike so takoj po tretmaju.
Aplicirano 0,5 ml ali 1 ml v gubo.

Te slike so takoj po tretmaju.
Aplicirano 0,5 ml ali 1 ml v gubo.

Super rezultati, kajneda?

Se strinjam : )

Ok, pri tem te moram le opozoriti, da so rezultati zelo odvisni od trenutnega stanja gubic, globine ter števila gubic in količine hialuronske kisline, ki jo vbrizgamo.

Res te glede rezultatov ne želim zavajati, saj vem, kako si najbrž močno želiš priti do tistega mladostnega videza, o katerem sanjaš.

Se pa verjetno na tem mestu sprašuješ…

Koliko teh tretmajev pa dejansko potrebujem, da dosežem željen učinek?

Ahh, kako lepo bi bilo, da bi gubice kar čez noč “izginile”…

In veš kaj?

V veliki večini primerov je to z IRI®PEN posegom prav mogoče : )

Res, že po prvem posegu lahko opaziš vidno zglajene gubice na določenem predelu obraza.

Ponovno – ne želim te zavajati, saj je ta rezultat zelo odvisen od tvojega trenutnega stanja in pa količine vbrizganega hialurona (je pa povsem mogoče že z enim tretmajem popolnoma zgladiti gube).

A pa je to dovolj, da se bo mladostni videz obdržal?

Poglej, glede na izkušnje in strokovna priporočila, ti svetujem naslednji korak, da …

Po prvem tretmaju, ko sicer lahko pričakuješ obstojnost zglajenih gubic od 6 do 8 mesecev, to morebiti ne bo dovolj za ohranitev mladostnega videza, zato ti priporočam, da se tretma z IRI®PEN-om ponovi vsaj še enkrat, saj tako doseževa gladko kožo do enega leta.

Po obdobju enega leta se bova pa lahko zelo redko videvali : )

In ja… to je ta pot, ki vodi do čudovitega mladostnega videza tvojega obraza, brez bolečin ali tveganja za tvoje zdravje.

Če je ta pot do kože brez gubic nekaj, kar želiš prehoditi z mano in mojo ekipo Wellnessa Paradiso, potem imam zate nekaj čudovitega…

Ekskluzivni IRI®PEN paket le za bralke tega zapisa...

Ker izredno cenim tvoje zanimanje in ker si danes tukaj z mano, imam zate eno res super novico…

Zate sem namreč pripravila en super paket, s katerimi boš končno prišla do videza, ki si ga tako želiš.

Zakaj paket?

Ker tretma z IRI®PEN-om pri nas v wellness centru ni skok v neznano, pač pa te v sklopu pametno zastavljenega paketa jaz ali nekdo izmed mojih varovancev vodi skozi celotni postopek, da si lahko ti popolnoma brez skrbi.

Naj ti sedaj povem, kaj čaka nate v tem IRI®PEN paketu…

Individualni posvet z mano ali drugim strokovnjakom iz moje ekipe, pred posegom, kar pomeni, da te ne bomo po hitrem postopku odpravili, ampak se bomo s tabo najprej v miru pogovorili o tvojih željah glede glajenja gub in ti tudi odgovorili na vsa tvoja vprašanja.

Naše strokovno mnenje o tvojem trenutnem stanju gub in priporočilo o količini polnila, kar pomeni, da bomo tvoj obraz pregledali in ti iskreno povedali, kaj bomo lahko naredili in česar ti ne priporočamo. Skupaj s tabo se bomo nato odločili, kako bomo poskrbeli za tvoj mladostni videz, ki ti bo v ponos in veselje.

Varen in skorajda neboleč enkratni poseg z IRI®PEN-om, pri katerem bomo zgladili gubice na izbranem predelu obraza s pomočjo najkvalitetnejšega naravnega polnila - hialuronske kisline - ki jo proizvaja tudi tvoje telo in ki je povrh vsega ne vsebuje niti nobenih snovi živalskega izvora.

Obenem si lahko popolnoma brez skrbi, saj si v najboljših rokah; kot trenerka za IRI®PEN v Sloveniji ti jamčim, da je moja ekipa v Wellnessu Paradiso absolutno najbolj usposobljena v Sloveniji za vrhunske rezultate in tvoje zadovoljstvo.

Natančna navodila za hitro okrevanje po posegu, s katerimi boš kmalu lahko spet nazaj v svojem običajnem ritmu, tvoj obraz pa bo še bolj čudovit (v navodilih ti izdamo par trikov in skrivnosti, ki ti jih zdravniki skoraj nikoli ne izdajo, saj želijo, da se po nepotrebnem vračaš k njim).

In še preden preideva na tisto, kar te verjetno najbolj zanima, se mi zdi smiselno, da te informiram o naslednjem…

Kje poteka tvoja pot do kože brez gubic?

Ker se zavedam, da to bere kar nekaj čudovitih žensk iz vsega konca Slovenije, se mi zdi smiselno, da te obvestim o tem…

Jaz in moja ekipa se nahajamo v zelo priznanem in priljubljenem Wellnessu Paradiso, ki se nahaja v Dobovi.

Vem… obstaja velika verjetnost, da ne prihajaš iz naših koncev, a če sem čisto iskrena, sem se sama za svoj prvi tretma peljala v Nemčijo in tega prav nič ne obžalujem.

Prav zato verjamem, da tudi tebi ne bo škoda prevoziti kakšen kilometer več…

Ok, Valentina - koliko pa
me bo stalo?

Vem…

Verjetno imaš občutek, da bi ta zadeva lahko bila vredna tudi 1000 ali 2000 EUR.

Nenazadnje je občutek mladosti NEPRECENLJIV.

A ne skrbi…

To ne pomeni, da ti bom zdaj poskusila tole prodati za 2000 €.

Daleč od tega…

Tale celotni paket, ki vključuje:

Individualni posvet s strokovnjakom (redna cena: 50 €)

Naše strokovno mnenje o tvojih gubah in priporočilo o količini polnila (redna cena: 50 €)

Inovativen in učinkovit enkratni poseg z IRI®PEN-om (vključuje 2 mililitra hialuronske kisline; redna cena: 440 €)

Naša malo poznana in natančna navodila za hitro okrevanje po posegu (redna cena: 40 €)

… te bo stal le 440 €.

Ja, prav si slišala!

Štiristo štirideset : )

Ker si prebrala tole pismo si namreč upravičena do 140 EUR bonusa : ))

Moja želja je namreč, da čim več ženskam omogočim priložnost, da pridejo do mladostne kože brez gubic, brez, da bi zato morale na kocko postaviti svoje zdravje.

Prav tako pa bova z 2 ML hialurona naredili res res opazno razliko!

Seveda lahko dobiš tudi paket za 220 EUR, kjer dobiš le 1 ML hialurona, vendar pa ti iskreno priporočam, da uporabiš 2, saj lahko le tako doseževa bolj opazno in trajnejšo spremembo.

Je pa še ena stvar glede cene...

Cena tvojega paketa je torej odvisna od količine hialuronske kisline, ki jo bova uporabili za glajenje tvojih gubic in doseganje želenih rezultatov.

Lahko se odločiš za najugodnejšo varianto – 1 ML hialurona – za 220 EUR ali pa se odločiš za 3 ML hialurona (če ugotoviva, da je to najbolj primerno zate) in si s tem zagotoviš res neverjetno spremembo že po enem tretmaju.

V tem primeru te bo torej paket stal 660 EUR.

Jaz skratka v večini primerov prvi tretma začnem z 2 ML, a lahko se odločiš tudi za manj, če želiš (ali več).

“Ker pa verjamem, da takšnega zneska vseeno nimaš ravno “skritega v nogavici”, ti nudim možnost plačila na obroke – z obročnim odplačevanjem Leanpay!

Leanpay ti omogoča plačila na 3 do 84 zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer je minimalen mesečni obrok 10 EUR in maksimalen mesečni obrok 350 EUR.

Uporaba sistema Leanpay je povsem preprosta:

1. Registracija ti vzame par minut, opraviš jo TUKAJ, lahko pa jo uredimo tudi v salonu.*

2. Na recepciji salona nato zaprosiš za plačilo z Leanpay, nakup preko povezave, ki jo prejmeš v SMS ali email sporočilu, pa razdeliš na do 84 obrokov.

3. Vneseš svoje podatke, da prejmeš informacijo, ali je obročno plačilo mogoče (na voljo je polnoletnim slovenskim državljanom do 74 let s stalnim prebivališčem v Sloveniji in s pozitivno kreditno oceno)

4. Prvi obrok (če je potreben) plačaš v salonu s kreditno kartico. Vsa nadaljna plačila so avtomatska – preko direktne bremenitve SEPA, iz tvojega transakcijskega računa (TRR), o vsakem obroku pa si pravočasno obveščena.

*Poznati moraš svojo davčno številko, številko svojega TRR, iz katerega boš plačevala obroke, višino svojih rednih mesečnih prilivov (plača in ostalo) ter višino svojih rednih mesečnih izdatkov za poplačilo kreditov in leasingov.

In kar je še najlepše pri
vsem skupaj...

In kar je še najlepše pri vsem skupaj...

Ker si še vedno z mano in bereš ta zapis, bo tvoja cena za 1 ML hialurona – torej 220 € na en mililiter – ostala za večno : )

Ne glede na to, da ti bomo ob vsakem obisku temeljito pregledali stanje, ti strokovno svetovali in izvedli nov tretma in na koncu seveda poskrbeli za tvoje hitro okrevanje (ki je že tako ali tako minimalno).

S tem si želim, da se najina skupna pot do tvojega mladostnega videza začne na prav poseben način ter to “noto” tudi ohrani.

Prav tako pa si lahko še lažje načrtuješ dodatne stroške, ki te čakajo na tej poti do kože brez gubic naravnega videza, brez bolečih postopkov.

Vem…

Vse skupaj res zveni čudovito, a imava en majhen problem...

Ker takšne edinstvene ponudbe žal ne bom mogla ponujati v nedogled, sem se odločila, da jo ponudim le tistim damam, ki si to resnično želijo.

Če si to ti, potem ti svetujem, da si čimprej rezerviraš svoj termin, saj se zna zgoditi, da ta paket umaknem že do konca tega meseca.

V primeru, da se tudi ti res močno želiš posloviti od gubic na obrazu, se verjetno na tem mestu sprašuješ…

Kako lahko to ponudbo izkoristiš in rezerviraš svoj termin?

Povsem preprosto.

Povsem neobvezujoče nam piši na spa@paradiso.si ali pa nas pokliči na 031-310-515.

V obeh primerih ti bo odgovorila moja dolgoletna asistentka Natalija, ki se bo s tabo dogovorila, kdaj lahko pričnemo tvojo pot do mladostnega videza in ti prijazno odgovorila na vsa tvoja morebitna vprašanja : )

POZOR – Če nam boš pisala na email oziroma kar sama poklicala v naš wellness, ne pozabi omeniti, da prihajaš iz tegale pisma. Edino na ta način, lahko namreč unovčiš tistih 140 EUR bonusa, ki ti pripada.

Če pa tole bereš tekom vikenda, sredi noči, ali pa imaš preprosto raje, da kar moja asistentka Natalija pokliče tebe…

Potem preprosto klikni na tisti velik vijoličen gumb nekaj vrstic nižje, ki te bo popeljal na varen obrazec, kjer mi zaupaš svoje kontaktne podatke.

Ja – to je vsa umetnost : )

Tako da…

Mimogrede, na obrazcu nam lahko svojo odločitev o količini hialurona tudi že sporočiš, ali pa prepustiš to odločitev meni in moji super ekipi.

Komaj čakam, da se spoznava!

Valentina Cvetkovič, ponosna vodja priznanega Wellnessa Paradiso

P.S. Nekaj bi ti rada položila na dušo, draga prijateljica.

Za lepoto ti NI treba trpeti.

Res ne.

Do kože brez gubic in bolj mladostnega videza še nikoli ni bilo tako lahko priti, kot je to mogoče sedaj.

Ženske smo sicer že prikrajšane za marsikaj: odrekati se moramo tako pri dietah in se prilagajati marsikateri modni muhi, z željo, da bomo še lepše in bolj urejene…

S tem sicer ni nič narobe…

A zakaj si ne bi pot včasih olajšale tako, da izberemo način, ki je lahek, hiter in skorajda neboleč? : )

Kot je na primer skorajda neboleč in neinvaziven postopek za glajenje gubic.

Saj veš…

Vredno je že zaradi zavistnih pogledov tvojih prijateljic, ki dvomijo v to, da se je gubic možno znebiti brez vidnih stranskih učinkov…

Če klikneš na spodnji gumb (ali pa nam pišeš na spa@paradiso.si oziroma nas pokličeš na 031-310-515)…

… boš znotraj te ponudbe dobila:

Posvet s strokovnjakom.

Naše strokovno mnenje in oceno tvoje kože.

Poseg z IRI®PEN-om (2 ML hialurona).

Naša natančna in malo poznana navodila, kako okrevati po posegu.

In ja – prav zares dobiš vse to s 140 EUR bonusa – za zgolj 398 € (za 2 ML hialurona).

Skratka…

P.P.S. Si še vedno tukaj? Potem imaš verjetno še kakšna vprašanja.

V ta namen sem ti spodaj pripela seznam najpogostejših vprašanj glede tretmaja ter mnenja mojih zadovoljnih strank. Mogoče te pa one prepričajo. : )

Najpogostejša vprašanja...
(in odgovori)

Tretma z IRI®PEN-om je namenjem vsem ženskam, ki želijo imeti mladosten videz kože na obrazu, brez gubic.

Še posebej pa se tretma z IRI®PEN-om priporoča:

  • Ženskam nad 35 let, ki so zaradi starosti ali hormonskih sprememb pričele opažati nagubano kožo na obrazu,
  • Ženskam, ki bi želele, da poseg glajenja gubic izgleda čimbolj naravno,
  • Ženskam, ki so opravile druge posege in bi želele korekturni poseg,

Ženskam, ki niso zadovoljne s svojim videzom obraza in bi si želele le-tega spremeniti.

Po prvem tretmaju priporočam, da se pri meni oglasiš po 6-ih mesecih, nato pa je vse odvisno od tega, kako se tvori kolagen v tvojem telesu, se pa ti razmaki vsakič podaljšujejo.

Razlog tiči namreč prav v IRI®PEN kvalitetni hialuronski kislini: po vsakem tretmaju v telesu oziroma na obrazu ostane še nekaj nepredelane hiauloronske kisline, kar pomeni, da bodo vsakič gubice zglajene dlje časa in da bova za doziranje vsakič, ko se srečava, dejansko uporabili manjšo količino hialuronske kisline.

Ali boš moj IRI®PEN tretma opravila kar ti Valentina, osebno?Ne nujno.

Naj pojasnim...

Kot glavna trenerka za tovrstno glajenje gubic in pomlajevanja obraza v Sloveniji, sem okoli sebe zbrala ekipo najbolje usposobljenih strokovnjakov pri nas.

Pa ne zato, ker ne bi želela gladiti gubic, pač pa zato, ker je večino časa moj urnik povsem poln, čakalna vrsta pa dolga.

S kreacijo najvišje usposobljene ekipe ti tako lahko omogočim, da lahko do isto (če ne še bolj) mladostnega videza prideš kar čim prej : )

V bistvu sta kar dve razliki : )

Najpomembnejši razliki, ki ju najpogosteje izpostavljajo tudi naše stranke je, da pri tretmaju z IRI®PEN-om bolečin skorajda ne čutijo, videz obraza pa ostane enakomeren in popolnoma naraven.

To pomeni, da je sam tretma z IRI®PEN-om skorajda neboleč (bolečino opisujejo le kot pritisk konice svinčnika na obraz), koža na obrazu pa bo, zaradi IRI®PEN-ove preciznosti izgledale naravno in ne umetno, kot recimo vidno izstopanje ličnic pri invazivnih posegih.

Enakomeren volumen dosežemo s tako imenovanim rotacijskim sistemom, kar nam omogoča preciznost in enakomerno doziranje na obeh straneh obraza.

Postopek vsekakor ni tako boleč kot, če bi se ga lotile z iglo.

Bolečina, ki jo boš čutila je še najbolj podobna bolečini, ki bi jo začutila, če bi ti s konico svinčnika pod pritiskom zbadala po določenem predelu obraza.

Okrevanje bo zato tudi lažje in hitrejše. Opazila boš le rahlo rdečico (rdeče pikice) na predelu obraza.

Hialuronska kislina je popolnoma naravno polnilo, ki ga proizvaja tudi tvoje telo, kar pomeni, da ti lahko jamčim, da ne boš imela alergijske reakcije.

Še več, hialuronsko kislina, ki jo uporabljam jaz pri posegu z IRI®PEN-om je najčistejše in najkvalitetnejšo polnilo, ki se ga dobi na trgu, zato te naj ne skrbi, saj si res v odličnih rokah.

Vsaka skrb je odveč.

Strokovnjaki, ki so razvili IRI®PEN so se dobro zavedali, da je ta intimni del telesa - obraz - ena izmed najbolj estetsko občutljivih delov telesa.

Uporaba najkvalitetnejšega naravnega in hkrati tudi veganskega polnila (ne vsebuje namreč nobenih živalskih sestavin), hialuronske kisline, je zaradi svoje sestave popolnoma varna.

To potrjujejo tudi številne študije.

Hialuronsko kislino namreč tvoje telo samo proizvaja in jo tudi pozna, torej so alergijske reakcije izredno majhne ali celo nične, v primerjavi z umetnimi polnili, ki lahko povzročijo zelo resne alergične reakcije.

Iskreno povedano, tako na daljavo ne moram vedeti, kateri poseg si opravila.

Ti pa na tem mestu priporočam, da me pokličeš in skupaj bova že na samem klicu ugotovili ali je poseg z IRI®PEN-om zate ali morebiti ne - kar ni nič hudega.

Če je poseg z IRI®PEN-om primeren zate, pa se lahko že takoj dogovoriva, kdaj bova ta poseg izvedli.

Odgovor je NE.

Kot si verjetno že opazila na slikah naših strank, koža na obrazu izgleda bolj mladostna, a še vedno naravna.

Ker je IRI®PEN tehnologija tako precizna in ne uporablja igle, ti lahko pri postopku enakomerno porazdelimo polnilo in zato je tveganje, da bi izgledale popačeno, ali celo neenakomerno, popolnoma nično.

Z IRI®PEN tretmajem lahko gladimo le gube okoli ustnic in spodnjih del ličnic, saj drugam ni priporočljivo vbrizgati hialuronsko kislino.

Torej, bolj za spodnjo polovico obraza.

Za ostale predele pa v Wellness Paradisu ponujamo pravo posebno in zelo učinkovito metodo po imenu Microneedling.

Microneedling ali iglična terapija, se uporablja za učvrščevanje kože, glajenje gubic, odpravo brazgotin po aknah, odpravo brazgotin po operacijah – carski rez, odpravo brazgotin po opeklinah, odstranjevanju strij in nenazadnje tudi celulita. Prav tako pa ga lahko uporabljamo tudi za obnovo rasti las.

Gre za postopek, pri katerem z zelo drobnimi iglicami nežno prebadamo kožo obraza ali telesa, s čimer povzročimo intradermalne krvavitve in s tem intenzivno regeneracijo kože. S tem tretmajem spodbudimo dermis, da začne proizvajati nov lastni kolagen in s tem dosežemo bolj napet in gladek videz kože.

© 2024 Wellness Paradiso | Vse pravice pridržane | Spošni pogoji