O nas

Wellness Paradiso

600 km vožnje na teden…

Toliko je bila “vredna” moja strast do kozmetike že pri rosnih 16-ih. Tedaj sem se kar 4 dni zapored vozila z vlakom na tečaj nohtov, v 150 km oddaljen Kranj.

Od takrat se je spremenilo marsikaj in kar naenkrat imam 20+ let izkušenj s področja wellnessa in lepote.

Skozi leta šolanj, izobraževanj, pridobivanja znanj in certifikatov, sem leta 2010 v Dobovi odprla svoj lasten lepotni salon Wellness Paradiso, ki je v tem času sprejel že več kot 20.000 zadovoljnih strank.

Doslej smo bili kar 5-krat izglasovani kot Naj Wellness v Sloveniji – najbrž zato, ker se v Wellness Paradiso osredotočamo na izvajanje nebolečih, učinkovitih in varnih tretmajev, ki ženskam vračajo nasmeh na obraz, po njih pa ne izgledajo plastično in umetno.

In ker si moje drage dame zaslužijo največ, se pri tretmajih poslužujemo najnaprednejše tehnologije na trgu, bodisi s področja:

  • nege obraza (kamor vključujem edinstven kozmetični pregled kože – globinsko analizo kože),
  • preoblikovanja telesa (denimo s Kraljevskim tretmajem, ki zajema kar 5 visokoučinkovitih postopkov),
  • pomlajevanja videza (na primer z Luxury face lifting tretmajem) ali
  • anticelulitnih terapij (kot je tajska maderoterapija™, ki jo prav tako izvajamo kot edini v Sloveniji).

V wellness centru imamo seveda na voljo tudi druge lepotne tretmaje, nege rok in nog ter številna razvajanja, zlasti v obliki masaž.

Za povrh pa še lastno blagovno znamko Shine, linijo dragocenih obraznih serumov, ki pomagajo ohranjati mladosten videz.

Stremim namreč k temu, da lahko ženskam – njihovi koži in telesu – ponudim največ kar lahko, da ohranjajo dobro počutje, lep izgled in še lepšo samopodobo.

Valentina Cvetkovič
Lastnica in ustanoviteljica Wellness centra Paradiso

Ekipa

Spoznaj našo ekipo

"Poleg vodenja podjetja tudi sama opravljam storitve v salonu, saj me to osrečuje. V zadnjih letih sem se udeležila mnogo šolanj, tako doma kot tudi v tujini. Pridobila sem bogato znanje in certifikate na področju permanentnega make upa, microbladinga in estetskih posegov obraza, kot so microneedling in IRI-pen, s katerim se tudi največ ukvarjam."

"Sem kozmetična tehnica in v salonu opravljam delo receptorke. V wellnessu občasno opravljam tudi storitve masaž, s katerimi z veseljem pomagam ljudem do sproščenega telesa in duha."

"Po izobrazbi sem zdravstvenik, v wellnessu pa izvajam storitve laserskega odstranjevanja tetovaž in obrvi (philaser), ter apliciranja hialuronskega polnila pod kožo ali ustnice (IRI pen). Delo z ljudmi in kozmetiko me že od nekdaj navdihuje s pozitivno energijo in v tem delu preprosto uživam. Zame ni lepšega, kot po posegu videti nasmejano in srečno stranko."

"Moja specialnost sta pedikura in manikira. Pri svojem delu si najbolj prizadevam za kakovost svojega dela in zadovoljstvo strank. Najpomembnejše se mi zdi, da sem pozorna na vsako stranko in svoje delo opravljam profesionalno."

"Moje ime je Pimsupha in prihajam iz Tajske. Šolo za Tajsko masažo sem končala leta 2011 in od takrat prakticiram tajsko masažo. Izvajam tudi tradicionalno aroma masažo, masažo z vročimi kamni, stopalno in zeliščno masažo ter obrazno masažo."

"Na področju kozmetike opravljam večino storitev, ki jih imamo v ponudbi. Vse storitve opravljam z veseljem, najbolj pa sem se našla pri negi obraza in podaljševanju trepalnic. Stranka dobi popolni odklop od realnosti, od vsakdanjih skrbi in stresa - to so trenutki samo za njo in za njo smo mi tam."

"Moje ime je Maja in zelo rada opravljam delo kozmetičarke. V wellnessu opravljam nege obraza, podaljševanje trepalnic, masaže, pedikure,.. stranki prisluhnem in želim ugoditi njenim željam."

Nastja S. Slovenija

Leta sem odlašala zaradi strahu pred vrisovanjem! Valentine ne morem prehvalit res čudovite obrvi mi je naredila in povsem brez bolečin!! 10000×priporočam vsaki! Hvala res definitivno se bom vračala!

Tina B. Slovenia

Odlična tajska masaža, gospa res ve kaj dela. Zagotovo prideva še.

Slavi K. Slovenia

Čudovito preživeto popoldne v vaših rokah. Hvala Valentina in Petra ❤

Bodi na tekočem s trenutno ponudbo, novostmi in popusti, ki ti jih pripravljamo v našem Wellness Paradisu...
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.