O nas

Wellness Paradiso

"Zavedanje, kaj te privlači, ti da zagon in motivacijo za uresničevanje svojih želja, ter ti pomaga, da kar se da optimalno izkoristiš priložnosti, ki ti jih na poti predstavi življenje."

 

Valentina Cvetkovič, lastnica in ustanoviteljica Wellness Paradisa

Živjo, moje ime je Valentina Cvetkovič.

Sama sem že od nekdaj vedela, da me izredno privlači kozmetika in vse, kar je povezano z njo. Tako sem se že pri rosnih 16 letih zatrdno odločila, da bom opravila tečaj nohtov, ter sem se za to 4 dni zapored vozila z vlakom v 150 km oddaljen Kranj. Za majhno dekle je bil to ogromen podvig, a mi je predstavljal neprecenljivo odskočno desko v svet estetike. 

Svoje znanje sem najprej delila v ožjem krogu družine, nato pa sem se odločila,  da zasledujem svojo željo ter se tako podala v svet kozmetike. Skozi leta šolanj, izobraževanj, pridobivanja znanj in certifikatov, še več pa izkušenj, sem se iz Ljubljane vrnila domov in v domačem kraju odprla čisto svoj salon.

Tako je Wellness center Paradiso svoja vrata prvič odprl junija 2010.  Salon je našel mesto v sklopu termalnega kompleksa Term Paradiso, kjer izvrstno dopolnjuje hotelsko ponudbo, kot samostojna enota pa predstavlja oazo lepote in sprostitve, kamor se stranke iz leta v leto z veseljem vračajo.

Skupen cilj naše ekipe je zagotoviti stranki  čudovito izkušnjo, jo poučiti in informirati ter celostno poskrbeti za njeno telo in zdravje. Zaupanje v naš salon nam zvesto izkazujejo tudi naše stranke, ki so že kar peto leto zapored izglasovale naš salon na vodilno mesto v podelitvi za Naj wellness. 

Ekipa

Spoznaj našo ekipo

"Poleg vodenja podjetja tudi sama opravljam storitve v salonu, saj me to osrečuje. V zadnjih letih sem se udeležila mnogo šolanj, tako doma kot tudi v tujini. Pridobila sem bogato znanje in certifikate na področju permanentnega make upa, microbladinga in estetskih posegov obraza, kot so microneedling in IRI-pen, s katerim se tudi največ ukvarjam."

"Sem kozmetična tehnica in v salonu opravljam delo receptorke. Delo z ljudmi me je vedno navdajalo s pozitivno energijo. V wellnessu opravljam tudi storitve masaž, s katerimi z veseljem pomagam ljudem do sproščenega telesa in duha."

"Moje ime je Maja in zelo rada opravljam delo kozmetičarke. V wellnessu opravljam nege obraza, podaljševanje trepalnic, masaže, pedikure,.. stranki prisluhnem in želim ugoditi njenim željam."

"Po izobrazbi sem zdravstvenik, v wellnessu pa izvajam storitve laserskega odstranjevanja tetovaž in obrvi (philaser), ter apliciranja hialuronskega polnila pod kožo ali ustnice (IRI pen). Delo z ljudmi in kozmetiko me že od nekdaj navdihuje s pozitivno energijo in v tem delu preprosto uživam. Zame ni lepšega, kot po posegu videti nasmejano in srečno stranko."

"Moja specialnost sta pedikura in manikira. Pri svojem delu si najbolj prizadevam za kakovost svojega dela in zadovoljstvo strank. Najpomembnejše se mi zdi, da sem pozorna na vsako stranko in svoje delo opravljam profesionalno."

"Moje ime je Pimsupha in prihajam iz Tajske. Šolo za Tajsko masažo sem končala leta 2011 in od takrat prakticiram tajsko masažo. Izvajam tudi tradicionalno aroma masažo, masažo z vročimi kamni, stopalno in zeliščno masažo ter obrazno masažo."

"Na področju kozmetike opravljam večino storitev, ki jih imamo v ponudbi. Vse storitve opravljam z veseljem, najbolj pa sem se našla pri negi obraza in podaljševanju trepalnic. Stranka dobi popolni odklop od realnosti, od vsakdanjih skrbi in stresa - to so trenutki samo za njo in za njo smo mi tam."

"Kozmetične storitve so moja strast, zato jih vedno izvajam nasmejano in v dobrobit strank. Najraje izvajam storitve depilacij, pedikur in masaž."

"Delo z ljudmi me je vedno veselilo, še posebej, ko vidim nasmejane obraze po opravljeni storitvi. Najrajše izvajam masaže saj sem se vanje zaljubila med šolanjem na Višji kozmetični šoli. Opravljam tudi druge storitve in veliko mi pomeni, ko se stranke rade vračajo k nam."

Nastja S. Slovenija

Leta sem odlašala zaradi strahu pred vrisovanjem! Valentine ne morem prehvalit res čudovite obrvi mi je naredila in povsem brez bolečin!! 10000×priporočam vsaki! Hvala res definitivno se bom vračala!

Tina B. Slovenia

Odlična tajska masaža, gospa res ve kaj dela. Zagotovo prideva še.

Slavi K. Slovenia

Čudovito preživeto popoldne v vaših rokah. Hvala Valentina in Petra ❤

Bodi na tekočem s trenutno ponudbo, novostmi in popusti, ki ti jih pripravljamo v našem Wellness Paradisu...

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.