Oblikovanje sanjske postave v Wellness Paradisu

Privošči si sproščujoče razvajanje ter opazuj, kako se pred tvojimi očmi zmanjšuje obseg tvojega telesa.

Pri nas je na voljo bogat izbor kakovostnih, zdravju prijaznih in učinkovitih tretmajev. Izvajamo tako ročne, kot aparaturne metode za odpravo celulita, zmanjšanja maščobnih oblog, v naš asortima pa smo letos dodali še zvedniški tretma, ki poskrbi za vitko, tonirano in čvrsto telo.

Že veš, katerega si boš izbrala? : )

QUEEN SHAPE

PAKET 6 TRETMAJEV (60 min) z aparatom, ki zajema 5 različnih tehnik:

 • Vakuumska dvoglava kavitacija
 • Radiofrekvenca
 • Infra-rdeči laser
 • Lipomasaža
 • Vakuum

Ob zakupu paketa pa brezplačno prejmeš zraven še kompletno analizo tvojega telesa (mišična/maščobna zgradba) v vrednosti 60€, priporočen jedilnik, podarimo pa ti še 2 tretmaja strojne limfne drenaže (30 min).

Cena paketa: 720 € (z vključenim 30% popustom)

Redna cena: 1030€

PAKET Z APARATI

Kombinacija 10 tretmajev treh aparaturnih tehnik po izbiri. Izbiraš lahko med:

 • vakumska kavitacija (60 min)
 • cryolipoliza Iskra (45 min)
 • vakumska radiofrekvenca (60 min)

Zraven ti popolnoma BREZPLAČNO podarimo še 2 tretmaja strojne limfne drenaže (30 min).

Cena paketa: 490,00 eur

Redna cena: 640,00 – 940,00 eur

CRYOLIPOLIZA 360°

Zamrzni maščobo in se dokončno poslovi od neželenih ”šlaufkov” in oblog!

Cryolipoliza je neinvazivna tehnika odstranjevanja maščobe z zamrzovanjem in je odlična za lokalno odstranjevanje na predelu trebuha, bokov, nadlahti, stegen in zadnjice. Z 1 tretmajem odstranimo 25-30% maščobnih celic znotraj aplikatorja.

Cena 1 ročke: 180€

Akcijska cena 1 ročke – ob zakupu minimalno 2 ročk: 150€/ročko

TAJSKA MADEROTERAPIJA

Tajska maderoterapija je posebna tehnika za odpravo celulita in preoblikovanje telesa, ki istočasno uporablja anatomske lesene pripomočke in posebne prijeme tajske masaže. S kombinacijo teh dveh tehnik se razgradnja maščobnih tkiv dodatno pospeši, kar zagotavlja bolj kakovostne rezultate, kot klasična maderoterapija. Tvoja koža je na ta način tako še bolj napeta in gladka, tvoji pogledi v ogledalo pa brez kančka obžalovanja.

Toplo se priporoča za odvajanje odvečne vode iz telesa, odpravljanje ceulita, odpravo toksinov iz telesa, preoblikovanje telesa, odpravo maščobe, zmanjšanje obsega, lepši tonus kože ter za oblikovanje in dvigovanje zadnjice.

MADEROTERAPIJA - posamični tretma

1x maderoterapija (45 min)
40
 •  

MADEROTERAPIJA - veliki paket

8x maderoterapija (45 min) + gratis 2x maderoterapija
€400
320,00
 •  
TOP

EXTREME BODY SHAPING

Učvrsti svoje telo z visoko intenzivnim treningom za mišice – brez truda in napora, saj aparat opravlja krčenje namesto tebe.  Primeren za krepitev mišic trebuha, stegen, nadlahti in zadnjice!

30 min tretma je ekvivalenten 20.000 ponovitvam – si predstavljaš, da v 30 min narediš 20.000 trebušnjakov? In rezultate, ki so posledica tega? 

10 x paket EXTREME BODY SHAPING (30 MIN)

Cena paketa: 500,00 eur

Redna cena:  900,00 eur

VACUSLIM 48

Vacuslim 48 je inovativni program za hujšanje, odpravljanje nadležne pomarančne kože, preoblikovanje telesa in učvrstitev ter dvig tonusa kože. Koncept tretmaja temelji na osnovi aktivnih rastlinskih sestavin, vakuumske vreče in toplotnega učinka, ki v kombinaciji maščobo razbijajo s svetlobno hitrostjo. Tako se poveča limfni pretok, mikrocirkulcija ter limfni pretok, iz telesa pa se odvedejo strupi in odvečna voda.

Po tretmaju traja aktivnost sestavin še 48 ur, prvo izgubo centimetrov pa opaziš že takoj po prvi terapiji – torej po samo 30 minutah!

Vacuslim ima:

 • shujševalni efekt – aktivne sestavine vplivajo na proces lipolize
 • drenažni efekt – odprava odvečnih toksinov in tekočine iz telesa
 • hkratni efekt presoterapije in savne: učinek limfne drenaže
 • učvrščevalni efekt: takojšnja izboljšava videza in tonusa kože
 • anticelulitni in karboksi efekt: pospešena prekrvavitev in pretok kisika v celice, kar pospeši celično presnovo in zmanjšanje celulita

Tretma lahko opraviš samostojno, za boljše in še bolj dolgotrajne učinke pa ga lahko kombiniraš tudi z ostalimi tehnikami oblikovanja telesa (maderoterapijo, ročno anticelulitno masažo, kavitacijo, elektrostimulacijo, ipd.).

VACUSLIM 48 mali paket

5 + 1 gratis
€228
190,00
 •  
TOP

VACUSLIM 48 veliki paket

8 + 2 gratis
€380
304,00
 •  

Več o tretmajih v oblikovalnem paketu

KAVITACIJA

Gre za neinvazivno metodo za odpravljanje pomarančne kože ter zastaranih in trdovratnih maščobnih oblog s pomočjo nizkofrekvenčnih ultrazvočnih valov, ki maščobne celice razbijejo v tekočino. Na ta način se izločijo iz telesa s pomočjo naravnih telesnih procesov. Znana je tudi kot nekirurška liposukcija.

CRYOLIPOLIZA 360

Odkrij edini tretma v Sloveniji, ki ZA VEDNO odstranjuje maščobne celice na kritičnih predelih telesa. Postopek maščobo zamrzne, zaradi česar maščobne celice razpadejo in se iz telesa izločijo po naravni poti v nekaj tednih. Najlepše pri tem tretmaju je to, da se ob ustrezni prehrani in telesni aktivnosti odvečne maščobe ne pojavijo več.

PEEL-OFF DRENAŽNI TRETMA

S toplotnim učinkom pospešujemo krvni in limfni obtok, razgrajujejo in absorbirajo se maščobe, voda in toksini iz telesa. Krepi vezivno tkivo in preprečuje proces staranja kože.

RADIOFREKVENCA

Globoka toplota uspešno zmanjšuje celulit in maščobne obloge, poleg tega zmanjšuje strije in obnavlja kožo, saj izboljšuje krvni pretok, presnovo in proizvodnjo kolagena.

LIMFNA DRENAŽA

Odlična za zdravljenje limfnega edema različnih tipov. Zelo učinkovita osnovna terapija za zdravljenje celulita, preprečuje otekanje nog in krčne žile.

©2022 Wellness Paradiso. Vse pravice pridržane.