ISKRENE ČESTITKE!

ISKRENE ČESTITKE!

(le še en korak nama je ostal...)

(le še en korak nama je ostal...)

Vse kar moraš narediti je, da izpolniš spodnji obrazec in nam zaupaš svoje kontaktne informacije.

Nato te bo v najkrajšem možnem času poklicala moja dolgoletna asistentka Natalija in se s tabo dogovorila za termin, s katerim boš pri nas začela svojo pot preobrazbe k čudovitim ustnicam.

*Natalija te bo poklicala iz številke 031-310-515, tako da si jo kar shrani v telefon, kot "Wellness Paradiso"... ali pa kar kot "Moje Čudovite Ustnice" : )

Ne pozabi - 40% popust ti je na voljo le za rezervacije do 31.5.2022.

Komaj čakam, da se spoznava!

Se slišiva kmalu,

Valentina Cvetkovič,
ponosna vodja Welness Paradiso centra

Najpogostejša vprašanja...

(in odgovori)

1... Komu je tretma z IRI®PEN-om namenjen?

Tretma z IRI®PEN-om je namenjem vsem ženskam, ki želijo imeti lepše in urejene ustnice.

Še posebej pa se tretma z IRI®PEN-om priporoča:

  • Ženskam nad 35 let, ki so zaradi starosti ali hormonskih sprememb po porodu izgubile pigment ali volumen svojih ustnic in bi želele le-tega pridobiti nazaj,
  • Ženskam, ki bi želele, da njihove ustnice izgledajo naravno, tudi, če le-te vsebujejo polnilo,
  • Ženskam, ki so opravile druge posege in bi želele korekturni poseg,
  • Ženskam, ki niso zadovoljne s svojimi ustnicami in bi si želele le-te polepšati.

2... Koliko časa drži en tretma in ali ga je potrebno ponoviti?

Po prvem tretmaju priporočam, da se pri meni oglasiš po 4-ih mesecih, nato po 6-ih mesecih, nato po 8-ih mesecih, nato pa šele po enem letu. 


Razlog tiči namreč prav v IRI®PEN kvalitetni hialuronski kislini: po vsakem tretmaju v telesu oziroma ustnicah ostane še nekaj nepredelane hiauloronske kisline, kar pomeni, da bodo ustnice vsakič polnejše dlje časa in da bova za doziranje vsakič, ko se srečava, dejansko uporabili manjšo količino hialuronske kisline.

3... Ali boš moj IRI®PEN tretma opravila kar ti Valentina, osebno?

Ne nujno.


Naj pojasnim...


Kot glavna trenerka za tovrstno polepšanje ustnic v Sloveniji, sem okoli sebe zbrala ekipo najbolje usposobljenih strokovnjakov pri nas.


Pa ne zato, ker ne bi želela lepšati ustnic, pač pa zato, ker je večino časa moj urnik povsem poln, čakalna vrsta pa dolga.


S kreacijo najvišje usposobljene ekipe ti tako lahko omogočim, da lahko do isto (če ne še bolj) lepih ustnic prideš kar čim prej : )

 

4... Kakšna je razlika med tretmajem z IRI®PEN-om in tretmajem z iglo?

V bistvu sta kar dve razliki : )


Kot boš prebrala v mnenjih naših strank, sta razliki, ki ju najpogosteje izpostavljajo naše stranke, da pri tretmaju z IRI®PEN-om bolečin skorajda ne čutijo, volumen ustnic pa je enakomeren in popolnoma naraven. 


To pomeni, da je sam tretma z IRI®PEN-om skorajda neboleč (bolečino opisujejo le kot pritisk konice svinčnika na ustnice), ustnice pa bodo, zaradi IRI®PEN-ove preciznosti izgledale naravno in ne umetno, kot recimo račkasta usta.   


Enakomeren volumen dosežemo s tako imenovanim rotacijskim sistemom, kar nam omogoča preciznost in enakomerno doziranje na obeh straneh ustnic.

5… Ali je poseg z IRI®PEN-om boleč?

Postopek vsekakor ni tako boleč kot, če bi se ga lotile z iglo. 


Bolečina, ki jo boš čutila je še najbolj podobna bolečini, ki bi jo začutila, če bi ti s konico svinčnika pod pritiskom zbadala po ustnicah.


Okrevanje bo zato tudi lažje in hitrejše.

 

6... Kakšno polnilo je hialuronska kislina?

Hialuronska kislina je popolnoma naravno polnilo, ki ga proizvaja tudi tvoje telo, kar pomeni, da ti lahko jamčim, da ne boš imela alergijske reakcije.


Še več, hialuronsko kislina, ki jo uporabljam jaz pri posegu z IRI®PEN-om je najčistejše in najkvalitetnejšo polnilo, ki se ga dobi na trgu, zato te naj ne skrbi, saj si res v odličnih rokah.

7... Je tretma z IRI®PEN-om lahko škodljiv oziroma nevaren?

Vsaka skrb je odveč.


Strokovnjaki, ki so razvili IRI®PEN so se dobro zavedali, da je ta intimni del obraza ena izmed najbolj estetsko občutljivih delov telesa. 


Uporaba najkvalitetnejšega naravnega in hkrati tudi veganskega polnila (ne vsebuje namreč nobenih živalskih sestavin), hialuronske kisline, je zaradi svoje sestave popolnoma varna.


To potrjujejo tudi številne študije.


Hialuronsko kislino namreč tvoje telo samo proizvaja in jo tudi pozna, torej so alergijske reakcije izredno majhne ali celo nične, v primerjavi z umetnimi polnili, ki lahko povzročijo zelo resne alergične reakcije.

8... Ali lahko opravim tretma z IRI®PEN-om, če sem že bila na drugem posegu?

Iskreno povedano, tako na daljavo ne morem vedeti, kateri poseg si opravila. 


Ti pa na tem mestu priporočam, da me pokličeš in skupaj bova že na samem klicu ugotovili ali je poseg z IRI®PEN-om zate ali morebiti ne - kar ni nič hudega.


Če je poseg z IRI®PEN-om primeren zate, pa se lahko že takoj dogovoriva, kdaj bova ta poseg izvedli. 


9... Ali bodo moje ustnice izgledale umetno po postopku z IRI®PEN-om?

Odgovor je NE. 


Kot si verjetno že opazila na slikah naših strank, ustnice izgledajo lepše, polnejše, a še vedno naravne.

Ker je IRI®PEN tehnologija tako precizna in ne uporablja igle, ti lahko pri postopku enakomerno porazdelim polnilo in zato je tveganje, da bi izgledale popačeno, kot račkina usta ali celo neenakomerno, popolnoma nično. 

 

© 2021 Wellness Paradiso - Vse pravice pridržane - Wellness Paradiso, Selska cesta 15b, 8257 Dobova