ISKRENE ČESTITKE!

(le še en korak nama je ostal...)

Vse kar moraš narediti je, da izpolniš spodnji obrazec in nam zaupaš svoje kontaktne informacije.

Nato te bo v najkrajšem možnem času poklicala moja dolgoletna asistentka Natalija in se s tabo dogovorila za termin, s katerim boš pri nas začela svojo pot do bolj mladostnega videza.

*Natalija te bo poklicala iz številke 031-310-515, tako da si jo kar shrani v telefon, kot “Wellness Paradiso”… ali pa kar kot “Moj Mladostni Videz” : )

Ne pozabi – 140 EUR bonus ti je na voljo le za rezervacije do 31.12.2022.

Komaj čakam, da se spoznava!

Se slišiva kmalu,

Valentina Cvetkovič,
ponosna vodja Welness Paradiso centra

Tretma z IRI®PEN-om je namenjem vsem ženskam, ki želijo imeti mladosten videz kože na obrazu, brez gubic.

Še posebej pa se tretma z IRI®PEN-om priporoča:

  • Ženskam nad 35 let, ki so zaradi starosti ali hormonskih sprememb pričele opažati nagubano kožo na obrazu,
  • Ženskam, ki bi želele, da poseg glajenja gubic izgleda čimbolj naravno,
  • Ženskam, ki so opravile druge posege in bi želele korekturni poseg,

Ženskam, ki niso zadovoljne s svojim videzom obraza in bi si želele le-tega spremeniti.

Po prvem tretmaju priporočam, da se pri meni oglasiš po 6-ih mesecih, nato pa je vse odvisno od tega, kako se tvori kolagen v tvojem telesu, se pa ti razmaki vsakič podaljšujejo.

Razlog tiči namreč prav v IRI®PEN kvalitetni hialuronski kislini: po vsakem tretmaju v telesu oziroma na obrazu ostane še nekaj nepredelane hiauloronske kisline, kar pomeni, da bodo vsakič gubice zglajene dlje časa in da bova za doziranje vsakič, ko se srečava, dejansko uporabili manjšo količino hialuronske kisline.

Ali boš moj IRI®PEN tretma opravila kar ti Valentina, osebno?Ne nujno.

Naj pojasnim...

Kot glavna trenerka za tovrstno glajenje gubic in pomlajevanja obraza v Sloveniji, sem okoli sebe zbrala ekipo najbolje usposobljenih strokovnjakov pri nas.

Pa ne zato, ker ne bi želela gladiti gubic, pač pa zato, ker je večino časa moj urnik povsem poln, čakalna vrsta pa dolga.

S kreacijo najvišje usposobljene ekipe ti tako lahko omogočim, da lahko do isto (če ne še bolj) mladostnega videza prideš kar čim prej : )

V bistvu sta kar dve razliki : )

Najpomembnejši razliki, ki ju najpogosteje izpostavljajo tudi naše stranke je, da pri tretmaju z IRI®PEN-om bolečin skorajda ne čutijo, videz obraza pa ostane enakomeren in popolnoma naraven.

To pomeni, da je sam tretma z IRI®PEN-om skorajda neboleč (bolečino opisujejo le kot pritisk konice svinčnika na obraz), koža na obrazu pa bo, zaradi IRI®PEN-ove preciznosti izgledale naravno in ne umetno, kot recimo vidno izstopanje ličnic pri invazivnih posegih.

Enakomeren volumen dosežemo s tako imenovanim rotacijskim sistemom, kar nam omogoča preciznost in enakomerno doziranje na obeh straneh obraza.

Postopek vsekakor ni tako boleč kot, če bi se ga lotile z iglo.

Bolečina, ki jo boš čutila je še najbolj podobna bolečini, ki bi jo začutila, če bi ti s konico svinčnika pod pritiskom zbadala po določenem predelu obraza.

Okrevanje bo zato tudi lažje in hitrejše. Opazila boš le rahlo rdečico (rdeče pikice) na predelu obraza.

Hialuronska kislina je popolnoma naravno polnilo, ki ga proizvaja tudi tvoje telo, kar pomeni, da ti lahko jamčim, da ne boš imela alergijske reakcije.

Še več, hialuronsko kislina, ki jo uporabljam jaz pri posegu z IRI®PEN-om je najčistejše in najkvalitetnejšo polnilo, ki se ga dobi na trgu, zato te naj ne skrbi, saj si res v odličnih rokah.

Vsaka skrb je odveč.

Strokovnjaki, ki so razvili IRI®PEN so se dobro zavedali, da je ta intimni del telesa - obraz - ena izmed najbolj estetsko občutljivih delov telesa.

Uporaba najkvalitetnejšega naravnega in hkrati tudi veganskega polnila (ne vsebuje namreč nobenih živalskih sestavin), hialuronske kisline, je zaradi svoje sestave popolnoma varna.

To potrjujejo tudi številne študije.

Hialuronsko kislino namreč tvoje telo samo proizvaja in jo tudi pozna, torej so alergijske reakcije izredno majhne ali celo nične, v primerjavi z umetnimi polnili, ki lahko povzročijo zelo resne alergične reakcije.

Iskreno povedano, tako na daljavo ne moram vedeti, kateri poseg si opravila.

Ti pa na tem mestu priporočam, da me pokličeš in skupaj bova že na samem klicu ugotovili ali je poseg z IRI®PEN-om zate ali morebiti ne - kar ni nič hudega.

Če je poseg z IRI®PEN-om primeren zate, pa se lahko že takoj dogovoriva, kdaj bova ta poseg izvedli.

Odgovor je NE.

Kot si verjetno že opazila na slikah naših strank, koža na obrazu izgleda bolj mladostna, a še vedno naravna.

Ker je IRI®PEN tehnologija tako precizna in ne uporablja igle, ti lahko pri postopku enakomerno porazdelimo polnilo in zato je tveganje, da bi izgledale popačeno, ali celo neenakomerno, popolnoma nično.

Z IRI®PEN tretmajem lahko gladimo le gube okoli ustnic in spodnjih del ličnic, saj drugam ni priporočljivo vbrizgati hialuronsko kislino.

Torej, bolj za spodnjo polovico obraza.

Za ostale predele pa v Wellness Paradisu ponujamo pravo posebno in zelo učinkovito metodo po imenu Microneedling.

Microneedling ali iglična terapija, se uporablja za učvrščevanje kože, glajenje gubic, odpravo brazgotin po aknah, odpravo brazgotin po operacijah – carski rez, odpravo brazgotin po opeklinah, odstranjevanju strij in nenazadnje tudi celulita. Prav tako pa ga lahko uporabljamo tudi za obnovo rasti las.

Gre za postopek, pri katerem z zelo drobnimi iglicami nežno prebadamo kožo obraza ali telesa, s čimer povzročimo intradermalne krvavitve in s tem intenzivno regeneracijo kože. S tem tretmajem spodbudimo dermis, da začne proizvajati nov lastni kolagen in s tem dosežemo bolj napet in gladek videz kože.

© 2021 Wellness Paradiso | Vse pravice pridržane | Spošni pogoji