ISKRENE ČESTITKE!

(le še en korak nama je ostal...)

Vse kar moraš narediti je, da izpolniš spodnji obrazec in nam zaupaš svoje kontaktne informacije.

Nato te bo v najkrajšem možnem času poklicala moja dolgoletna asistentka Natalija in se s tabo dogovorila za termin, s katerim si boš pričarala pravi Hollywodski nasmešek : )

*Natalija te bo poklicala iz številke 031-310-515, tako da si jo kar shrani v telefon, kot “Wellness Paradiso”… ali pa kar kot “Hollywood kliče” : )

Komaj čakam, da se spoznava!

Se slišiva kmalu,

Valentina Cvetkovič,
ponosna vodja Welness Paradiso centra

Najpogostejša vprašanja in odgovori...

Vsak posameznik ima drugačen odtenek zob, ki se z leti obarvajo zaradi različnih dejavnikov. Ob prvem tretmaju pride v povprečju do posvetlitve zob od 2-9 odtenkov, pri čemer v celoti odstraniva obarvanost zob, ki je nastala zaradi hrane, nikotina, itd.

Ta čudovita metoda omogoča neomejeno število ponovitev beljenja, brez omejitev med posameznimi tretmaji.

V 9-ih letih izvajanja tretmaja po celem svetu še NI bilo zabeleženih stranskih učinkov. Klinični testi ravno tako dokazujejo, da so vsebnosti gela človeku prijazne, zaradi česar je metoda 100% varna. Kljub dokazilu o neobstoju stranskih učinkov pa metodo Pearlsmile odsvetujemo nosečnicam in bolnikom v obdobju zdravljenja s kemoterapijo.

Na tretmaju v povprečju dosežemo rezultat beljenja, ki variira od 2-9 odtenkov. Je pa točna številka odvisna od vsakega posameznika in stanja zob.

Naj pa te samo opozorim, da beljenje zob z metodo Pearl Smile deluje zgolj na površino zobka in NE odstranjuje zobnega kamna, ampak le vpliva na odtenek tvojih zob. 

Rezultati beljenja zob s PEARLSMILE® so odvisni od ustne higiene, prehrane in ostalih morebitnih razvad (kajenje, sladke pijače, itd), ki jih morda imaš. V povprečju pa se rezultat obdrži nekje od 3-6 mesecev.

Praviloma velja, da se rumenkasto obarvani zobje belijo hitreje. Barva zob, ki ima odtenke sive ali celo zelene, potrebujejo več zaporednih tretmajev beljenja za dosego želenega rezultata.

Aktivacija gela PEARLSMILE je na zobeh lahko prisotna še do uro in pol po posegu, zato je priporočljivo, da v tem času ne uživaš hrane, kadiš ali piješ obarvano pijačo. S tretmajem zgornje tkivo zob namreč za kratek čas izgubi vlažnost, zaradi česar so zobje v tem času bolj dovzetni za pigmentacijo. Vlažnost se sicer povrne v nekaj urah po posegu, a če je le možno, se poskusi izogibati hrani in pijači, ki povzroča obarvanost zob, še dva dni po posegu.

Odgovor je velik NE : )

LED žarnice niso zdravju nevarne, hladna LED svetloba pa ravno tako ne ogroža zobnih in drugih tkiv. Zaradi močnega snopa svetlobe pa oči v postopku beljenja zaščitimo s posebnimi zaščitnimi očali.

© 2021 Wellness Paradiso | Vse pravice pridržane | Spošni pogoji