KRATKOTRAJNA AKCIJA za dame z gorečo željo po oblikovani postavi…

Reci stop zmrdovanju pred ogledalom in mučnim dietam tik pred dopustom, ter v zgolj 1 potezi pokrbi za telo, na katerega boš ponosna že to poletje…

(Ter izkoristi NORE POPUSTE, ki smo jih zate pripravili!)

Izkoristi tole rojsnodnevno akcijo še:

dni
ur
minut
sekund

Draga dama,

Si predstavljaš, kako super bi bilo, če bi se lahko zjutraj zbudila, se pogledala v ogledalo in uaaau…

Tvoje maščobne blazinice in centimetri okrog pasu, stegen in nadlahti bi se kar čez noč stopili, kot pomladni sneg?

Vem, ta scenarij se dogaja le v pravljicah… 

A kaj, če bi midve danes malce preokvirile celotno zadevo in te “pobožne želje”, čim bolj približale realnosti?

Si za? Super!

Potem zdrži z mano še nekaj vrstic in razkrila ti bom, kako je naša Špela v zadnjih tednih začela živeti ravno zgornji scenarij (in kako lahko to že v kratkem uspe tudi tebi).

In to brez pretiranega odpovedovanja, stradanja in vsakodnevnih naporov v telovadnici…

Pač pa z nekaj obiski našega Wellnessa Paradiso in po zaslugi najnaprednejše tehnologije za varno in dolgoročno preoblikovanja telesa, kar jih lepotni saloni v Sloveniji premorejo!

Najprej pa spoznajva Špelo - ki je navdih za tole SUPER AKCIJO!

Špela je izjemno prijetna in simpatična punca, ki se že leta bori s trmastimi odvečnimi kilogrami in hrepeni po tem, da bi lahko končno samozavestno nadela poletna oblačila.

Zato smo se v Wellnessu Paradiso odločili, da ji – s pomočjo naših najsodobnejših naprav za oblikovanje telesa in nekaj spodbude k zdravemu življenjskemu slogu – pri tem tudi pomagamo!

Skupaj smo se torej pred dobrim mesecem podali na takoimenovano RAJSKO PREOBRAZBO!

Misliš, da nam je uspelo uresničiti Špeline sanje?

Seveda nam je!

Špela se sicer ni kar čez noč zbudila vitka, ker takšne čarobne palice žal niti mi ne premoremo… in ni še čisto na končnem cilju, saj njena telesna konstitucija zahteva malce več predanosti…

Je pa že v prvih 2 tednih izgubila kar 5 kilogramov in nekaj več kot 10 trdovratnih centimetrov okrog pasu.

Obe številki pa se z dneva v dan večata, saj nekateri tretmaji potrebujejo tudi do tri tedne časa, da iz telesa odplaknejo vso “obdelano in raztreščeno” maščobo.

Špelo pa v najboljšo voljo spravljajo…

  • otipljive spremembe na njenem telesu, zaradi katerih lahko ponovno obleče tudi tista skrbno hranjena tesnejša oblačila iz ozadja omare,
  • lažje pripogibanje in večja okretnost pri vseh življenjskih opravilih, 
  • več energije, veselja in povrnjeno upanje, da lahko uresniči svoje življenjske sanje ter
  • sveže pridobljena samozavest zaradi katere je v življenju končno naredila korak naprej in se podala novim – privatnim in poslovnim – izzivom naproti.

No… Sicer je res morala tudi na lov za manjšo garderobo, a verjamem, da se je Špeli to zdela smešna cena za uresničitev njenih življenjskih sanj.

Da ne bom govorila samo jaz, pa ti spodaj prilagam hiter vpogled v delček njene preobrazbene poti… 

IMG_5578
IMG-8f9d7201d7d3a936dd4bbe097d7d7c09-V

Seveda pa njena pot ni bila zmeraj z rožicami postlana!

Kot najbrž sama veš je najtežje od vsega sprejeti odločitev in se podati na pot, ki bo od tebe zahtevala odločnost, vztrajnost in pripravljenost žrtvovati nekaj svojega časa (in konec koncev tudi denarja).

In tudi Špela je oklevala dolga nesrečna leta, preden se je odločila preizkusiti kakšen tretma za oblikovanje telesa, saj preprosto ni verjela, da lahko ena “mašina” naredi tisto kar dolga leta diet in telovadbe niso mogla…

Na žalost pa ji ob obiskih raznih “sumljivih salonov” niti razni tretmaji niso pomagali priti na cilj, saj zraven ni dobila konkretnih usmeritev, jedilnikov, individualnega svetovanja in personaliziranih meritev… 

Ko jo je – že precej obupano – pot končno zanesla k nam, pa smo napake drugih strokovnjakov odločili popraviti in Špeli dokazali, da je naša najmodernejša tehnologija za nego in preoblikovanje telesa, kos tudi njenim odvečnim centimetrom.

Priznam… 

Špelina zgodba se nas je res dotaknila, njen uspeh pa je tudi nam dal novega vetra v krila in potrditev, da nekaj delamo prav!

Izjemno ponosne smo , da lahko spreminjamo življenja na boljše ter uresničujemo sanje…

Zakaj…

Odkar smo na naših socialnih omrežjih in po mailu začeli objavljati potek Špeline preobrazbe, se ja namreč na podobno pot v našem wellnessu podalo že zajetno število posameznic… 

Mnoge med njimi pa so na tretmaje pripeljale tudi svoje može, partnerje, mame ali sosede.

In ja… tudi od njih dobivamo zadovoljna sporočila in navdušene zahvale…

 

In čeprav že 12 let garam za to, da bi svojim strankam zagotovila resnično najboljše storitve, sem tokrat prekosila še samo sebe!

Iskreno ne vem…

Mogoče je kriva ravno 12 obletnica našega Wellnessa, ki je bil v zadnjih letih kar 5-krat izglasovan za “Naj wellness”…

Mogoče so krivi moji nosečniški hormoni in sončni dnevi, ki na plano vabijo kratka oblačila in kopalke…

Ali pa preprosto veselje ob tem, ko vidim, kako je Špela – po neštetih neuspešnih dietah in drugih bizarnih prijemih – končno izgubila odvečne centimetre, ki so ji psihično in fizično oteževali življenje…

Vglavnem - sprejela sem ODLOČITEV, ki lahko tudi tebi pomaga "izklesati" postavo…

Naše najučinkovitejše tretmaje za preoblikovanje telesa – ravno tiste, ki so na Špelinem telesu naredili največjo razliko – sem zbrala v 2 simpatična paketka in jima smešno OKLESTILA CENO!

Vse to iz razloga, da ob 12 rojstnem dnevu Wellnessa Paradiso še več ženskam pomagamo uresničiti misijo, za katero so do sedaj verjele, da je nemogoča.

Res je… česa takšnega nisem naredila še nikoli! Zato me kar razganja od navdušenja (in najbrž tudi od hormonov), da ti končno lahko razkrijem, kaj sem zate pripravila!

Še preden ti zaupam tole noro poletno ponudbo, zaradi katere sem prepričana, da nam bo pregorel telefon, pa naj ti na hitro predstavim…

3 SKRIVNA OROŽJA v boju z odvečnimi centimetri, ki bodo v prihodnjih dneh tudi tebi pomagala oblikovati postavo…

Ne vem sicer, kakšne tretmaje za oblikovanje telesa si tudi sama že preizkusila (če sploh) in kako si bila z njimi zadovoljna, a zagotavljam ti, da so vsi tretmaji, ki jih ti jih bom spodaj predstavila – in ki smo jih izvajali na Špeli – popolnoma varni za tvoje zdravje in noro učinkoviti tudi na dolgi rok.

Naša zmagovalna trojica, zaradi katere stranke zapuščajo salon z nasmeškom na obrazu, je…

#1: Kriolipoliza 360°

Zamrzni maščobo in se dokončno poslovi od neželenih ”šlaufkov”…

S
 kriolipolizo 360 oziroma tako imenovanim “ledenim tretmajem”, ki je dobesedno obnorel svet. 

S pomočjo mraza namreč pomaga raztreščiti tudi tiste najbolj trdovratne maščobe, ki jih ni odpravila nobena dieta ali fitnes do zdaj… Telo pa jih nato preprosto odplakne iz telesa.

Ta neinvazivna terapija je odlična za lokalno odstranjevanje maščob na predelu trebuha, bokov, nadlahti, stegen in zadnjice.

#2: Extreme body shaping

Učvrsti svoje telo z visoko intenzivnim treningom za mišice (brez truda in napora), saj aparat opravlja krčenje namesto tebe. 

Ta “zvezdniški tretma” je primeren in izjemno uspešen pri krepitvi mišic trebuha, stegen, nadlahti in zadnjice!

30 min terapije deluje podobno, kot če bi naredila 20.000 ponovitev določene vaje v fitnesu.

Si predstavljaš, da v 30 min narediš 20.000 trebušnjakov?

#3: Queen shape

Znebi se maščobnih obročkov, oblikuj svoje najbolj kritične predele in pomahaj celulitu v slovo!

S tako imenovanim “kraljevskim tretmajem” – revolucionarno tehnologijo 5 v 1, ki je (s svojimi hitrimi in dolgoročnimi rezultati) osupnila svet žensk in lepotnih strokovnjakov.

Gre za najnovejšo, neinvazivno nego za oblikovanje telesa s katero aktiviraš tudi svoja kolagenska in elastinska vlakna, ki dajejo tvoji koži čvrstost in prožnost… ter podbudiš obnavljanje globljih plasti kože, kar vodi k njenemu bolj mladostnemu videzu.

Si predstavljaš kaj lahko zate naredi kombinacija teh treh paradnih konjev?

Jaz si vsekakor lahko, saj sem bila priča več sto strankam, ki so z nasmeški zapustile naš salon in nam potem naš inbox napolnile s prijaznimi zahvalami…

In Špeli, ki nam je popolnoma zaupala svoje telo in do danes svoje odločitve ni niti za trenutek obžalovala.

In ravno to je tisto kar mi daje motivacijo in željo pomagati še več damam – tudi, če to pomeni, da moram v tem trenutku stopiti na žulj svoji računovodkinji in zadevo tudi CENOVNO OKLESTITI.

Torej, naj ti predstavim…

Tvojo priložnost za takojšnjo RAJSKO PREOBRAZBO, po občutno nižji, rojstnodnevni ceni!

Zate sem pripravila 2 RAJSKA PAKETA, ki bosta prav gotovo uresničila tvoje sanje o hitrem preoblikovanju postave, nad katero mogoče obopuješ že leta…

Manjši je namenjen vsem damam, ki se borijo z nekaj odvečnimi centimetri, z nadležno pomarančno kožo in ki jim je malce neugodno ob misli na to, da bodo v kratkem morale obleči kopalke…

Večji paket pa je namenjen vsem ženskam, ki imajo nekoliko večji izziv s trdovratnimi maščobami, kilogrami in centimetri, pa bi si želele to ENKRATNO PRILOŽNOST izkoristiti za uresničitev svojih sanj o lepo oblikovani postavi.

-35 %

MINI Rajska preobrazba

Redna cena: 1.000 €

Akcijska cena (-35%): 650 €

MAXI Rajska preobrazba

-40 %

Redna cena: 1.630 €

Akcijska cena (-40%): 978 €

OPOMBA: V kolikor pridete v salon, kjer si za vas najprej vzamemo približno 90 minut časa, da z vami opravimo natančne meritve in poglobljeno analizo sestave telesa, pa se potem – iz kakšnih nenavadnih razlogov – ne odločite za nakup paketa, vam to uvodno svetovanje zaračunamo 30 eur.

Vem…

Za takšno smešno ceno najbrž še nikoli in nikdar nisi imela priložnosti dobiti vseh teh tretmajev…

Sploh pa ne z najnovejšo tehnologijo na slovenskih tleh in skrbno sestavljenimi jedilniki, ki ti bodo še dodatno pomagali ohranjati željeno postavo in te rešili “tuhtanja”, kako pripraviti zdrav in lahek poletni obrok, ki bo podprl tvojo preobrazbo.

In nikar ne misli, da sem trdno spala preden sem se odločila naše najodličnejše tretmaje podariti tako poceni, zato se bojim, da obstaja nevarnost, da si prav kmalu premislim in ponudbo umaknem.

No… če tole bereš je očitno še aktivna, zato pohiti s prijavo preden zapolnimo vse termine…

Svoj termin si zagotoviš s tem preprostim korakom…

Klikni na roza gumb spodaj, ki te bo popeljal na enostaven obrazec… Tam vpiši svoje podatke in označi kateri paket te zanima – Mini ali Maxi Rajska preobrazba – ter oddaj svojo prijavo.

Mi pa te v kratkem pokličemo in ti z veseljem svetujemo, kaj bi bilo najprimernejše zate ter skupaj poiščeno najustreznejši termin!

Torej…

Če že nekaj časa hrepeniš po tem, da bi oblikovala svojo postavo na enostaven način, pri tem pa ne bi ravno obubožala ali vsak dan švicala v fitnesu, ti predlagam, da ne odlašaš predolgo in si rezervirš svoj termin preden ti ta NORA ROJSTNODNEVNA AKCIJA pobegne…

Verjamem, da bo tale časovno omejena priložnost spremenila tvoje življenje na boljše, zato komaj čakam, da mi poročaš o svojih rezultatih!

Valentina Cvetkovič, vodja Wellnessa Paradiso

P.S. Aja…

V kolikor je tvoje hrepenenje po lepo oblikovani postavi še pred letnim dopustom tako močno, da si resnično ne želiš zamuditi te priložnosti in bi rada čim prej začela svojo misijo “Rajska preobrazba”, nas lahko tudi pokličeš na telefonsko številko 031 310 515, da celoten proces steče še hitreje.

© 2024 Wellness Paradiso | Vse pravice pridržane | Spošni pogoji