AKCIJA: Odstrani tattoo ali permanentni make up kar 40% CENEJE ...

Za vse, ki si želijo odstraniti tattoo ali permanentni make up ...

Odkrij tretma za odstranjevanje
tetovaž in trajnega makeupa, ki
varno, zanesljivo in BREZ
posledic izbriše sledi tvojih
preteklih odločitev...

Odkrij učinkovit tretma za odstranjevanje tetovaž in trajnega makeupa, ki varno, zanesljivo in BREZ posledic izbriše sledi tvojih preteklih odločitev...

(... ter se izogni brazgotinam, poškodovani koži ali celo izgubi pigmenta.)

(... ter se izogni brazgotinam, poškodovani koži ali celo izgubi pigmenta.)

Pozdravljena,

Če tvoje telo trenutno krasi tetovaža, ki ti ni več pri srcu  ali pa ti tvoj permanentni makeup para živce, sem izredno vesela, da te je ta zapis našel...

V njem ti bom namreč zaupala na kakšen način lahko to življenjsko odločitev, preprosto izbrišeš s svoje kože... Ter se izogneš nepotrebnemu obžalovanju, nelagodju ali celo sramu zaradi preteklih odločitev in popraviš napake “strokovnjakov”, ki niso bili primerno usposobljeni za svoje delo.

Še prej pa se mi zdi prav, da ti položim na srce naslednje...

Ne glede na razlog, vso pravico imaš 
zavrteti čas nazaj...

Naj ti ne bo nerodno,
ker si želiš 
zavrteti čas nazaj...

Ljudje se nenehno spreminjamo, zato se nam pogosto pripeti, da nad svojimi mladostniškimi ali hipnimi odločitvami čez 10 let nismo več najbolj navdušeni : )

Preden ti povem, kako se lahko zgornje tegobe prav kmalu spremenijo v bežen spomin, pa se mi zdi prav, da se ti še na hitro predstavim…

Moje ime je Valentina Cvetkovič in sem ponosna lastnica salona Wellness Paradiso. Skupaj z ekipo že dobro desetletje skrbimo za odlično počutje in večjo samozavest naših čudovitih strank.

Valentina in dr. Eckart Voss

Sama že več kot 15 let aktivno delujem v lepotni industriji in se osredotočam na iskanje tretmajev, s pomočjo katerih bi lahko učinkovito, varno in predvsem brez bolečin, pomagala našim strankam do odličnega počutja.

In ja…

V zadnjem času se srečujemo z vse večjim povpraševanjem po "radiranju" tetovaž in permanentnega makeupa s telesa...

V zadnjih letih me je
obiskalo ogromno 
obupanih žensk, ki so
želele popraviti svoje 
nepremišljene odločitve
ali napake 
kvazistrokovnjakov…

Govoriva predvsem o nekakovostno izdelanih obrveh, ki so popolnoma asimetrične, o amaterskih tetovažah, oranžnem ali sivo modrem odtenku permanentnega make-upa in motivih tatujev, ki ne sovpadajo več s trenutnim načinom življenja ali razmišljanja.

Mimogrede... Združenje britanskih dermatologov je nedolgo nazaj predstavilo študijo, v kateri so odkrili, da si vsaj ena tretjina ljudi želi odstraniti svoje tetovaže.

Skratka - obstaja en kup razlogov, zaradi katerih se ljudje odločajo s svoje kože odstraniti pretekle odločitve.

Zato sem v zadnjih letih potrpežljivo iskala učinkovito, varno in trajno rešitev za učinkovito odstranjevanje permanentnih barvil na koži, da bi - brez kančka slabe vesti - lahko pomagala vsakomur s tovrstnimi težavami.

Ne razumi me narobe - laserji za odstranjevanje tatujev so na trgu že nekaj časa, vendar so bili aparati v preteklosti tako površni in invazivni, da je bilo sprijaznjenje "poslikavo" skoraj boljša rešitev.

V svoj Wellness pa enostavno nisem želela pripeljati naprave, ki ne bo 100% delovala, zato sem vztrajno raziskovala in raziskovala...

In končno mi je tudi uspelo odkriti najbolj 
kakovosten tretma pri nas...

In kar pogreje mi srce,
ko pomislim, da mi je
končno uspelo odkriti
najbolj kakovostni
“časovni stroj” pri nas...

Res je...

Po obsežnem raziskovanju, pogovori s strokovnjaki in nenehnem “zasledovanju” novih tehnologij mi je uspelo v Wellness Paradiso pripeljati tretma, zaradi katerega te tvoje pretekle odločitve ne bodo več preganjale.

Gre za sodobno PhiLaser tehnologijo, ki je v tem trenutku najbolj učinkovita in predvsem NAJVARNEJŠA rešitev za odstranjevanje tatujev in permanentnega makeupa:

 • Ta vrsta laserja je EDINA v Sloveniji, s katerim lahko odstraniš permanentni make up na obrveh ali ustnicah brez, da bi poškodovala kožo ali “skurila” obrvi (na ta način se boš lahko brez kančka slabe vesti poslovila od preteklosti in zaživela v svoji novi koži - ponosno in samozavestno).
 • Je minimalno invaziven in na koži ne pušča belih lis ali v najslabšem primeru celo izgube pigmenta.
 • Je najbolj uspešen in učinkovit tretma za trajno odstranjevanje tetovaže, ki ne pušča ran, krastic ali brazgotin (tako bo tvoja koža ostala brez vidnih posledic, če si boš v prihodnosti zaželela nove tetovaže na istem mestu, pa boš lahko to brez slabe vesti tudi storila).
 • Čas okrevanja je neprimerljivo krajši v primerjavi s predhodnimi laserji (tako ti ne bo treba čakati dolge mesece, da se tvoja koža povrne v “normalno” stanje).

Vem…

Vse skupaj se na prvi pogled zdi precej obetavno, in to tudi je.

Sama namreč svoj fokus že več kot 10 let usmerjam v to, da v naš asortima storitev dodajam le tretmaje vrhunske kakovosti, ki jih, vsaj zaenkrat, po drugih salonih v Sloveniji težko najdeš - če sploh...

In tudi tokrat ni nič drugače : )

Se mi pa zdi smiselno, da ti pojasnim…

Kako točno PhiLaser deluje in zakaj prekaša
vse svoje “tekmece”...

Kako točno PhiLaser
deluje in zakaj prekaša
vse svoje “tekmece”...

Ko sem se že spraševala, če bom v svoji karieri sploh dočakala kaj takšnega, je tehnologija končno stopila v korak s časom in nam podarila PhiLaser, ki me je kot lepotno strokovnjakinjo resnično pozitivno presenetil.

Je namreč laser zadnje generacije in pripada posebni skupini “Q Switch” laserjev, kar pomeni, da imajo njegovi impulzi večjo energijo, po drugi strani pa se sproščajo v krajših intervalih.

In ravno to poskrbi za učinkovito odstranjevanje barvil iz tvojega telesa brez, da bi trajno poškodovali tvojo kožo.

Za lažjo predstavo, kako tretma s PhiLaserjem izgleda v praksi, si lahko ogledaš spodnji video...

V teoriji pa vse skupaj deluje nekako takole…

Delci barvila vpijejo energijo laserskega žarka točno določene valovne dolžine, ki nato razprši barvilo v drobne delce, brez da bi ob tem poškodoval kožno strukturo.

Razgrajene delce barvil pa nato tvoje telo po naravni poti odstrani preko limfnega sistema oz. ostalih organov za izločanje.

Najlepše pri vsem skupaj pa je to, da je posamezen PhiLaser tretma relativno kratek, saj traja do 30 minut tudi pri večjih tetovala.

Okej...

Takole na daleč si morda malce težje predstavljaš, kako bo tvoja koža izgledala po končani terapiji...

Zato ti spodaj prilagam uspešne zgodbe po prvem PhiLaser tretmaju...

Zato ti spodaj prilagam
uspešne primere pred 
in po laserskem
odstranjevanju tatujev in
permanentnega makeupa
s PhiLaserjem...

Opazna razlika odstranjevanja permanentnega make-upa TAKOJ po prvem tretmaju...

Odstranjevanje tetovaže na prstu po prvem PhiLaser tretmaju ...

Razlika po dveh PhiLaser tretmajih...

Posneto takoj po prvem tretmaju odstranjevanja trajnih ličil...

Odstranjevanje makup-a po treh tretmajih...

Odstranjevanje tattooja..

Ja - rezultati so odlični že po prvem polurnem tretmaju, kaj šele po parih.

Se pa zna zgoditi, da se na tej točki sprašuješ…

Ali je tretma boleč?

Odstranjevanje tetovaže ali permanentnega makeupa je lahko neprijetno ali boleče, kar pa je popolnoma odvisno od lokacije tetovaže, velikosti, odtenkov barvil, načina izdelave in pa seveda tipa tvoje kože.

Ampak ne skrbi - pred samim postopkom ti bomo kožo na predelu tetovaže premazali z analgetikom, ki bo ta del nekoliko omrtvičil, da občutek med odstranjevanjem ne bo preveč neprijeten.

In ko sva že pri tem, poglejva še...

Koliko tretmajev potrebuješ
za popolno odstranitev?

Koliko tretmajev
potrebuješ za popolno
odstranitev?

Hja, tudi v tem primeru ti težko podam univerzalni odgovor, saj je skupno število tretmajev odvisno od petih glavnih dejavnikov:

 • Tip kože (načeloma velja, da svetlejši, kot je tvoj odtenek kože - manj boleče in tudi hitreje bo potekalo samo odstranjevanje).
 • Lokacija tetovaže/permanentnega make-upa (tetovaže na rokah in nogah potrebujejo več tretmajev, medtem ko se na primer tetovaže, ki se nahajajo bližje srcu, najhitreje odstranijo, ker imajo dobro prekrvavitev in se tudi hitro zacelijo).
 • Načina tetoviranja (senčenje, itd.) - senčene tetovaže se hitreje odstranijo, kot nesenčene).
 • Globine samega barvila in barve (najlažje je ostraniti temne in rdeče tetovaže, pri drugih potrebuješ kakšen tretma več).
 • OPOMBA: Rumena barva je edina , ki ji PhiLaser ne more priti "do živega", saj je najbolj podobna odtenku naše kože. Zato v teh primerih barvilo odstranimo s posebnim PhiRemoval postopkom.
 • Slojev tetovaže (prekrivanje tatujev) - starejše tetovaže ali make-up je načeloma lažje odstraniti.

Po naših izkušnjah so sicer v povprečju potrebni 4 tretmaji za POPOLNO odstranitev premanenta na obrveh, tretmaji pa se po navadi izvajajo nekje na 4-5 tednov, saj se mora vmes koža spočiti in regenerirati. Za popolno odstranitev tetovaž pa je potrebno izvesti v povprečju od 8-12 tretmajev.

In ja - hladnješi meseci so idealen čas za začetek tretmajev, saj se moramo po postopku izogibati direktni svetlobi.

Kje poteka tvoja pot do varnega slovesa 
od preteklih odločitev?

Kje poteka tvoja pot
do varnega slovesa 
od preteklih odločitev?

Ker takole na daljavo težko vem iz katerega konca prihajaš, se mi zdi smiselno, da te obvestim tudi o tem...

Jaz in moja ekipa se nahajamo v zelo priznanem in priljubljenem Wellnessu Paradiso, ki se nahaja v Dobovi.

Verjamem, da ti kakšen prevožen kilometer več ne bo predstavljal takšnega izziva, sploh, ko izveš, kakšno izjemno AKCIJO sem ti to zimo pripravila.

Z njo boš namreč prihranila za bencin in najbrž še za kakšno kosilo na poti : )

No, sedaj ko sva to pospravili pod streho, pa sva končno prispeli še do tistega glavnega vprašanja…

Koliko me ta učinkovita 
in varna rešitev stane?

Koliko me ta zdravju
prijazna, učinkovita 
in varna rešitev stane?

Pa poglejva...

Glede na to, da govoriva o odstranjevanju tetovaž ali permamentnega make-upa, se je smiselno vprašati, koliko ti zares pomeni to, da se ZA VEDNO znebiš nevšečne tetovaže ali površno narejenega make-upa, ki krhata tvojo samozavest in dobro počutje?

Zate sicer ne vem, ampak zame bi bil ta občutek NEPRECENLJIV. 

In glede na to, da v Sloveniji obstajata samo dva tovrstna aparata, bi ceno lahko brez slabe vesti "navila" v nebo ter za odstranjevanje permanentnih barvil računala tudi 800 ali celo 1.000 EUR na tretma. 

Ampak naj te ne skrbi...

Sploh pa ne zdaj, ko imaš možnost celoten postopek izvesti kar 40% CENEJE.

Za lažjo predstavo ti spodaj prilagam OKVIRNE cene posamičnih delov telesa oziroma glede na velikost tetovaže (za 1 tretma)...

CENIK ODSTRANJEVANJA PERMANENTNIH BARVIL S TVOJE KOŽE

Obrvi (permanentni make-up) - 70€
Obseg do 5 cm2 - 60 €
Obseg do 10 cm2 - 100 €
Obseg do 20 cm2 - 130 €
Obseg do 30 cm2 - 150 €
Obseg do 50 cm2 - 160 €

Je pa takole...

Ker je končna cena odstranitve tetovaže odvisna tudi od tega, ali je barvna ali črno bela, se pred sami pričetkom tretmajev dobiva na sproščenem strokovnem posvetu, kjer narediva najin "bojni plan".  

Zanj bi, v kolikor ti ne bi uspelo najti tega zapisa, po navadi morala odšteti še dodatnih 30 EUR.

AMPAK!

Kot sem ti že zaupala, je moja glavna želja ljudem omogočiti enostavno pot do odličnega počutja in samozavesti, zato...

Imam zate dve čudoviti presenečenji...

Da bi bila tvoja pot do slovesa od tetovaže ali permanentnega make-upa čim lažja, smo s puncami zate pripravile nekaj drznega...

#1 PRESENEČENJE: Če po posvetu ugotoviš, da si želiš pri "radiranju" umetnin iz svojega telesa našo pomoč, ti 30 EUR, kolikor bi v nasprotnem primeru bil/a primorana plačati za posvet, častim jaz.

#2 PRESENEČENJE: Pri zakupu 4 tretmajev (toliko jih namreč po naših izkušnjah večina potrebuje za vrhunske rezultate) ti podarim kar 40 % POPUST.

Po domače... za popolno odstranitev manjše tetovaže bi tako namesto 240 € odštela le okrog 144 € - ampak kot rečeno, točno ceno bova lahko določili po šele po posvetu, ki je zate popolnoma brezplačen in neobvezujoč.

A pozor! Glede na to, da govoriva o najboljši tehnologiji odstranjevanja tetovaž in permanentnih make-upov pri nas, se termini polnijo s svetlobno hitrostjo...

Zato ne odlašaj predolgo in rezerviraj termin do vključno 28. februarja 2022, če si želiš še pravočasno zagotoviti  40 % POPUST in zastonj posvet.

Kako  čimprej izkoristiš to IZJEMNO PONUDBO in rezerviraš svoj termin?

Kako lahko to ponudbo
izkoristiš in rezerviraš
svoj termin?

Povsem preprosto...

Neobvezujoče nam piši na [email protected] ali pa nas pokliči na 031-310-515.

Prijazno obvestilo... 

Kaj lahko storiš, da to napako odpraviš?

V Wellness Paradisu se trudimo, da s smiselnimi preventivnimi ukrepi poskrbimo za tvojo varnost.

V primeru morebitnih dilem glede zahtev za obisk pri nas, pa lahko brez slabe vesti zavrtiš našo telefonsko številko in z veseljem ti bomo odgovorili na tvoja vprašanja : )

V obeh primerih ti bo odgovorila moja dolgoletna asistentka Natalija, ki ti bo prijazno odgovorila na vsa morebitna vprašanja : )

POZOR - Če nam boš pisala na email oziroma kar sama poklicala v naš wellness, ne pozabi omeniti, da prihajaš iz tegale pisma. Edino na ta način, lahko namreč unovčiš tistih 30 EUR prihranka na posvetu in 40% bonusa, ki ti pripada.

Če pa tole bereš tekom vikenda, sredi noči, ali pa imaš preprosto raje, da kar moja asistentka Natalija pokliče tebe...

Potem preprosto klikni na tisti velik vijoličen gumb nekaj vrstic nižje, ki te bo popeljal na varen obrazec, kjer mi zaupaš svoje kontaktne podatke.

Ja - to je vsa umetnost : )

Tako da…

Se že veselim najinega srečanja! : )

Valentina Cvetkovič, ponosna vodja priznanega Wellness Paradiso

P.S. Nikjer ne piše, da bi se morali v svoji koži počutiti nelagodno, ker smo nekoč imelu drugačne želje ali razmišljanje.

In glede na to, da govoriva o trenutno najbolj kakovostnem tretmaju za odstranjevanje tetovaž pri nas, ti toplo predlagam, da izkoristiš to priložnost in kar 40% POPUST NA ODSTRANJEVANJE PERMANENTNIH BARVIL S SVOJE KOŽE, še preden se ta akcija izteče...

Najpogostejša vprašanja... (in odgovori)

Najpogostejša vprašanja...

(in odgovori)

1... Komu je tretma namenjen?

Odstranjevanje permanentnega make-upa in tetovaž z najnovešjim PhiLaserjem je namenjeno vsem, ki si želijo odstraniti neljub tattoo ali površno narejen permanentni make-up. 

 

2… Komu tretma NI namenjen?

Tretma ni namenjen tistim, ki imajo tetovažo ali permanentni make-up MANJ, KOT TRI MESECE. V tem primeru je treba počakati, da se koža dodobra zaceli, preden lahko zadevo "izbriševa" iz tvojega telesa.

Tretma ravno tako ni primeren za:

 • tetovaže, kjer je prisotna sveža rana,
 • bolnike z luskavico,
 • bolnike z obolenjem ledvic ali jeter (v tem primeru telo ne more izločiti barvila),
 • bolnike na dializi,
 • nosečnice.
 

3... Ali je tretma boleč?

Tretma načeloma ne velja za najbolj "prijetnega" in lahko med odstranjevanjem občutiš nelagodje. V večini primerov je bolečina sicer minimalna (manjša, kot pri samem tetoviranju), a smo si ljudje različni.

4... Ali bosta tetovaža oz. permanenti makeup popolnoma izginila?

PhiLaser tetovažo načeloma popolnoma odstrani, se je pa na tem mesu dobro zavedati, da je koža navsezadnje živi organ in se pri vsakem posamezniku "obnaša" drugače. 

 

5... Ali se lahko po tretmaju ponovno tetoviram na mesto, kjer je bila tetovaža lasersko odstranjena?

Odgovor te zna razveseliti: JA : )

Po zadnjem PhiLaser tretmaju moraš počakati približno 4-5 tednov, da se koža popolnoma zaceli, potem pa lahko na isto mesto "postaviš" novo tetovažo, ali pa si ponovno oblikuješ sanjske obrvi : )

6... Kaj lahko pričakujem po PhiLaser tretmaju?

Po tretmaju lahko pričakuješ blag občutek nelagodja - podoben temu, kot če bi te nekdo malce popraskal. 

 

7... Ali bodo na moji koži ostale vidne posledice?

Tudi v tem primeru te zna odgovor razveseliti: NE : )

Ker smo v Wellness Paradisu uspešno prestali usposabljanje, po PhiLaser tretmaju pri nas ne boš doživela nobenih neljubih stranskih učinkov. 

 

8... Kako najustrezneje skrbim za svojo kožo po tretmaju?

Čisto enostavno : )

S posebnim mazilom Candygel, ki ga lahko dobiš tudi v našem salonu, svojo kožo neguješ 1-2x dnevno. 

Ravno tako je priporočljivo izogibanje sončnim žarkom, oblačila na tretiranem predelu pa naj bodo čim bolj ohlapna.

Tretiranega dela po tretmaju ni treba povijati, saj je dobro, da koža diha. © 2021 Wellness Paradiso I Vse pravice pridržane I Spošni pogoji