Izkoristi unikatno priložnost in si v manj kot eni uri povrni snežno bel nasmeh, s katerim boš vsakega enostavno očarala...

(...hkrati pa se izogni škodljivim posledicam, ki jih porumeneli zobje "potiho" prinašajo s sabo)

Živjo,

Glede na to, da se srečava tukaj predvidevam, da si želiš tudi ti ponosno in brez sramu pokazati svoj nasmeh širnemu svetu…

Morda te muči zabarvanost, morda so tvoji zobje z leti pridobili bolj rumenkast odtenek, morda pa si enostavno želiš bolj belih zob.

In, draga dama, če je temu res tako, naj ti ne bo popolnoma nič nerodno.

Vsaka izmed nas si v svojem telesu zasluži počutiti odlično, nasmeh, s katerim nismo zadovoljne, pa nam zna vse skupaj precej otežiti…

Zakaj sploh pride do obarvanosti zob?

Marsikdo je prepričan, da so rumeni zobje znak slabe ustne higiene ali preredkega umivanja zob…

Resnica pa je, da na obarvanost zob – poleg slabše ustne higiene – vplivajo še mnogi dejavniki, ki ti morda ne bi takoj “padli na pamet”…

Zobje so ena izmed prvih stvari, ki jih ponavadi opaziš na človeku, zato ni nič čudnega, da je “hollywoodski” nasmešek iskan, kot dobra kremšnita na Bledu  :  ) 

Z lepim nasmehom do dobrega počutja...

Zaradi rumenkastih ali razbarvanih zob je marsikomu nerodno pokazati svoj nasmeh, zato si ga pogosto zakrivajo z rokami. Ker se takrat, ko se smejiš, ponavadi tudi dobro počutiš, lahko to škoduje tvoji samopodobi

Kljub temu, da je v ozadju sicer veliko dejavnikov, zakaj si želimo snežno belega nasmeha, je naš videz in dobro počutje v svoji koži še vedno eden izmed najpogostejših razlogov. 

Nekateri se za beljenje zob odločijo zaradi poslovnih razlogov, ker so rumeni zobje povezani s staranjem, pa se nekatere za svetlejše zobe odločijo tudi zato, da “zavrtijo čas nazaj” : )

In ne – to niso moja ugibanja, ampak zgolj besede žensk, ki smo jim v našem Wellness Paradisu že uspeli pričarati čudovit nasmeh…

Že od nekdaj imam bolj rumenkaste zobe, zaradi česar sem bila v osnovni šoli pogosta tarča posmehovanja. Beljenje zob ni vplivalo le na barvo mojega nasmeha, ampak je tudi poskrbelo, da se v svoji koži znova počutim doma.

Temnejši zobje so mi v službi pogosto povzročali preglavice, saj mi je bilo ob pogovoru s strankami resnično nelagodno. Zdaj ob misli na sestanke se ne “tresem” več, ampak se jih ponovno veselim.

Zmenki in spoznavanje novih ljudi so naporni že brez tega, da se ne počutiš 100%. In ni lepšega občutka, ko nekdo v prvih 5 minutah, ko te spozna, pohvali ravno tvoj čudovit nasmeh, namesto da se sprašuje, ali je tvoj “kisel” obraz znak nezanimanja…

“Hollywoodski” nasmešek res dvigne tvojo samozavest, ampak…

…ima na tvoje zdravje še ostale učinke, ki pa pogosto ostanejo “spregledani”:

  1. Preprečevanje hujših bolezni, nepovezanih z zobmi. Zdravje ustne votline je eden izmed najbolj pomembnih razlogov, zakaj se odločiti za beljenje zob. Slabo delovanje organov, težave s srcem ali različna rakava obolenja so ene izmed najhujših posledic, ki jih lahko slaba skrb za svoje zobe in usta prinese.

  2. S profesionalnim beljenjem uspešno odstraniš madeže. Tako svojim zobem “dovoliš”, da se okrepijo in postanejo bolj zdravi ter odporni na madeže.

  3. Izogniš se stranskim učinkom beljenja zob “na lastno roko”. Sredstva za beljenje zob, ki jih dobiš brez recepta, lahko poškodujejo dlesni in sklenino, zaradi česar postanejo tvoji zobje bolj občutljivi.

  4. Boljša rutina pri tvoji skrbi za zobe. Uživanje v prednostih snežno-belega nasmeška pogosto vodi v boljšo nego pri ščetkanju, uporabo zobne nitke in pogostejšim obiskom zobozdravnika, saj si stanje navsezadnje želiš obdržati : )

  5. Zbistritev uma. V združenem kraljestvu je bila izvedena študija, kjer so ugotovili povezavo med obolenji dlesen in posledičnem zmanjšanju kognitivnih sposobnosti – ne glede na starost.

Kako izgleda beljenje zob s PEARLSMILE?

Tretma se izvaja pod budnim nadzorom strokovno usposobljene osebe iz naše ekipe na povsem enostavno in varno, najlepše pri vsem skupaj pa je to, da ti celotna zadeva vzame manj, kot eno uro.

Vse skupaj pa poteka takole…

In ne skrbi…

Kljub temu, da gre za belilni gel, je PEARMSMILE ustvarjen tako, da ne povzroči poškodb tvoji zobni sklenini in dlesnim…

Pri tretmaju namreč uporabljamo visokokakovostni Pearlsmile® gel, ki ne vsebuje vodikovega peroksidahkrati pa je poln antibakterijskih in antivirusnih sestavin, s hladnimi LED lučmi v postopku pa zmanjšamo še dehidracijo zobnih tkiv. 

Ravno ta kombinacija gela in posebne luči je na koncu tudi zaslužna za popolnoma neškodljivo in neboleče beljenje zob, z rezultatom, ki ti ga bodo prijateljice na skrivaj zavidale.

NAMIG: Gre za snežno bel, sijoč nasmeh : )

Koliko me taka rešitev stane?

Odlično vprašanje, ki te zna pošteno razvedriti…

Verjetno se lahko strinjava, da so vse rešitve, ki blagodejno vplivajo na tvoje počutje in preprečujejo hude zdravstvene težave v prihodnosti, neprecenljive.

Ampak ne skrbi – to ne pomeni, da boš morala za beljenje zob odšteti polovico svoje mesečne plače…

Ker se kot ženska zavedam, da se nam na mesečni ravni v želji po dobrem počutju in videzu nabere malo morje stroškov, sem cene oblikovala tako, da so prijazne naši denarici.

To pomeni, da boš za profesionalno beljenje zob s tehnologijo PEARLSMILE odštela zgolj:

Kaj je tvoj naslednji korak?

Vse skupaj je res preprosto : )

Povsem neobvezujoče nam piši na spa@paradiso.si ali pa nas pokliči na 031-310-515.

V obeh primerih ti bo odgovorila moja dolgoletna asistentka Natalija, s katero se bosta dogovorili, kdaj lahko pričnemo tvojo pot do mladostnega videza in ti prijazno odgovorila na vsa tvoja morebitna vprašanja : )

Če pa tole bereš tekom vikenda, sredi noči, ali pa bi se ti bolj dopadlo, da moja asistentka Natalija pokliče tebe, potem preprosto klikni na tisti velik vijoličen gumb nekaj vrstic nižje, ki te bo popeljal na varen obrazec, kamor vneseš svoje kontaktne podatke in oddaš svojo prijavo.

Ja – to je vsa umetnost : )

Tako da…

*Če zgornji gumb še deluje, potem še imamo nekaj prostih mest.

Kje narediš velik korak k boljšemu počutju in zdravju?

Tretma izvajamo v našem priznanem Wellness Paradisu na Dobovi.

Prelistaj med izkušnjami zadovoljnih strank…

Najpogostejša vprašanja in odgovori...

Vsak posameznik ima drugačen odtenek zob, ki se z leti obarvajo zaradi različnih dejavnikov. Ob prvem tretmaju pride v povprečju do posvetlitve zob od 2-9 odtenkov, pri čemer v celoti odstraniva obarvanost zob, ki je nastala zaradi hrane, nikotina, itd.

Ta čudovita metoda omogoča neomejeno število ponovitev beljenja, brez omejitev med posameznimi tretmaji.

V 9-ih letih izvajanja tretmaja po celem svetu še NI bilo zabeleženih stranskih učinkov. Klinični testi ravno tako dokazujejo, da so vsebnosti gela človeku prijazne, zaradi česar je metoda 100% varna. Kljub dokazilu o neobstoju stranskih učinkov pa metodo Pearlsmile odsvetujemo nosečnicam in bolnikom v obdobju zdravljenja s kemoterapijo.

Na tretmaju v povprečju dosežemo rezultat beljenja, ki variira od 2-9 odtenkov. Je pa točna številka odvisna od vsakega posameznika in stanja zob.

Naj pa te samo opozorim, da beljenje zob z metodo Pearl Smile deluje zgolj na površino zobka in NE odstranjuje zobnega kamna, ampak le vpliva na odtenek tvojih zob. 

Rezultati beljenja zob s PEARLSMILE® so odvisni od ustne higiene, prehrane in ostalih morebitnih razvad (kajenje, sladke pijače, itd), ki jih morda imaš. V povprečju pa se rezultat obdrži nekje od 3-6 mesecev.

Praviloma velja, da se rumenkasto obarvani zobje belijo hitreje. Barva zob, ki ima odtenke sive ali celo zelene, potrebujejo več zaporednih tretmajev beljenja za dosego želenega rezultata.

Aktivacija gela PEARLSMILE je na zobeh lahko prisotna še do uro in pol po posegu, zato je priporočljivo, da v tem času ne uživaš hrane, kadiš ali piješ obarvano pijačo. S tretmajem zgornje tkivo zob namreč za kratek čas izgubi vlažnost, zaradi česar so zobje v tem času bolj dovzetni za pigmentacijo. Vlažnost se sicer povrne v nekaj urah po posegu, a če je le možno, se poskusi izogibati hrani in pijači, ki povzroča obarvanost zob, še dva dni po posegu.

Odgovor je velik NE : )

LED žarnice niso zdravju nevarne, hladna LED svetloba pa ravno tako ne ogroža zobnih in drugih tkiv. Zaradi močnega snopa svetlobe pa oči v postopku beljenja zaščitimo s posebnimi zaščitnimi očali.

*Če zgornji gumb še deluje, potem še imamo nekaj prostih mest.

© 2024 Wellness Paradiso | Vse pravice pridržane | Spošni pogoji