REZERVACIJE TERMINOV

 • Naročanje je obvezno za vsako storitev na telefonsko številko: 031/310-515 ali na mail naslov: spa@paradiso.si. Rezervacije sprejemamo v času obratovanja recepcije oziroma od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro ter v soboto med 9:00 in 17:00 uro.
 • Prosimo, da pridete vsaj 5 minut pred navedenim terminom.
 • Stranke naprošamo, da spoštujejo intimo in zasebnost ostalih strank ter takoj po zaključku storitve zapustijo prostore.

DARILNI BONI,  DOBROIMETJA IN AVANSI

 • Nakup darilnih bonov je mogoč v času obratovanja recepcije oziroma od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro ter v soboto med 9:00 in 17:00 uro.
 • Mogoč je nakup darilnih bonov ali vrednostnih bonov.
 • Bon je prenosljiv na drugo osebo vendar zgolj z njegovo celotno vrednostjo. Darilni bon je možno ob rezervaciji koristiti za katerokoli drugo storitev iz Wellness ponudbe, pri čemer se upošteva vrednost darilnega bona.  Ob zamenjavi darilnega bona za bon ali storitev manjše vrednosti stranka ni upravičena do nadomestila razlike v ceni. Ob zamenjavi darilnega bona za bon ali storitev večje vrednosti mora stranka doplačati razliko.
 • Vrednostni bon (za določen znesek) je potrebno ob koriščenju izkoristiti v celotnem znesku, neuporabljene vrednosti ni možno prenesti ali izplačati.
 • Veljavnost darilnih bonov je eno leto od nakupa, razen, če je na darilnem bonu navedeno drugače. Ob koriščenju bona morate predložiti originalni darilni bon. Fotokopije ali preslikave darilnega bona niso veljavne. Vsak darilni bon je zaščiten z unikatno šifrirano kodo.
 • Storitev lahko koristite samo s predložitvijo originalnega bona v roku veljavnosti, ki je odtisnjen na darilnem bonu. V primeru, da darilni bon ni izkoriščen v času njegove veljavnosti, je ukraden, izgubljen ali uničen, njegov uporabnik ni upravičen do povračila ali kompenzacije v kakršnikoli obliki.
 • Vplačana dobroimetja je možno pokoristiti v določenem roku (1 leto od vplačila, razen če je navedeno drugače). Vplačanega dobroimetja ni možno izplačati nazaj, lahko pa se zamenja za darilne bone ali pokoristi za druge storitve znotraj Wellnessa. 
 • Vplačani avansi služijo kot potrditev rezervacije za romantične kopeli. Vplačan avans lahko v primeru pravočasne odpovedi termina romantične kopeli (najmanj 24h pred terminom) prenesete na naslednji termin, ali ga uporabite pri plačilu druge storitve znotraj  naše ponudbe. Vplačanega avansa ni možno izplačati nazaj.  Vplačan avans je potrebno pokoristiti v roku 1 leta od vplačila. 

PLAČILO

Cenik velja od 25. 9. 2023 do preklica. Cene so v evrih in vključujejo DDV. Wellness Paradiso si pridržuje pravico do spremembe cen.

Plačilo storitev je možno z gotovino, kartico (Visa, Maestro, Mastercard), darilnim bonom, darilno kartico Paradiso ali plačilno kartico Supercard.

Pri naročanju darilnih bonov preko naše spletne strani se plačuje z nakazilom neposredno na naš transakcijski račun.

ODPOVEDI

 • V kolikor želite rezervirani termin odpovedati, vas naprošamo, da to storite vsaj 12 ur prej. V nasprotnem primeru vam bomo zaračunali 50% vrednosti rezervirane storitve. V kolikor ima stranka zakupljene storitve v obliki dobroimetja (paket z akcijsko ceno), se naročeni termin upošteva kot izkoriščen.
 • V kolikor želite  odpovedati termin za romantično kopel, vas naprošamo, da to storite vsaj 24 ur prej. V nasprotnem primeru vam bomo zaračunali 50% vrednosti rezervirane storitve, oziroma v kolikor je bil vplačan avans zadržali vrednost avansa, oziroma v kolikor je bil naveden darilni bon pokoristili celotno vrednost bona.

ZAVRNITEV IZVEDBE STORITVE

Pridržujemo si pravico, da odklonimo izvajanje storitve osebam, ki se vedejo nedostojno in/ali žaljivo do našega osebja.

INTELEKTUALNA LASTNINA

Če ni drugače navedeno, je Wellness Paradiso, Valentina Cvetkovič, s.p. lastnik za spletno mesto  http://wellness-paradiso.com. Wellness Paradiso je lastnik pravic intelektualne lastnine za vse gradivo na http://wellness-paradiso.com. Vse pravice intelektualne lastnine so pridržane. Uporabnik strani tako brez dovoljenja ne sme kopirati, prodajati, si izposojati, reproducirati, podvajati ali objavljati vsebino s strani http://wellness-paradiso.com.

Ta sporazum začne veljati z dnem tega sporazuma oz. ob neposrednem prihodu na naše spletno mesto.

OBVEŠČANJE NA NOVIČKE

Uporabnik se strinja, da ga ob prijavi na e-novičke občasno obveščamo o novostih na strani, novosti v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja novičk.