Nadomesti pomanjkanje sonca v hladnejših mesecih z obiskom hibridnega solarija, ki ima na tvoje telo blagodejne učinke. Pričaraj si “okvir” svojega obraza izpod rok priznane trenerke za PhiBrows metodo. Izbiraj med številnimi lepotnimi tretmaji, ki bodo okrepili tvojo samozavest, izboljšali splošno počutje in poskrbeli za kakovostno izvedno – brez neprijetnih občutkov ali obžalovanj. 

Čas je, da se postaviš na prvo mesto. Že veš, katerega si boš najprej privoščila? : ) 

SOLARIJ

Čudovita polt

skozi celo leto...

Privlačna zagorela polt ni več rezervirana samo za poletje, temveč lahko krasi tvojo kožo celo leto. Odločaš se lahko med spraytanom, ki je popolna rešitev za razne prireditve in dogodke, kjer moraš izgledati sijoče in glamurozno, ali pa obiskom našega solarija. Ta je hibridni, čisto nove generacije, in ne samo da je zdravju neškodljiv, pač pa zaradi svoje kombinirane Beauty Light svetlobe celo stimulira nastanek kolagena in pripomore k zmanjšanju staranja.

031 310 515

Beljenje zob

Za snežno bel nasmeh...

Sproščen nasmešek je nepogrešljiv element lepote. Rumenkasti zobje pa marsikomu preprečujejo, da bi se lahko odkrito in iz srca nasmejal. Če si tudi ti med njimi ali pa če si samo želiš osvežiti barvo svojih zob, je Pearl Smile beljenje prava izbira zate. Kozmetično beljenje zob PearlSmile je popolnoma neboleče, neškodljivo ter najpomembnejše - učinkovito. V samo enem terminu dosežemo izjemne rezultate. Zobje so bolj beli za 3 do 9 odtenkov in to le v 21 minutah. Po beljenju ne boš izkusil/a nikakršnega skelenja, občutljivosti ali bolečine. Postopek je hiter, varen in zanesljiv.

031 310 515

BELJENJE ZOB

Vihanje in podaljševanje trepalnic

Oči so ogledalo duše...

 Poudari svoj pogled z definiranimi trepalnicami. Izbiraš lahko med Elleebana tehniko vihanja ali permanentnim podaljševanjem trepalnic. Pri vihanju trepalnic zavihamo tvoje naravne trepalnice, da ustvarimo videz odprtega očesa in dolgih, ukrivljenih trepalnic. 

 

Če pa si želiš malce večje spremembe, bo podaljševanje trepalnic kot nalašč zate. Ustvarimo lahko povsem naraven videz, ali pa videz zelo močnih, gostih in poudarjenih trepalnic. Tako boš vsako jutro v hipu urejena, obraz bo videti spočit, ti pa boš brez skrbi kar za 3-4 tedne, ko boš ponovno morala priti na dopolnitev. Pa še opozorilo - ko se boš enkrat odločila za podaljšane trepalnice, ne boš mogla več nehati, saj so rezultati neprimerljivi z vsakršno maskaro, ki obljublja privihanost in volumen! 

031 310 515

Japonsko vrisovanje obrvi

Obrvi so okvir našega obraza...

Pomembno je, da svoje obrvi zaupaš najboljšim rokam. Izbiraš lahko med klasičnim oblikovanjem obrvi, kjer s pinceto in škarjicami oblikujemo tvoje obrvi v naravno, skladno obliko, po želji pa jih tudi pobarvamo. Odločiš pa se lahko tudi za permanentno vrisovanje obrvi, kot je microblading ali powder brows, kjer ti bo Valentina, mojstrica Phibrows metode, skladno s tvojo podobo ustvarila čudovite obrvi, ki bodo pisane točno na tvojo kožo, njihova obstojnost pa te bo razveseljevala vse do 2 let.

 

Več o tej neverjetni metodi si lahko prebereš TUKAJ.

031 310 515

VRISOVANJE OBRVI 1

Bodi na tekočem s trenutno ponudbo, novostmi in popusti, ki ti jih pripravljamo v našem Wellness Paradisu...

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.