Privošči telesu sproščujoče razvajanje ter opazuj, kako se pred tvojimi očmi zmanjšuje obseg tvojega telesa. Negovalni tretmaji,  različne ročne in aparaturne metode za odpravo celulita in zmanjšanje maščobnih oblog bodo poskrbeli, da bo tvoje telo bolj vitko in tonirano. Vrhunski tretmaji za odstranjevanje dlačic pa bodo neželene dlačice uničili za vedno.

Izbiraj med vakuumsko kavitacijo, vakuumsko radiofrekvenco, cryolipolizo, Cryo 360, tretmajem za čvrsto in izklesano postavo Extreme Body Shaping, maderoterapijo, vacuslimom, peel-off drenažnim tretmajem, ali diodnim laserjem za odstranjevanje dlačic – in ne skrbi, mi ti bomo pomagali izbrati najustreznejšo izbiro za tvoje telo. Poslovi se od celulita, slabega tonusa ali dlačic ter brezskrbno korakaj naokrog s sijočo kožo in manjšim obsegom.

Spodaj sem zbrala naše najbolj priljubljene, ostale pa lahko najdeš tudi v ceniku.

Odstranjevanje dlačic z diodnim laserjem

Poslovi se od nadležnega britja...

Ko govoriva o diodnem laserju in IPL-ju, je v prvi vrsti dobro vedeti, da gre tukaj za dve popolnoma različni tehnologiji.

 

Lasersko odstranjevanje je že v principu močnejše, hitrejše in globje, kot odstranjevanje dlačic z IPL-jem. Pri IPL tehnologiji je valovna dolžina šibkejša in bolj razpršena, medtem, ko so pri diodnem laserju žarki usmerjeni v en sveženj ter imajo isto smer gibanja in valovno dolžino.

 

Zaradi tega je diodni laser neprimerljivo močnejši ter dosega hitrejše in kar je najbolj pomembno - boljše rezultate v primerjavi z ostalimi IPL napravami.

031 310 515

woman-applying-lotion-to-get-rid-of-razor-bumps

Cryo 360

Proč z odvečnimi maščobami...

V Slovenijo nam je uspelo pripeljati pravo revolucionarno odkritje...

 

Odkritje, ki ti lahko zagotovi točno tiste rezultate, ki se jih morda trudiš doseči že dolge mesece. Ali celo leta... Odkritje, zaradi katerega zdaj lahko pokažeš s prstom na kritičen del telesa in se točno tam tudi enkrat za vselej znebiš maščobnih oblog.

 

360° kriolipoliza tvojih maščobnih celic ne le prečisti, temveč jih dobesedno zmrzne in jih raztrešči na prafaktorje - tudi tiste najbolj trmaste in vztrajne. Praktično je eden izmed redkih postopkov na svetu, s katerim dokazano učinkovito (brez laserja, igel ali noža) dokončno uničimo maščobo na tistih mestih, kjer je to najtežje.

031 310 515

Paradiso_Edited-52
20210430_152135

Tajska maderoterapija

Slovo od celulita in odvečne vode...

V naši ekipi imamo veliko prednost, ko je govora o zagotavljanju najbolj kakovostnih storitev svetovnega kova, saj ena izmed nas prihaja naravnost iz Tajske. In s svojim edinstvenim pristopom ter povsem drugačnimi izkušnjami, ji je uspelo nadgraditi to “leseno” masažo…

 

Naša Pad je združila dve različni metodi v unikaten tretma, saj je v masažo z lesenimi pripomočki vključila še tradicionalne tajske gibe, ki dodatno stimulirajo drenažo v tvojem telesu…

 

S kombinacijo teh dveh tehnik se razgradnja maščobnih tkiv dodatno pospeši, kar zagotavlja bolj kakovostne rezultate, kot klasična maderoterapija. Tvoja koža je na ta način tako še bolj napeta in gladka, tvoji pogledi v ogledalo pa brez kančka obžalovanja : )

031 310 515

Extreme Body Shaping

Za učvrstitev telesa...

Extreme Body Shaping ti na resnično učinkovit, enostaven in NEINVAZIVEN način izklesa čudovito postavo, ki bo navdušila tako tebe, kot mimoidoče : ) Najlepše pri tem "zvezdniškem" tretmaju pa ni zgolj to, da okrepi in tanjša tvojo mišično strukturo, ampak ti tudi:

 

Priskoči na pomoč pri ohranjanju telesne pripravljenosti. Na ta način boš mnogo lažje izvajala treninge, hkrati pa se boš počutila močnejšo in bolj pripravljeno na fizične napore.

  •  

    Pomaga okrepiti zadnjične mišice, oziroma po domače povedano “dvigne” tvojo zadnjico. Tam se namreč nahajajo mišice, ki jih s povprečno telovadbo zelo težko natreniramo.

  •  

    Skrajša okrevanje pri športnih poškodbah in lajša nekatere bolečine. Tretma lahko tako uporabiš pri bolečinah v spodnjem delu hrbta, saj s krepitvijo mišic olajšaš bolečino. Veliko bolečin namreč izvira iz oslabljenega jedra.

031 310 515

Paradiso_Edited-74 5

Bodi na tekočem s trenutno ponudbo, novostmi in popusti, ki ti jih pripravljamo v našem Wellness Paradisu...

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Selska cesta 15b

8257 Dobova

+ 386 31  310 515

[email protected]

Delovni čas wellness:

PON-SOB: 8:00 - 20:00

Termini za romantične kopeli:

PON-SOB: 9:00 - 22:00

Sprejemanje rezervacij:

PON-SOB: 8:00 - 16:00

© 2023 Wellness Paradiso. Vse pravice pridržane.