V Wellnessu Paradiso Dobova bomo poskrbele za tvojo SANJSKO poletno postavo ...

V 4 tednih do postave, ki jo boš ponosno vzela s sabo na dopust!

Kar 750 EUR popusta na preoblikovalno transformacijo Summer Body

Draga dama,

vsako leto na dopust spakiraš tudi nekaj slabe volje, saj nisi zadovoljna s svojo postavo?

Letos bo drugače! Odločila sem se, da je zate konec iskanja najbolj skritih kotičkov na plaži in da lahko svoje enodelne kopalke kar zabrišeš stran.

Predstavljaj si, kako samozavestno stopaš po morski promenadi v poletni oblekici, ki je vsaj za številko manjša od tiste, ki jo nosiš trenutno.

Ta filmski prizor ti je dosegljiv brez stradanja, vsakodnevnega obiskovanja fitnesa ali škodljivih tablet. 

Si za, da ti povem več

Super. Razkrila ti bom, kako lahko v samo 4 tednih (da, prav si prebrala, verjetno že pred svojim letošnjim dopustom) prideš do postave, ki si jo želiš že leta.  

Najprej pa se ti bom na kratko predstavila

Sem Valentina Cvetkovič, lastnica salona Wellness Paradiso, ki se nahaja v Dobovi.

Morda si slišala za nas, ko smo leto za letom nizali nagrade za naj wellness v Sloveniji. Morda pa se srečujeva prvič.

Kakorkoli. S preoblikovalnimi tretmaji smo v Paradisu že več kot 680 ženskam pomagale do zavidanja vrednih postav.

Posebnost naših paketov je, da združujejo najboljše aparaturne tretmaje v Sloveniji. Moje vodilo je namreč, da nenehno testiram nove prijeme in tehnologije, ki jih s puncami spoznavamo na rednih šolanjih. 

Sama sem od blizu opazovala vse naše transformacije, ko sem predlani rodila svojo Kim, pa sem se tudi jaz podala v boj z odvečnimi kilogrami in centimetri.

Tako sem iz prve roke spremljala, kako se spreminja moje telo, kako se zmanjšuje obseg na mojih kritičnih predelih. In kot bi mignil, sem izgubila 11 kilogramov in 34 centimetrov. Brez rigidne diete in z le nekajkratnimi obiski mojega Paradisa. 

Si sploh lahko predstavljaš, srečna sem bila? 💛

Moja preobrazba me je motivirala, da še naprej raziskujem zmagovalne kombinacije, ki bi bile najbolj učinkovite in primerne za oblikovanje telesa.

Zavedam se namreč, da je začetek preobrazbe za vsako izmed nas stresen. Če sva si vsaj malo podobni, si predstavljam, da sebe vedno daš na zadnje mesto in svoj čas (ter, navsezadnje tudi denar) namenjaš za druge. 

Morda so tvoji zadržki povezani tudi s tem, da preprosto ne verjameš, da lahko “mašine” naredijo tisto, kar dolga leta diet in švicanja v fitnesu niso mogli.

Nič čudnega. Na trgu je veliko “sumljivih” salonov. Zato je moja misija tudi, da vsem pokažem, kako drugačni smo v Paradisu.

Zato ti že tukaj dodajam dokazni material, da je spremembna še kako mogoča. In da lahko že v nekaj tednih zasiješ in se počutiš boljše v svoji koži. 

Templates Paradiso (31)

Skratka. Če iščeš oblikovanje telesa, ki ima hitre rezultate, je učinkovito in neinvazivno, si na pravem mestu. 

Predstavljam ti …

Nov preoblikovalni paket SUMMER BODY 🌴

Gre za kombinacijo naprednih aparaturnih neg, ki bodo stopile tvoje maščobne celice, raztreščile celulit in poskrbele, da se več ne boš bala tehtnice niti šiviljskega metra.

In kar je najboljše: preobrazbo boš opravila v samo 4 tednih

V nadaljevanju ti bom opisala, kakšne tretmaje paket vsebuje in zakaj stavim, da bo prepričal tudi tebe. 

#1: Laser slim

Gre za tehnologijo, ki sem jo poiskala posebej za kritične predele telesa, kjer se kljub uravnoteženi prehrani in vadbi težko rešimo trdovratne maščobe. 

Posebnost tega tretmaja je, da s pomočjo diodnega laserja pod kožo segrevamo maščobne celice, jih učinkovito raztapljamo in izločamo iz telesa skozi limfni sistem.

Zaradi oblike aparata bomo brez težav odpravili tudi recimo maščobo na rokah – t. i. zavesice, kjer so določene druge aparature nemočne, saj so prevelike. 

Na tak način se boš še hitreje in na bolj udoben način trajno znebila neželenih maščobnih oblog na telesu, ki se – ob zdravem življenjskem slogu z uravnoteženim prehranjevanjem – ne obnavljajo in tako ne boš potrebovala vzdrževalnih tretmajev.

#2: Frost sculpt

Frost sculpt bo z zamrzovanjem raztreščil najbolj trdovratne maščobe, ki jih ni odpravila še nobena dieta ali fitnes do zdaj… Tvoje telo pa jih bo nato preprosto odplaknilo iz telesa.

Ta neinvazivna terapija je odlična za lokalno odstranjevanje maščob na predelu trebuha, bokov, stegen in zadnjice.

Neželeni ”šlaufki”… adijo!

#3: Queen Shape

S Queen shapom se bomo znebili tvojih maščobnih obročkov ter oblikovali najbolj kritične predele. Pomagal bo, da celulitu dokočno pomahaš v slovo!

Ta “kraljevski tretma” – revolucionarna tehnologija 5 v 1 – je s svojimi hitrimi in dolgoročnimi rezultati osupnil svet žensk in lepotnih strokovnjakov.

Gre za novejšo, neinvazivno nego za oblikovanje telesa, ki bo aktivirala tudi tvoja kolagenska in elastinska vlakna. Ta dajejo koži čvrstost in prožnost. Spodbudila bo obnavljanje globljih plasti kože, kar bo pripeljalo do njenega bolj mladostnega videza. 

#4: Strojna lifna drenaža

Limfna drenaža poveča pretok limfe za več kot 8-krat.
 
Njena naloga je, da pospešuje čiščenje celic od strupenih snovi. To omogoča in izboljšuje delovanje vseh celic v človeškem telesu in povečuje hitrost presnove, kar pospeši proces hujšanja. 
 
Priporočljiva je za:
  • odpravljanje celulita,
  • oteklin na nogah,
  • hematomov, športnih poškodb,
  • uporabljamo pa jo tudi kot terapijo pri alergijah, opeklinah in brazgotinah.

Kot sem ti omenila, sem res vesela, da smo že toliko ženskam pomagale, da se z veseljem pogledajo v ogledalo. 

In upam, da se med njimi kmalu znajdeš tudi ti. Obljubim ti, da se ti bomo posvetile, ti prisluhnile, te podpirale, ko bo težko. 

Če te zanima, kako se bomo ujele, ti predlagam, da prebereš, kaj o našem delu in odnosu pravijo nekatere izmed naši strank. 

Izjemno ponosne smo, da lahko spreminjamo življenja na boljše ter uresničujemo sanje…

OK, koliko pa me bo ta čudežni paket stal?

Zagotovo se ti zdi, da boš za Summer Body morala odšteti nekaj tisoč evrov. Vseeno ustvarja res izjemne rezultate in kot visokokakovostna storitev bi takšno ceno tudi upravičil.

AMPAK …

Redna cena paketa znaša 1.710 EUR.

To pa še ni vse …

Ne vem, če me je navdihnilo sporočilo še ene zadovoljne stranke, ki mi je ravnokar poslala ganljivo zahvalno sporočilo.

Ali pa sem se, ker se v naslednjih dneh tudi sama odpravljam na dopust, spomnila, kakšen stres mi je pakiranje predstavljajo dve leti nazaj, ko sem se komaj stlačila v dve številki večje kopalke kot poletje pred porodom.

Odločila sem se, da bom tudi ta preoblikovalni paket čim bolj približala čim večjemu številu žensk

Zato ti ga trenutno ponujam po kar 750 eur nižji ceni.

Da, prav si prebrala. Cena preoblikovalnega paketa Summer Body trenutno znaša 960 eur

Kaj vse dobiš v paketu Summer Body?

SUMMER BODY

V 4 tednih do zavidanja vredne postave
€1710
960
00
  •  
  • List Item #2
  • List Item #3
-750 €

Redna cena: 1.710 €

Akcijska cena (-750 €): 960 €

OPOMBA: V kolikor prideš v salon, kjer si zate najprej vzamemo približno 30 minut časa, da opravimo natančne meritve in poglobljeno analizo sestave telesa, pa se potem – iz kakšnih nenavadnih razlogov – ne odločiš za nakup paketa, ti to uvodno svetovanje zaračunamo 30 eur.

Vem…

Za takšno smešno ceno najbrž še nikoli in nikdar nisi imela priložnosti preizkusiti tako vrhunsko učinkovitih tretmajev… 

Sploh pa ne z najnovejšo tehnologijo na slovenskih tleh in celostno obravnavo tvojega telesa in počutja, ki ti bodo še dodatno pomagali ohranjati željeno postavo.

In nikar ne misli, da je bila odločitev za takšno znižanje enostavna (ravno nasprotno, zahtevala je kar nekaj preračunavanja in usklajevanja 🙈). 

Zato sem ta radodaren popust omejila na zgolj nekaj dni.

In sicer se ponudba izteče konec meseca natanko ob polnoči!

No… če tole bereš je očitno še aktivna, zato pohiti s prijavo preden zapolnimo vse termine…

Si predstavljaš kaj lahko zate naredijo novi, celostni preoblikovalni paketi?

Če si v tem trenutku še ne moreš, si najprej poglej, kako se je zadeva obnesla pri nekaterih naših zadovoljnih strankah…

Bi se jim pridružila tudi ti?

Klikni na roza gumb spodaj, ki te bo popeljal na enostaven obrazec… Tam vpiši svoje osnovne podatke ter oddaj neobvezno prijavo, preden zapolnimo vse proste termine.

Mi pa te v kratkem pokličemo in skupaj poiščemo najustreznejši termin!

Torej…

Če že nekaj časa hrepeniš po tem, da bi oblikovala svojo postavo na enostaven način, pri tem pa ne bi ravno obubožala ali vsak dan obiskovala fitnesa, ti predlagam, da ne odlašaš predolgo in si rezerviraš svoj termin preden ti ta AKCIJA pobegne…

Verjamem, da bo tale časovno omejena priložnost spremenila tvoje življenje na boljše, zato komaj čakam, da mi poročaš o svojih rezultatih!

Valentina Cvetkovič, vodja Wellnessa Paradiso

P.S. Aja…

V kolikor je tvoje hrepenenje po lepo oblikovani postavi še pred letnim dopustom tako močno, da si resnično ne želiš zamuditi te priložnosti in bi rada čim prej začela svojo misijo “Summer Body”, nas lahko tudi pokličeš na telefonsko številko 031 310 515, da celoten proces steče še hitreje.

© 2024 Wellness Paradiso | Vse pravice pridržane | Spošni pogoji