5 umazanih skrivnosti bolj polnih ustnic, ki jih kozmetična industrija zamolči...

5 umazanih skrivnosti bolj polnih ustnic, ki jih kozmetična industrija zamolči...

Živjo,

Verjetno si že kdaj opazila kakšno srečnico, ki je imela čudovite ustnice…

Pa naj bo to neka znana osebnost, ali pa naključna gospodična, ki se je mimo tebe sprehodila v sosednjem nakupovalnem centru.

No, še preden smo tam morale nositi maske.

Ne glede na tvoj odgovor, si se pri tem najbrž spraševala, ali so te ženske preprosto zadele genetsko loterijo, ali so navsezadnje šle pod nož.

Česar morda ne veš pa je to, da se lahko za vsem tem skriva tudi bolj "temačna" zgodba.

A še preden prideva do tega, naj se ti na hitro predstavim…

Moje ime je Valentina Cvetkovič in sem lastnica salona Wellness Paradiso, kjer že več kot 15 let pomagamo ženskam na poti do večje samozavesti in dobrega počutja v lastni koži.

Vem…

Verjetno si zdaj pomislila na to, da ti želim nekaj prodati.

Ampak ne skrbi…

Prav tako kot ti, si želim biti o vsem le dobro informirana.

In ja, tudi moja skrita želja so že od nekdaj
bile bolj polne ustnice...

In ja, tudi moja skrita želja so že od nekdaj
bile bolj polne ustnice...

Vendar so me grozljiva pripovedovanja znank, ki so se tega lotile s pomočjo injekcije dermalnih polnil od vsega skupaj kar malce odvrnila.

*Dermalna polnila (“filerji”) so snovi, ki se uporabljajo pri metodi zapolnjevanja gub ter glajenja kože z injekcijo. Po domače povedano - polnila,ki naj bi napela tvojo kožo in te pomladila. Najpogosteje se uporabljajo za posege okrog oči in ličnic ter ustnic.

Velikokrat so prišle k meni v bolečinah in razočaranju, ker njihov poseg ni šel po pričakovanjih, ali pa so bile povsem obupane, ker jim je po domače povedano nekdo nekaj ‘zafrknil’.

In ker ne želim, da se to pripeti tudi tebi, boš iz prve roke izvedela, kakšne so najpogostejše posledice povečanja ustnic z injekcijami.

Zato predlagam, da se kar posvetiva 5 umazanim skrivnostim, nato pa ti bom še zaupala, s čim sem si na zdravju prijazen način ustnice povečala jaz...

#1 Skrivnost: Nočna mora z imenom “duck face”...

Prepričana sem, da si verjetno vsaka ženska z željo po polnih ustnicah želi izgledati popolnoma naravno, in ne plastično.

A prav nehvaležna oteklina in bolečina sta najpogostejša stranska učinka pri injekcijah s polnili in v skrajnih primerih ne popustita tudi do 14 dni.

Res je.

Najpogostejši vzrok takega zapleta je pogosto pomanjkanje izkušenj in slaba tehnika.

Zato ti toplo priporočam, da narediš podrobno raziskavo izbranega salona, preden se vsega skupaj lotiš.

Vseeno pa je dostikrat vzrok za ‘račkast’ videz na koncu dneva samo smola. Tovrstna polnila, ki se uporabljajo pri povečanju ustnic z injekcijo so našemu telesu navsezadnje povsem tuja.

Račkast videz pa velikokrat spremlja tale naslednja zagata...

#2 Skrivnost: Zakaj izgledam kot Sylvester Stallone?

Še en nezaželen scenarij, ki si ga ne želi doživeti prav nobena izmed nas je, da bi imela levo stran ustnice bolj polno, kot desno.

A tudi to se zelo rado zgodi pri postopkih z dermalnimi polnili in iglo.

Glavni vzrok za asimetrijo tvojih ustnic je v veliki večini prekomerna uporaba polnila na eni strani.

Glede na številne raziskave, opravljene v povezavi s filerji, pa so nesimetrične ustnice tudi eden izmed dolgoročnih stranskih učinkov posega z injekcijo.

In verjamem, da si tudi ti ne želiš izgledati kot Sylvester Stallone samo zato, ker si želela biti bolj samozavestna.

In ja...

Preden pa se začne gospodu Stallonu preveč “kolcati”, pa raje nadaljujva z naslednjo “umazanijo”...

#3 Skrivnost: "Napihane" ustnice...

Vnetje ustnic je prav tako eden izmed najpogostejših stranskih učinkov, s katerim se srečujejo številne ženske.

Glavni simptomi so ponavadi boleče ustnice, oteklina in pekoč občutek (kot takrat, ko te napiha veter, ti pa si balzam za ustnice pozabila doma – le da je tu še huje).

In kljub temu, da pri prvih nekaj posegih z bolečo injekcijo nisi izkusila nobenega od teh, se lahko prvič pojavijo šele po nekaj časa.

Dobra novica?

Tudi ta stranski učinek je v tem primeru zgolj kratkotrajen, vendar zato nič manj nadležen.

Da pa ti ne bom razlagala samo o najbolj zdravstvenih zapletih povečave ustnic z iglo, si poglejva naslednjega, ob katerem boš verjetno pomislila...

#4 Skrivnost: Kaj za vraga pa je to?

Ja, tudi sama sem se vprašala nekaj podobnega, ko sem odkrila naslednje...

Nemški profesor na oddelku za dermatologijo Eckart Haneke je v svoji raziskavi ugotovil, da se razjede ali blažja oblika herpesa lahko pojavita na notranji ali zunanji strani ustnice - tudi po nekaj mesecih uporabe tovrstnih dermalnih polnil.

Preden pa začneš razmišljati o tem, da bi bilo mogoče bolje, če tvoje ustnice ostanejo kar take kot so, naj te na hitro potolažim...

Razjede na ustnicah so namreč izredno redek stranski učinek, in se v veliki meri pojavijo po nekaj mesečnih tretmajih povečanja ustnic z metodo injekcije.

Poleg tega pa si do tovrstnega zdravstvenega zapleta bolj dovzetna v primeru, če že imaš virus herpesa simpleksa v sebi.

In tako sva prišli še do zadnje, najbolj umazane skrivnosti povečanja ustnic z injekcijo...

#5 Skrivnost: Ali so se moje ustnice razbarvale?

Eden redkih, a vendar najhujših dolgoročnih stranskih učinkov povečanja ustnic s filerji, je prav razgradnja tkiva na področju ustnic.

raziskavi ameriškega spletnega dnevnika za klinično in estetsko kirurgijo ugotavljajo, da se tovrstni zdravstveni zapleti pojavijo takrat, ko se injekcijo s polnilom namesto pod kožo vbrizga direktno v prekrvavljeno žilo.

To posledično povzroči odmiranje tkiva, kar pomeni, da lahko tvoje ustnice izgubijo pigment, postanejo druge barve oziroma se v najbolj skrajnem primeru tvoja koža začne tudi razgrajevati.

Hja...

Najboljši način, da se izogneš tovrstnemu zapletu je zagotovo opravljanje posega pri nekomu, ki ve kaj dela.

Tako...

Ravnokar nama je uspelo priti čez zloglasne umazane skrivnosti za zapeljivimi ustnicami.

Verjamem, da si izvedela kaj novega in si zdaj bolje pripravljena na vse skupaj.

Kljub temu pa obstaja možnost, da si se ob vseh teh informacijah vprašala naslednje...

Ali sploh lahko povečam ustnice,
če si želim ohraniti naraven videz in
ne uničiti svojega zdravja?

Ali sploh lahko povečam ustnice, če si
želim ohraniti naraven
videz in ne uničiti
svojega zdravja?

Tudi sama sem se to nenehno spraševala.

Preprosto sem vedela, da boleče in nevarne injekcije z dermalnimi polnili ne morejo biti edini način za lepše ustnice...

Saj pa navsezadnje le živimo v 21. stoletju, kjer naši avti parkirajo sami od sebe in kjer sesalec brez kakršnekoli pomoči posesa kuhinjo : )

Zato sem šla “na glavo” v raziskovanje in se podala v iskanje najboljšega možnega načina za povečavo ustnic.

In ponosna sem, da se mi je uspelo dokopati do posega, s katerim prideš do bolj polnih in ženstvenih ustnic praktično brez bolečin in kar je najbolje - izogneš se vsem zgoraj naštetim umazanim skrivnostim.

Okej Valentina, kaj pa je ta praktično
neboleč, zdravju prijazen in
neinvaziven
poseg?

Okej Valentina, kaj pa je
ta praktično neboleč,
zdravju prijazen in
neinvaziven poseg?

Super vprašanje : )

Govorim o inovativni brez-igelni tehniki za polepšanje tvojih ustnic IRI®PEN, ki je trenutno verjetno eden izmed najbolj varnih postopkov za povečavo ustnic.

Pri IRI PEN-u te bo najbolj razveselilo to, da je postopek popolnoma neboleč in v nasprotju s tretmajem s skalpelom ali iglo - popolnoma neinvaziven.

To pomeni, da ti ne bo treba trpeti nobene od zgoraj opisanih grozot.

Tako da...

Če si želiš izvedeti več o IRI®️PEN tretmaju in njegovih rezultatih ter ugotoviti, kaj posebnega sem zate pripravila, klikni na simpatičen vijolični gumb spodaj...

Kdo ve, morda se pa kmalu tudi osebno spoznava in se skupaj podava na pot k sanjskim ustnicam : )

Želim ti prijeten dan še naprej,

Valentina Cvetkovič

P.S. Tudi če ne klikneš na gumb sem vseeno vesela, saj vem, da si zdaj bolj informirana in pripravljena na tovrstne odločitve.

Ustnice so vendar eden izmed najbolj intimnih delov tvojega telesa, zato je še toliko bolj pomembno, da skrbiš za njih tako kot je treba.

Če pa te še vedno zanima več o tej vrhunski metodi za lepše in bolj čutne ustnice na zdravju neškodljiv način, pa klikni tisti velik vijoličen gumb nekaj vrstic višje in preveri, če je IRI®PEN morda tisto, kar že dolgo iščeš.


© 2021 Wellness Paradiso - Vse pravice pridržane