Kako lahko brez obiska fitnesa okrepiš svoje mišice in poskrbiš za ZAPELJIVO POSTAVO, ki bo "lomila" vratove...

(...brez, da bi za to morala ure in ure telovaditi, ali zadeti na "genski" loteriji)

Draga dama,

Ali tudi ti iščeš učinkovit način, da bi še hitreje “pokurila” nadležno maščobo in povečala svojo mišično maso?

Si ne želiš več vlagati svojega truda in časa v neučinkovite ali še slabše – zdravju neprijazne rešitve?

Potem sem res vesela, da si se znašla tukaj, saj boš v spodnjih vrsticah izvedela, kako se končno dokoplješ do OPAZNIH, HITRIH in VZTRAJNIH REZULTATOV, za katere se že nekaj časa trudiš brez vidnega napredka.

Ampak ne skrbi…

To ne pomeni, da moraš svoje življenje prilagoditi kakšnemu bizarnemu režimu...

Pot do izklesanega telesa, v katerem se boš počutila in izgledala fantastično, še zdaleč ni tako “trnova” : )

Preden ti zaupam več o tem popotovanju, pa se mi zdi prav, da se še na hitro spoznava…

Moje ime je Valentina Cvetkovič in sem lastnica salona Wellness Paradiso, ki je bil zadnjih 5 let zapored izglasovan za naj Wellness.

Skupaj z ekipo tako že okroglih 10 let omogočamo enostavno, zanesljivo in prijazno pot do dobrega počutja in večje samozavesti vsem predstavnicam nežnejšega spola.

Nekatere izmed njih morda celo poznaš… : )

Sama že več kot 15 let aktivno delujem v lepotni industriji in sem pripravljena prepotovati tudi pol sveta, če to pomeni, da bom lahko svojim strankam zagotovila le tiste tretmaje, ki bodo učinkovito, varno in predvsem brez bolečin pomagali ženskam do dobrega počutja v svojem telesu.

In ja – tudi sama sem se dolgo sanjarila o napravi, ki bi vse moje neštete trebušnjake in počepe nagradila z opaznimi rezultati.

Ker če sva iskreni…

Ne glede na skrbno izvajanje raznih diet, nenehno štetje kalorij in pravilnega izvajanja vaj, se včasih…

Še vedno zatakne pri “končnem izidu”...

Včasih ti v hektičnem urniku enostavno zmanjka časa za obisk telovadnice in za pripravo zdravega obroka, ali pa ti enostavno zmanjka energije za upoštevanje športnih programov, ki ne delujejo tako, kot si želiš.

In ravno zaradi tega sem se tudi podala v “lov na zaklad” ter naletela na odkritje, ki me je pustilo odprtih ust…

In ne bi si mogla oprostiti, če bi ti tole zamolčala...

Navsezadnje gre za tretma, ki ga svetovno znane zvezdnice “na skrivaj” uporabljajo že dolga leta.

Govorim o vrhunskem postopku imenovanem Extreme Body Shaping, ki ti na resnično učinkovit, enostaven in NEINVAZIVEN način izklesa čudovito postavo, ki bo navdušila tako tebe, kot mimoidoče : )

In ja…

Najlepše pri tem “zvezdniškem” tretmaju pa ni zgolj to, da okrepi in tanjša tvojo mišično strukturo. Extreme Body Shaping tretma ti namreč tudi…

Priskoči na pomoč pri ohranjanju telesne pripravljenosti. Na ta način boš mnogo lažje izvajala treninge, hkrati pa se boš počutila močnejšo in bolj pripravljeno na fizične napore.

Pomaga okrepiti zadnjične mišice, oziroma po domače povedano “dvigne” tvojo zadnjico. Tam se namreč nahajajo mišice, ki jih s povprečno telovadbo zelo težko natreniramo.

Skrajša okrevanje pri športnih poškodbah in lajša nekatere bolečine. Tretma lahko tako uporabiš pri bolečinah v spodnjem delu hrbta, saj s krepitvijo mišic olajšaš bolečino. Veliko bolečin namreč izvira iz oslabljenega jedra.

Vem…

Vse skupaj se sliši skoraj pravljično.

In tudi moja prva misel je bila, da je to zagotovo nek “larifari”, saj smo ljudje nekako prepričani v to, da lahko najboljše športne rezultate dosežeš le s trdim delom.

A takoj po prvi uporabi sem vedela, da gre za nekaj res posebnega, in da dostop do tretmaja enostavno moram omogočiti vsem ženskam.

Tega pa ne menim samo jaz, temveč tudi naše zadovoljne stranke...

Ja, vem – izgleda obetavno.

A če sva si kaj podobni, verjetno tudi tebe zanima…

Na kakšen način Extreme Body Shaping okrepi tvoje mišice in ti omogoči sanjsko postavo...

Poglej…

Ta čudežna naprava je bila ustvarjena za večanje mišične mase in razgradnjo tistih najbolj trdovratnih maščob, ki jih ne “odplahne” niti voda ali stroga dieta.

Skrivnost tiči v posebni elektromagnetni tehnologiji podobni MRI (magnetni resonanci), zaradi česar se tvoje mišice pospešeno krčijo in raztezajo.

To pomeni, da se med enim 30-minutnim tretmajem tvoje mišice skrčijo kar 20.000-krat, kar je daaaleč nad tistim, kar bi katerakoli od naju lahko dosegla s povprečnim enournim treningom v telovadnici.

Samo predstavljaj si, kako bi izgledalo, če bi ob naslednjem obisku telovadnice naredila 20.000 trebušnjakov. Ali 20.000 sklec…

Te intenzivne stimulacije nato sprožijo poseben proces v telesu, ki ima na tvoje telo enak vpliv kot visoko intenziven trening.

Na ta način prične telo naravno presnavljati odmrle maščobne celice in kisline, pri čemer pa tvoje mišice postanejo močnejše in vitkejše.

Zdravilni učinki tretmaja…

Z okrepitvijo mišičnega tkiva ti lahko Extreme Body Shaping priskoči na pomoč tudi pri zdravljenju nekaterih športnih in ostalih poškodb.

V številnih zdravstvenih raziskavah po svetu namreč ugotavljajo, da – v kombinaciji s fizioterapijo – tretma pravzaprav pomaga pospešiti čas okrevanja in zmanjša možnost prihodnjih poškodb.

Je pa res…

Glede na to, da navsezadnje govoriva o terapiji z elektromagnetno energijo, te je morda prešinilo, da boš primorana med postopkom sedeti v neki zaprti in utesnjeni komori.

Zato naj te na hitro potolažim in ti zaupam…

Kako točno izgleda ta “zvezdniški” tretma?

Odgovor te zna razveseliti, saj je vse skupaj je res enostavno…

Tretma izvajava med tem, ko si v sproščenem in ležečem položaju, seveda glede na to na katerem delu telesa izvajava postopek.

Nato na izbran del telesa pritrdiva posebno ročko, ki elektromagnetno polje usmeri skozi kožo in maščobno tkivo ter na ta način poskrbi za stimulacijo tvojih mišic.

Vse skupaj traja približno 30 minut, sam postopek pa ni boleč, ampak ga pa nekatere stranke opišejo, kot nekaj podobnega ščemenju.

Navsezadnje se tvoje telo med tretmajem resnično napreza in tudi sam občutek po tretmaju je tak, kot da si ravno prišla iz fitnesa.

Najlepše pri vsem skupaj pa je to, da REZULTATE VIDIŠ TAKOJ po prvem tretmaju.

Ja – prav bereš…

Že po prvih 30 minutah boš lahko opazila, da izbran del telesa izgleda bolj dosti bolj čvrsto, po 2 – 4 tednih pa boš pričela opažati še boljše rezultate, ki se bodo še naslednjih nekaj tednov le še izboljševali.

To pomeni, da lahko že v enem mescu dosežeš vrhunske športne rezultate in okrepiš svoje telo.

Ampak pazi…

Noben neinvaziven tretma za oblikovanje postave ne deluje brez tvojega sodelovanja…

Ne glede na to kako revolucionaren je nek tretma, ta ne bo imel pravega učinka, če si želiš z njim “kupiti” le izgovor za lenarjenje na kavču ali vsakodnevne obiske McDonaldsa.

V tem primeru Extreme Body Shaping tretma verjetno ne bo pravšnji zate…

Če pa iščeš nekaj, kar bo pospešilo tvoj vložen trud in ti prihranilo čas, ali pa poudarilo obstoječe rezultate tvojih prizadevanj, pa naj te nič ne skrbi, saj si na pravem mestu : )

Tako…

Zdaj, ko sva to “pospravili pod streho”, pa si poglejva še…

Kje bomo poskrbeli za tvojo sanjsko postavo?

Ker se zavedam, da to bere kar nekaj čudovitih žensk iz vsega konca Slovenije, se mi zdi smiselno, da te obvestim o tem…

Z našo ekipo se, kot že veš, nahajamo v zelo priznanem in priljubljenem Wellnessu Paradiso, ki se nahaja v Dobovi.

Vem…

Obstaja velika verjetnost, da ne prihajaš iz naših koncev. A žal je naš Wellness trenutno ena izmed redkih lokacij v Sloveniji, kjer ta tretma izvajamo s polno mero strokovnosti in skrbjo za tvoje dobro počutje.

In če sem čisto iskrena, sem se sama za svoj prvi lepotni tretma peljala v Nemčijo in vse skupaj je bilo izvedeno tako vrhunsko, da tega niti malo ne obžalujem.

Prav zato verjamem, da tudi tebi ne bo škoda prevoziti kakšnega kilometra ali dveh več, sploh, ker lahko z našimi prijaznimi cenami prihraniš za bencin in še za kak dober obrok : )

Še preden nadaljujeva, pa naj ti odgovorim na tisto glavno vprašanje…

Koliko bom morala odšteti za ta revolucionaren tretma?

Me veseli, da ti lahko končno razkrijem, kakšno SUPER PONUDBO SEM ZATE PRIPRAVILA!

Sicer se zavedam, da glede na povpraševanje in učinkovitost tega tretmaga, le temu res ne bi rabila zniževati cene, a ker je ravno zdaj pravi trenutek (in pravi letni čas), da poskrbiš za svojo postavo, sem se odločila, da to vseeno storim : )

In ne skrbi, za ta izjemen tretma ti v našem Wellnesu ne bo treba izprazniti denarnice ali plačati “zvezdniškega zneska”, ki je včasih dosegel tudi 1000 in več evrov.

Ker si želim, da bi bil ta čudovit tretma dostopen ne le zvezdnicam, temveč tudi  “navadnim smrtnicam”, boš za en tretma odštela le pičlih 90 EUR.

Ne – nisem se zatipkala : )

In kar je najboljše…

Naš aparat je trenutno edini v Sloveniji, ki se ponaša s kar 4 ročkami, kar pomeni, da lahko pri nas “tretiramo” več kritičnih področij ZA ISTO CENO.

Za lažjo predstavo: na trebuhu je običajno dovolj ena ročka, prav tako na stegnih. Če pa želimo istočasno okrepiti stegenske in zadnjične mišice, pa bomo potrebovali vse 4 ročke hkrati. 

In čeprav je cena sama po sebi že tako ali tako malo smešna (glede na to kako veliko področje lahko v pol ure obdelamo), sem se vseeno odločila…

Da ti podarim še DODATNE BONUSE...

Torej…

V kolikor bi si želela za svoje telo poskrbeti celostno in “pokuriti” maščobe na čisto vseh predelih, ki te spravljajo ob živce, sem zate pripravila poseben popust na PAKET 10.

Kaj to pomeni?

>> PAKET 10 <<

Ob nakupu 10 tretmajev, ti bomo za vse skupaj zaračunali zgolj 500 EUR.

Na ta način lahko prihraniš kar 40 EUR po tretmaju, s preostankom denarja pa si brez slabe vesti lahko privoščiš kakšno novo oprijeto oblekico : )

A pozor!

Naš “zimski delavnik” je že precej poln, zato na tvoje mestu ne bi predlogo odlašala z odločitvijo in bi si čimprej rezervirala svoj termin.

“Ker pa verjamem, da takšnega zneska vseeno nimaš ravno “skritega v nogavici”, ti nudim možnost plačila na obroke – z obročnim odplačevanjem Leanpay!

Leanpay ti omogoča plačila na 3 do 84 zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer je minimalen mesečni obrok 10 EUR in maksimalen mesečni obrok 350 EUR.

Uporaba sistema Leanpay je povsem preprosta:

1. Registracija ti vzame par minut, opraviš jo TUKAJ, lahko pa jo uredimo tudi v salonu.*

2. Na recepciji salona nato zaprosiš za plačilo z Leanpay, nakup preko povezave, ki jo prejmeš v SMS ali email sporočilu, pa razdeliš na do 84 obrokov.

3. Vneseš svoje podatke, da prejmeš informacijo, ali je obročno plačilo mogoče (na voljo je polnoletnim slovenskim državljanom do 74 let s stalnim prebivališčem v Sloveniji in s pozitivno kreditno oceno)

4. Prvi obrok (če je potreben) plačaš v salonu s kreditno kartico. Vsa nadaljna plačila so avtomatska – preko direktne bremenitve SEPA, iz tvojega transakcijskega računa (TRR), o vsakem obroku pa si pravočasno obveščena.

*Poznati moraš svojo davčno številko, številko svojega TRR, iz katerega boš plačevala obroke, višino svojih rednih mesečnih prilivov (plača in ostalo) ter višino svojih rednih mesečnih izdatkov za poplačilo kreditov in leasingov.

Zdaj pa je končno napočil čas, da izveš še…

Kako se lahko dokopljem do svojega termina, še to zimo?

Čisto preprosto : )

Povsem neobvezujoče nam piši na spa@paradiso.si ali pa nas pokliči na 031-310-515.

V obeh primerih ti bo odgovorila moja dolgoletna asistentka Natalija, s katero se bosta dogovorili, kdaj lahko pričnemo tvojo pot do mladostnega videza in ti prijazno odgovorila na morebitna vprašanja : )

Če pa tole bereš tekom vikenda, sredi noči, ali pa bi se ti bolj dopadlo, da moja asistentka Natalija pokliče tebe…

Potem preprosto klikni na tisti velik roza gumb nekaj vrstic nižje, ki te bo popeljal na varen obrazec, kamor vneseš svoje kontaktne podatke in oddaš svojo prijavo.

Ja – to je vsa umetnost : )

Tako da…

Komaj čakam, da se spoznava!

Valentina Cvetkovič, ponosna vodja priznanega Wellness Paradiso

P.S. Ja – res je…

Tista čvrsta in izklesana postavca, o kateri tako dolgo sanjaš, je v teh dneh res na dosegu tvoje roke.

Vsaka ženska si v svoji koži zasluži počutiti odlično in res sem ponosna, da lahko, v kolikor se tako odločiš, polepšam tudi tvoje življenje.

Ženske smo tako ali tako nenehno “na udaru”: paziti moramo na našo dieto in se prilagajati nenehno-spreminjajočim modnim muham, ker si pač želimo biti lepe in urejene…

In s tem ni popolnoma nič narobe.

Nikjer pa ne piše, da je treba za naše dobre počutje preteči “maraton okrog sveta” : )

Najpogostejša vprašanja in odgovori...

Ta poseben tretma je namenjem vsem aktivnim ženskam, ki si želijo povečati mišično maso, odpraviti kritične maščobne obloge in oblikovati svoje telo.

Tretmaja ne moremo opraviti na delih telesa, kjer je koža ranjena, poškodovana ali vneta.

Prav tako ga NE opravljamo pri nosečnicah in doječih materah, ter pacienti z boleznimi živčevja, pacienti s srčnimi spodbujevalniki, kovinskimi vsadki ali kirurškimi sponkami, ki so v bližini tretiranega mesta.

Rezultati so res vidni že po prvem tretmaju, je pa za najbolj optimalne rezultate potrebnih od 4 - 6 tretmajev*.

*Število tretmajev je odvisno od tvoje mišične strukture in načina življenja.

Dodatne ponovitve prinašajo izboljšanje, tretma pa lahko ponoviš (če želiš) na vsake 4 mesece.

Ta novica te zna res razveseliti...

Stranskih učinkov NI : )

Razen bolj napetega in toniranega videza po tretmaju na tretiranem področju ne boš opazila nič drugega.

Odgovor je izredno preprost: ne : )

Sam občutek med izvajanjem tretmaja je namreč tak, kot ga lahko občutiš ob naprezanju mišic med telovadbo.

Extreme Body Shaping lahko izvajamo na:

  • zgornji in spodnji del trebuha
  • zunanji in notranji del rok
  • zunanji in notranji del stegen
  • zadnjica in predel pod zadnjico

© 2024 Wellness Paradiso | Vse pravice pridržane | Spošni pogoji