Sprašujejo me, ali sem pred kratkim šla na liposukcijo – tukaj je odgovor…

Danes bi ti kot ženska ženski rada zaupala mojo zgodbo…Čeprav verjamem, da se bo v njej marsikatera prepoznala (saj zaradi strank, ki dnevno zahajajo k nam, vem, da nisem edina, ki se je tako počutila), imam vseeno kar malo “metuljčkov” v trebuhu, ko to pišem…Nenazadnje bom s tabo delila stvari, ki jih posebej ženske nerade priznamo.Pa začniva…Ko sem se 6 mesecev po porodu moje druge hčerke pogledala v ogledalo, se mi je zdelo kot da sem ujeta v drugem telesu.Moja stegna so se dotikala, roke so bile ohlapne, “ljubezenske ročke” so izza oprijete majice risale neprivlačne krivine in oblačila, ki sem jih včasih tako ponosno nosila, mi enostavno niso več pasala. In čeprav tega nisem priznala na glas, mi moje telo ni bilo všeč.Želela sem izgubiti poporodno težo in vedela sem, da dokler se ne bom “vrgla v akcijo” enostavno ne bom zadovoljna v svojem telesu. Zato sem si naredila plan in se ga pogumno lotila! “Step-by-step!”Sedaj ko pogledam nazaj sem nad rezultatom tako navdušena, da to preprosto moram deliti s tabo… Morda pa se tudi ti soočaš s trmasto maščobo, celulitom in ohlapno kožo in ti bo tale informacija prišla prav.A še preden se “zakopljem” v detajle moje transformacije, naj ti najprej pokažem učinke mojega “dela” na telesu, saj sem nanje res zelo ponosna. Kar me pa še bolj veseli, pa je to, da je razliko zaznal tudi moj partner, registrirale so jo naše stranke in opazile so jo tudi moje prijateljice.O mojem napredku pa se lahko prepričaš tudi sama na mojih fotografijah pred in po (skoraj) končani preobrazbi – to kar vidiš spodaj sem uspela doseči v 7 tednih, do cilja pa mi manjka še čisto malo.

Fino, kajne? V tem času je bilo med našimi rednimi obiskovalkami salona kar nekaj takšnih, ki so me zgolj občudovale (hvala😉), a si moje postave očitno niso upale komentirati, prijateljice pa so me radovedno vprašale…

“Uau, Valentina, povej, kako si se znebila “jahalnih hlač” in maščobe na notranjem delu stegen?

“Uau, Valentina, povej, kako si se  znebila “jahalnih hlač” in maščobe  na notranjem delu stegen?

No, v resnici sem kar nekaj časa razmišljala, katere tretmaje bi izbrala, da bi kar najhitreje in najučinkoviteje dosegla svoj cilj in moje favorite ti zaupam že čez nekaj vrstic…Pred tem pa bi ti rada nekaj iskreno priznala – poleg uporabe raznih naprav za preoblikovanje telesa, sem v tem času izboljšala tudi mojo prehrano in pazila, da na mojem jedilniku ni bilo visokokalorične in procesirane hrane, prav tako pa sem si zadala cilj, da vsakodnevno naredim tudi nekaj koristnega za moje telo.Nisem se ravno potila v kakšem fitnesu, sem pa poskrbela za osnovno vadbo in vsakodnevne sprehode. Brez tega in z uživanjem nezdrave hrane takšnih rezultatov najbrž ne bi bilo.Moj cilj pa ni bil povezan samo z izgubo kilogramov, ampak z oblikovanjem celotnega telesa.Saj veš, kako je… z leti enostavno stvari niso več tako napete kot so bile včasih. Sploh pa ne po 2 otrocih.Skratka…V boju s celulitom, maščobnimi oblogami in ohlapno kožo mi je vsekakor najbolj pomagal tretma Queen shape, ki ga nekatere poznate pod imenom Kraljevski tretma…Potem sem na pomoč poklicala še eno napravo, ki mi je pomagala, da mi ni bilo potrebno popoldneve preživljati v fitnesu – in to je Extreme body shape. Edini pripomoček, ki namesto tebe dela trebušnjake, počepe in še kaj, saj v 30 minutah kar 20.000-krat skrči in sprosti mišico, da ta postane čvrsta in napeta (brez telovadbe).Ko pa pride do maščobe na kritičnih področjih, kjer niti ta dva “pomočnika” ne moreta dela opraviti v celotii, pa sem mesto prepustila Kriolipolizi 360°.Le-ta preizkušeno deluje in slovi kot eden izmed redkih postopkov na svetu, s katerim dokazano učinkovito dokončno uničuje maščobo na tistih mestih, kjer je to najtežje.

A kot vsak tretma ima tudi Kriolipoliza 360° svoje pomanjkljivosti – zato sem se odločila poiskati nekaj še boljšega

A kot vsak tretma ima tudi Kriolipoliza 360° svoje pomanjkljivosti – zato sem se odločila poiskati nekaj še boljšega

Po dolgotrajnem raziskovanju sem naletela na prav revolucionarno tehnologijo.Resnično sem ponosna, da jo imam zdaj tudi v svojem salonu, saj obljublja varno, učinkovito in trajno odpravo trdovratnih maščob na telesu…Še več – s posamično terapijo naj bi bilo možno uničiti kar do 24% maščobnih celic na tretiranem območju!Sliši se kar “divje”, a ne?In veš, kaj je najboljše od vsega? Tovrstna terapija potek BREZ kirurškega posega – ja, brez liposukcije.

Kako je lahko ta inovativna, neinvazivna pot do izgube odvečnih maščobnih oblog toliko boljša od kriolipolize?

Kako je lahko ta inovativna, neinvazivna pot do izgube odvečnih maščobnih oblog toliko boljša od kriolipolize?

Glede na to, da sem osebno preizkusila OBE, ti lahko predstavim vsaj 4 prednosti, ki jih ima naša noviteta v primerjavi s Kriolipolizo 360°…

  1. Uporabiš jo lahko na vseh področjih telesa (aplikatorje te naprave lahko namestiš na katerikoli predel telesa, kjer se želiš znebiti odvečne maščobe, medtem ko si pri kriolipolizi omejena na predele z zadostno količino tkiva – da ga vakuum zagrabi).
  2. Omogoča ti večje udobje (tretma je neboleč in zagotavlja veliko bolj prijeten občutek na koži, saj pri njem – za razliko od kriolipolize – ni uporabljenega nobenega vakuuma, ki lahko pri nekaterih ustvarja občutek nelagodja). 
  3. Nima neželenih stranskih učinkov (začasno je morda prisotna kakšna blaga oteklina ali občutljivost kože, kar traja največ 2 tedna, medtem ko kriolipoliza pogosto povzroča občutek otrplosti na koži, modrice in srbenje).
  4. Hitrejši čas delovanja (rezultati so še boljši in opazni še hitreje, ena terapija pa je končana v pičlih 20-25 minutah, medtem ko en tretma kriolipolize traja minimalno 40 minut). 

Zdaj pa te najbrž že zanima, kateri je ta izboljšan postopek “kurjenja” maščobe…

Ta izjemna laserska tehnologija, ki ti pomaga do zmanjšanja telesne maščobe, se imenuje LaserSlim

Ta izjemna laserska tehnologija, ki ti pomaga do zmanjšanja telesne maščobe, se imenuje LaserSlim

Gre za tretma, pri katerem s pomočjo diodnega laserja, ki deluje na valovni dolžini 1060 nm, pod kožo segrevamo maščobne celice, jih učinkovito raztapljamo in izločamo skozi limfni sistem, kar te pripelje do osupljivih rezultatov…

  • Trajno uničiš neželene maščobne celice na svojem telesu (ob zdravem življenjskem slogu z uravnoteženim prehranjevanjem se ti te odvečne maščobne obloge ne obnavljajo in tako ne potrebuješ vzdrževalnih tretmajev).
  • Dosežeš želeno obliko telesa (znebiš se maščobe na najbolj kritičnih mestih in dosežeš raven trebuh, lepo oblikovana stegna, zadnjico, boke, hrbet, podbradek, roke…).
  • Do svojega cilja prideš na hiter, udoben in neinvaziven način (prve rezultate pa opaziš že 6 tednov po terapiji)*.

*Ker limfni sistem potrebuje nekaj časa, da sprocesira in izloči vse uničene maščobne celice, boš najboljše rezultate najverjetneje videla od 10 do 12 tednov po terapiji.

In koliko te ta učinkovita terapija sploh stane? 

In koliko te ta učinkovita terapija sploh stane? 

Za posamičen tretma LaserSlim pri katerem uporabljamo 4 aplikatorje (tretiramo kar 4 problematična mesta) odšteješ 390€. Število potrebnih tretmajev je sicer odvisno od tvojih ciljev – od tega, koliko maščobe in kilogramov se hočeš znebiti…A za dosego najbolj optimalnih rezultatov ti vsekakor priporočam 2 tretmaja – toliko sem jih imela tudi sama. Tale preprosta, neboleča in hitra pot do lepo oblikovanega, vitkejšega telesa te torej v celoti stane 780€.

Se morda še vedno sprašuješ, če je tretma LaserSlim res najboljši način za topljenje trdovratnih maščobnih celic?

Se morda še vedno sprašuješ, če je tretma LaserSlim res najboljši način za topljenje trdovratnih maščobnih celic?

No, če bi morala izbirati med laserjem in Kriolipolizo 360°, bi se jaz osebno – iz že omenjenih prednosti – vsekakor odločila za LaserSlim.Vendar pa sem se v zadnjem obdobju od raznih zdravnikov izobrazila, da je za dosego optimalnih rezultatov najustreznejša kombinacija laserja in kriolipolize.Na ta način lahko namreč targetiraš VSA problematična mesta, na katerih želiš izgubiti trdovratno maščobo.In ko takole pomislim, sem prav ponosna, da je naš Wellness Paradiso trenutno najbrž edini wellness center v Sloveniji, ki ti nudi najnovejše in najbolj izpopolnjene tehnologije, s katerimi lahko resnično rešuješ vse problematike preoblikovanja telesa. Če se morda želiš tudi ti podati na pot do svoje sanjske postave z našim inovativnim laserjem LaserSlim, potem predlagam, da pohitiš, preden bo tale “vroča roba” popolnoma zasedena.

Svoj termin za tretma si lahko rezerviraš TUKAJ >>

Komaj čakam, da vidim, kako boš vesela, ko boš dočakala svojo idealno linijo! 🥰Valentina Cvetkovič, lastnica lepotnega centra Wellness Paradiso

Selska cesta 15b

8257 Dobova

+ 386 31  310 515

spa@paradiso.si

Delovni čas wellness:

PON-SOB: 8:00 - 20:00

Termini za romantične kopeli:

PON-SOB: 9:00 - 22:00

Sprejemanje rezervacij:

PON-SOB: 8:00 - 16:00

© 2023 Wellness Paradiso. Vse pravice pridržane.