Novo pri nas: Energijski body work

Spremeni svoje največje izzive v najboljše priložnosti v tvojem življenju.

 Access Energetic Facelift

Kaj če si lahko mladostna in vitalna na naraven način, brez invazivnih kirurških terapij?

Energijski Facelift spodbudi naravno sposobnost regeneracije tvojega obraza oz. celotnega telesa. Tretma se izvaja z dotikom obraza, vratu in dekolteja ter zagonom spektra različnih energij, ki obnovijo telo na molekularni ravni. Koža na obrazu in celotnem telesu se obnovi in učvrsti.

Na tak način se lahko odpravijo razne težave s kožo, akne in ostale nepravilnosti. Pogosto se na tak način zmanjšajo gubice in znaki staranja. Spet postaneš vitalna in polna energije.

Spremembe so običajno vidne že po prvem tretmaju. Priporoča se jih več, saj s tem postanejo učinki trajni. Tretma je zelo negovalen in razvajajoč za telo, um in duha.

Trajanje: 60 min, cena 70 EUR

 Korekcija vida

Tretma osveži in okrepi utrujene oči ter odpravlja razne težave z vidom. Posamezniki poročajo o spontani korekciji vida, zmanjšanju ali celo popolni odpravi dioptrije. Učinkovit je tudi pri težavah s sinusi. V
kombinaciji z drugimi telesnimi procesi lahko izničimo travmo, ki so jo doživele oči zaradi dolgotrajne izpostavljenosti digitalnim napravam.

Po tretmaju torej spregledate na več načinov. 😉

Izvaja se s polaganjem rok na oči.

Trajanje: 60 min, cena 70 EUR

MTVSS

Uporablja se pri stanjih, kjer telo ne deluje pravilno (npr. diabetes, fibromalgija, hernija, osteoporoza, zakrčenost mišic ipd.). Naravno okrepi vse sisteme tvojega telesa: imunski sistem, dihalni, prebavni, hormonski, limfni, metabolični, živčni sistem, reproduktivne organe, kožo in kosti.

Regenerira celotno telo, notranje organe, pospeši celjenje. Športnikom omogoči doseganje boljših športnih rezultatov z manj fizičnimi napori.

Izvaja se s polaganjem rok na različna mesta po telesu.

Trajanje: 60 min, cena 70 EUR

 Access Bars

Med tretmajem se izvajalka dotika 32 točk na glavi, ki so povezane z različnimi vidiki telesa in življenja. Ob dotiku se spontano sproži proces globoke sprostitve in regeneracije telesa in uma.

Tretma Barsov se izvaja v kombinaciji s specifičnimi telesnimi procesi, ki še dodatno spontano sproščajo globoke čustvene travme, bolečine, strahove, ki povzročajo stres, depresijo, anksioznost, posttravmatsko stresno motnjo (PTSD), težave s samopodobo, sprejemanjem sebe, težavne medosebne odnose ipd. Tako lahko dosežemo izjemne rezultate v povezavi z zdravjem, počutjem in odnosi.

Trajanje: 60 min, cena 70 EUR

Reconnective Healing

Presega vse metode in tehnike že uveljavljenih energijskih pristopov. Ko so znanstveniki raziskovali Reconnective healing, so potrdili, da se optimizira genski zapis, povezujejo se DNK verige, njihova aktivacija pa prinaša zdravljenje na telesni, čustveni, miselni in duhovni ravni.

Reconnective healing frekvence temeljijo na izmenjavi energije, svetlobe in informacij. Ob stiku z njimi postanemo bolj zavestni in prisotni v svojem življenju, z osebnimi in poslovnimi izzivi se soočamo pogumno in lahkotno.

Izvaja se brez fizičnega dotika in brez zapletenih postopkov, opreme ali diagnosticiranja. Zgodijo se spremembe, ki spodbujajo optimalno stanje ravnovesja v življenju in vodijo k osebnostnemu razvoju.

Priporočljiva so tri srečanja, vsako je unikatna izkušnja. Izvede se lahko tudi na daljavo, tako prihraniš dragoceni čas.


Trajanje 30 – 45 min, cena 80 EUR

 Tretmaje izvaja mag. Milena Andrejaš

 

“Vem, kako je poslovni svet poln stresa, saj me je vodil do bolezni in bolečine. Rezultat večletnih izobraževanj pri mednarodnih strokovnjakih je transformacija mojega telesa in življenja. Podprem te, da iz osebnih izzivov ustvariš boljše življenje, sprostiš stres ter okrepiš svoje fizično in psihično zdravje.”

Selska cesta 15b

8257 Dobova

+ 386 31  310 515

spa@paradiso.si

Delovni čas wellness:

PON-SOB: 8:00 - 20:00

Termini za romantične kopeli:

PON-SOB: 9:00 - 22:00

Sprejemanje rezervacij:

PON-SOB: 8:00 - 16:00

© 2023 Wellness Paradiso. Vse pravice pridržane.